Now Reading
Αντανακλαστικά και στρατηγικός σχεδιασμός στη μάχη κατά του ιού

Αντανακλαστικά και στρατηγικός σχεδιασμός στη μάχη κατά του ιού

  • Saint-Gobain Autover Hellas: Εφαρμόσαμε για όσους εργάζονται αυστηρούς κανόνες και πρωτόκολλο ασφαλείας
Saint-Gobain Autover

Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να μας συμπεριλάβει στις επιχειρήσεις που έπρεπε να μείνουν ανοιχτές προκειμένου να εξυπηρετείται ο κόσμος μάς βρήκε απόλυτα προετοιμασμένους και έτοιμους να διαχειριστούμε αυτή την αντικειμενικά πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ως Saint-Gobain Autover Hellas είχαμε αναπτύξει στο στρατηγικό μας σχεδιασμό ένα πλήρες πλάνο προστασίας των συνεργατών μας αλλά και οδηγίες προς τους πελάτες μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Σε αυτό το πλαίσιο συντάξαμε και μοιράσαμε σε ολόκληρο το δίκτυό μας ειδικό εγχειρίδιο 18 σελίδων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ορθή λειτουργία και οργάνωση των σταθμών εγκατάστασης όπως και αφίσες ενημέρωσης προς ελεύθερη χρήση – ανάρτηση από τους συνεργάτες μας.

Παράλληλα, ένα μεγάλο μέρος του διοικητικού μας προσωπικού – κυρίως όσοι έχουν παιδιά – τους δόθηκε η δυνατότητα να εργαστούν εξ αποστάσεως κάνοντας χρήση του συστήματος τηλεργασίας που η Εταιρεία μας ούτως ή άλλως διέθετε ως εναλλακτικό τρόπο λειτουργίας σε έκτακτες περιπτώσεις.

Θερμομετρούμε το προσωπικό 2 φορές την ημέρα και ζητάμε την υποχρεωτική χρήση γαντιών και μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους

Για όσους συνέχισαν και συνεχίζουν να εργάζονται στα γραφεία μας, πέρα από τη διενέργεια διαγνωστικών Covid-19 tests με κόστος της Εταιρείας που προγραμματίζουμε να τους υποβάλλουμε, τέθηκαν σε εφαρμογή αυστηρές οδηγίες αλλά και ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα σε καθημερινή βάση θερμομετρούμε το προσωπικό 2 φορές την ημέρα και ζητάμε την υποχρεωτική χρήση γαντιών και μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους. Υλικό που εμείς ως εταιρεία έχουμε φροντίσει να τους προμηθεύσουμε τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους, όπως επίσης και αντισηπτικά gel.

Ένα «κιτ πρόληψης κατά του Covid-19» όπως έχουμε συνηθίσει να το λέμε, το οποίο μοιράσαμε και σε ολόκληρο το δίκτυό μας για τους συνεργάτες και για τους πελάτες μας.

See Also
Nurse wears a protective suit and mask during the COVID19 outbreak

Αναφορικά με το κατά πόσο η πανδημία έχει αλλάξει τη στρατηγική μας με τα μέχρι σήμερα στοιχεία δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε εντοπίσει σημεία τα οποία μας προβληματίζουν ως προς το μοντέλο λειτουργίας μας. Προφανώς και η μείωση της κίνησης στους δρόμους έχει επιβραδύνει τις εργασίες μας, όμως καθώς το μέτρο είναι προσωρινό αναμένουμε μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων από την Κυβέρνηση να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς τηρώντας βέβαια πολλά από τα μέτρα προστασίας που λάβαμε την περίοδο της καραντίνας.

Οι σχέσεις μας με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες παραμένουν ισχυρές ως ένας από τους βασικούς τους συνεργάτες στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων συνδυάζοντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου μας Saint-Gobain με το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top