Now Reading
Ασφάλιση Ζωής = Πράξη Αγάπης

Ασφάλιση Ζωής = Πράξη Αγάπης

  • Ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης, το οποίο μπορεί να φθάνει μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ
umbrellas-art-flying-asfalistikomarketing

Σε μια εποχή που κυριαρχείται από την αβεβαιότητα, πολλοί από εμάς νιώθουμε ακόμη εντονότερα την ανάγκη να περιορίσουμε τους παράγοντες που μας προκαλούν άγχος. Ένας από αυτούς είναι η ανάγκη να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε απέναντι στα απρόοπτα της ζωής. Είναι αλήθεια ότι ένα αναπάντεχο γεγονός, όπως η πρόωρη απώλεια ζωής, ή μια πολύ σοβαρή ασθένεια, πέρα από το συναισθηματικό κόστος που δημιουργεί, μπορεί να φέρει μια οικογένεια αντιμέτωπη και με έκτακτα έξοδα. Κι αυτό που όλοι θα θέλαμε, είναι να γνωρίζουμε πως αν κάτι μας συμβεί, οι δικοί μας άνθρωποι θα μπορέσουν να το διαχειριστούν οικονομικά, να σταθούν στα πόδια τους και να προχωρήσουν, χωρίς να επηρεαστεί το επίπεδο διαβίωσής τους, ή να ματαιωθούν σημαντικά σχέδια.

Η Ασφάλιση Ζωής είναι μια λύση που μας επιτρέπει να ελέγξουμε αυτό το άγχος. Μας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσουμε από τώρα για το μέλλον των ανθρώπων που εξαρτώνται οικονομικά από εμάς, εάν κάποια στιγμή λείψουμε από κοντά τους. Καλύπτοντας το ενδεχόμενο πρόωρης απώλειας ζωής, ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα παρέχει στους δικαιούχους τη δυνατότητα να καλύψουν έκτακτα έξοδα και να αποπληρώσουν υποχρεώσεις. Μπορεί, επίσης, να καλύψει δαπάνες διαβίωσης, περιορίζοντας το κενό που δημιουργείται στον οικογενειακό προϋπολογισμό από την απώλεια μιας σημαντικής πηγής εισοδήματος. Ακόμη κι αν δεν χρειαστεί άμεσα, το κεφάλαιο κάλυψης μπορεί να υποστηρίξει την υλοποίηση μελλοντικών αναγκών και σχεδίων, όπως είναι οι σπουδές των παιδιών.

Για όσους θέλουν να θωρακίσουν οικονομικά την οικογένειά τους απέναντι σε ένα αναπάντεχο γεγονός, υπάρχουν αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις. Η MetLife διαθέτει μεταξύ άλλων το Life Cover Plus, το οποίο προσφέρει καταβολή κεφαλαίου σε περίπτωση απώλειας ζωής και διάγνωσης σοβαρής ασθένειας. Ειδικά στην περίπτωση ατυχήματος, το κεφάλαιο ασφάλισης ζωής καταβάλλεται διπλό στους δικαιούχους.

Ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης, το οποίο μπορεί να φθάνει μέχρι το ποσό των €50.000. Επιλογή υπάρχει και ως προς τη διάρκεια του προγράμματος, η οποία μπορεί να διαμορφωθεί στα 15, στα 20 ή στα 25 έτη, ανάλογα με τις ανάγκες, την ηλικία και τις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου. Το ασφάλιστρο είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενώ προβλέπεται απαλλαγή πληρωμής των ασφαλίστρων, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας για εργασία. Εάν στη λήξη του προγράμματος δεν έχει καταβληθεί κάποια παροχή, ο ασφαλισμένος έχει το δικαίωμα να λάβει το 25% των καθαρών ασφαλίστρων που έχει πληρώσει.

See Also
marvin-meyer-technology

Σίγουρα, κάθε οικογένεια είναι μοναδική. Για αυτό είναι σημαντικό να απευθυνθεί κανείς σε εξειδικευμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, που θα τον βοηθήσουν να κάνει τις κατάλληλες επιλογές σε θέματα όπως το ύψος του κεφαλαίου ασφάλισης, οι καλύψεις και η διάρκεια του προγράμματος, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, προτεραιότητες και οικονομικές δυνατότητες.

Όλοι θέλουμε να σκεφτόμαστε για το μέλλον μόνο θετικά, όλοι ευχόμαστε να είμαστε πάντα γεροί και κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε, για να καλύπτουμε τις ανάγκες τους, για να μοιραζόμαστε τις καλές και τις δύσκολες στιγμές, για να κάνουμε σχέδια και να τα πραγματοποιούμε. Το να τους προστατέψουμε απέναντι στο απρόοπτο, δεν είναι αρνητική σκέψη ή πολυτέλεια, αλλά πράξη ευθύνης και φροντίδας. Μια απόφαση που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε το σήμερα, νιώθοντας μεγαλύτερη σιγουριά για το αύριο.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top