Now Reading
Ενεργοποίηση του Dynamis Business Continuity Plan

Ενεργοποίηση του Dynamis Business Continuity Plan

  • Οι τεχνολογικές υποδομές αιχμής στις οποίες έχει επενδύσει η Εταιρεία μας, εξασφάλισαν την εξ αποστάσεως εκτέλεση όλων των εργασιών
laptop

Προτεραιότητα της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. αποτελεί διαχρονικά ο άνθρωπος. Με στόχο την προστασία του ανθρωπίνου παράγοντα και αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης απέναντι σε όλη την κοινωνία, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ενεργοποιήσαμε το Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Dynamis Business Continuity Plan – DBCP).

Οι τεχνολογικές υποδομές αιχμής στις οποίες έχει επενδύσει η Εταιρεία μας, εξασφάλισαν την εξ αποστάσεως εκτέλεση όλων των εργασιών, χωρίς να επηρεάζεται το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών. Έτσι περιορίστηκαν οι μετακινήσεις όλων.

Η νέα μας πολιτική για την εξ αποστάσεως αποζημίωση ήταν ακόμα μια καινοτομία η οποία επέτρεψε την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποζημίωσης ηλεκτρονικά.

Η ασφάλιση οχημάτων έγινε ακόμα πιο προσιτή μέσα από την προαιρετική έκπτωση «Αλληλεγγύη COVID-19» η οποία κυμάνθηκε από 5% έως και 20% ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου. Με τον τρόπο αυτό διευκολύναμε την ασφάλιση όλων εκείνων που το έχουν ανάγκη ενώ δώσαμε τη δυνατότητα στους διαμεσολαβητές να προστατεύσουν το δικό τους εισόδημα.

Τέλος, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΔΥΝΑΜΙΣ στήριξε την ομάδα των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, προσφέροντας Πασχαλινά δώρα στο Γηροκομείο Αθηνών και κάνοντας τη ζωή των 140 ηλικιωμένων πιο ευχάριστη.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να έχουν επιτευχθεί χωρίς την πολύτιμη στήριξη των συνεργατών μας εν μέσω της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης.

Οι επιπτώσεις του Covid-19 για την ασφαλιστική αγορά

Οι επιπτώσεις του Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολλές και πολυδιάστατες. Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να τις αποτιμήσουμε καθώς θα χρειαστούν μήνες για να φανούν τα πραγματικά αποτελέσματα της κατάστασης. Ευελπιστούμε πως δεν θα επαληθευτούν τα πλέον δυσοίωνα σενάρια που ακούγονται.

Η ύφεση που προκαλείται στην παγκόσμια αγορά προφανώς θα έχει αντίκτυπο και στον κλάδο τον Γενικών Ασφαλίσεων, αρχής γενομένης από τον κλάδο του τουρισμού.

Ξενοδοχειακές μονάδες, κέντρα εστίασης, ενοικιαζόμενα οχήματα, ακόμα και κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης πιθανόν να μην ασφαλιστούν αφού δεν θα λειτουργήσουν ή θα υπολειτουργήσουν.

See Also
close-up-doctor-completing-covid-medical-form

Υπήρξαν οχήματα, κατά τη διάρκεια του περιορισμού των μετακινήσεων που δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους παρά την επιβολή της συνεχούς ασφάλισης από το νόμο ανεξαρτήτως της κυκλοφορίας τους ή όχι.

Ο κλάδος της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης αποτελεί ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά. Οι κανονισμοί για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων είναι αυστηροί και η ευθύνη των επιχειρήσεων μεγάλη, έτσι η συγκεκριμένη ασφάλιση γίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ.

Αλλαγές στη στρατηγική

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μικρότερων εταιρειών είναι η μεγάλη ευελιξία τους. Η εικόνα της αγοράς διαφοροποιείται και το ίδιο γίνεται και με τη στρατηγική μας. Η κάθε «κρίση» κρύβει και ευκαιρίες, αυτές αποτελούν το νέο μας στόχο.

Η ανάπτυξη νέων ασφαλιστικών προϊόντων, ο περιορισμός των λειτουργικών εξόδων μέσω της τηλεργασίας, η προσέλκυση νέων αγοραστικών κοινών και οι ενέργειες κοινωνικής ευθύνης με σύνθημα «Η αλληλεγγύη είναι πολιτισμός» θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της στρατηγικής μας τις μέρες που έρχονται.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top