Now Reading
Επενδύσαμε σε μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα

Επενδύσαμε σε μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα

  • Το marketing και η επικοινωνία µε τον πελάτη µέσω των social είναι ο πιο επίκαιρος και ενδεδειγμένος τρόπος να υπάρχουμε στην καθημερινότητά τους
Κατερίνα Χαραλαµπίδου

Η ενασχόλησή μου με την ιδιωτική ασφάλιση… ξεκίνησε πριν περίπου 20 χρόνια, όταν ανέλαβα το ασφαλιστικό γραφείο της μητέρας μου. Η μητέρα μου, πρώτης γενιάς ασφαλίστρια, είχε δημιουργήσει τη βάση με την οποία ξεκίνησα να αντιλαμβάνομαι το χώρο. Τα πρώτα χρόνια κυρίως μάθαινα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι αυτό που θα μου άρεσε να εξειδικευτώ. Δεν άργησα πολύ να ξεχωρίσω τον κλάδο της Ζωής, Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων. Με κέρδισαν γιατί μπορούσα να συμβάλλω στην οικονομική ευημερία και να προστατεύσω το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του ανθρώπου, τον ίδιο τον άνθρωπο. Ήθελα και θέλω να προστατεύω όλα όσα είναι σημαντικά για εκείνους και να τους βοηθώ να πραγματοποιήσουν τα όνειρά στους!

Το marketing και η επικοινωνία με τον πελάτη… μέσω των social είναι ο πιο επίκαιρος και ενδεδειγμένος τρόπος να υπάρχουμε στην καθημερινότητά τους, να τους δείχνουμε πώς σκεφτόμαστε και τι επιδιώκουμε μέσα από τη δουλειά αυτή. Στη wedo.insure θέλουμε να ξέρουν ότι νοιαζόμαστε αλλά ταυτόχρονα και ότι γνωρίζουμε πώς να τους βοηθήσουμε. Και η ομάδα μου και εγώ είμαστε και τα δύο αυτά μαζί! Τα τελευταία χρόνια επενδύσαμε στη δημιουργία μίας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας και ειδικά στον ψηφιακό κόσμο. Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτό ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην ποιότητα της δουλειάς μας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για διεύρυνση της πελατειακής βάσης μας και διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την οργανική μας ανάπτυξη.

Στο θεσμό του MDRT… έχω τη χαρά να συμμετέχω ως μέλος τα τελευταία 3 χρόνια. Για μένα στην πράξη το MDRT είναι η πιστοποίηση ότι διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής ικανότητας, δεοντολογίας, υψηλής τεχνογνωσίας και άψογης εξυπηρέτησης, γιατί προτεραιότητα για εμάς έχει ο πελάτης μας! Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που κατάφερα να είμαι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα ασφαλιστικός πράκτορας από το ανεξάρτητο δίκτυο που μπήκε στο κλειστό club των επίλεκτων ασφαλιστών παγκοσμίως!

Κάτι που μας ξεχωρίζει… αυτή την περίοδο είναι η δημιουργία του ασφαλιστικού προγράμματος υγείας για κατοικίδια που έχουμε δημιουργήσει, το we do care pet, το οποίο μάλιστα χορηγούμε σε όλες τις υιοθεσίες κατοικίδιων για ένα έτος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς η έννοια του νοιάζομαι και προσφέρω και είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία μας!

See Also

Στον ελεύθερό μου χρόνο… επιλέγω να γυμνάζομαι παίζοντας beach volley που ήταν κάποτε και το άθλημά μου, καθώς πιστεύω ακράδαντα στο αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Χαλαρώνω περνώντας χρόνο με την 8χρονη κόρη μου που είναι και η χαρά της ζωής μου, το δικό μου πολύτιμο! Τέλος, ο χρόνος αυτός είναι για μένα η περίοδος που μπορώ ήρεμη να σκεφτώ και να δημιουργήσω. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την συγγραφή ενός βιβλίου!

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top