Now Reading
Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤHΣ ΠΑΝΔHΜΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΤΤΟ ΡΟΛΟ

Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤHΣ ΠΑΝΔHΜΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΤΤΟ ΡΟΛΟ

  • Συνεργαζόμαστε μόνο με παγκοσμίως γνωστούς, για την οικονομική τους ευρωστία Αντασφαλιστικούς Οίκους, αξιολογημένους με rate A

Η Ευρώπη Ασφαλιστική, είναι από τις λίγες ελληνικές εταιρείες η οποία πρωτοστατεί στις ασφαλίσεις μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών κινδύνων. Η εταιρεία μας ασφαλίζει σήμερα ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ισχυρών ομίλων και επώνυμων βιομηχανιών και θα αποτελεί βασικό στήριγμα για το επιχειρείν της χώρας μας τα επόμενα χρόνια.

H Eυρώπη Aσφαλιστική, επιμένει να ενισχύει το πολύ αξιόπιστο και συνάμα δυναμικό brandname που επί χρόνια διαμορφώνει με αφοσίωση, μεθοδικότητα και συνέπεια. Η στρατηγική μας επιλογή είναι να επενδύουμε στη φερεγγυότητα και στην αξιοπιστία και για αυτό συνεργαζόμαστε μόνο με παγκοσμίως γνωστούς για την οικονομική τους ευρωστία Αντασφαλιστικούς Οίκους, αξιολογημένους με rate A, οι οποίοι στηρίζουν την εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια με το υψηλό τους capacity.

Αυτή η συνεργασία, έχει αποδείξει την αξία της με την καθοριστική συμβολή στην άμεση κάλυψη των αποζημιώσεων και την υποστήριξη μεγάλων παραγωγικών επιχειρήσεων της χώρας. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αποζημιώσεων, στις οποίες η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική συμμετείχε συνασφαλιστικά με ποσοστό 20%, ήταν η μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο μπαταριών της εταιρείας SUNLIGHT, στη Θράκη, συνολικού ύψους 66 εκατ. ευρώ, που ιστορικά αποτελεί το μεγαλύτερο καταστροφικό γεγονός στην ασφαλιστική αγορά.

Επίσης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και οφείλει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της η Ευρώπη Ασφαλιστική, είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία όλων των στελεχών μας που βοηθά καθημερινά να διατηρούμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και εξασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στο μέλλον.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική όμως δε σταματά εδώ. Για τα επόμενα έτη οι προοπτικές είναι μεγάλες και υπάρχει σχέδιο περαιτέρω ανάπτυξης, το οποίο ακολουθείται σταθερά και αποδίδει σημαντικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να επιβεβαιώνει καθημερινά τη θέση της στην αγορά, διατηρώντας χαμηλά τα λειτουργικά της κόστη και να αναπτύσσεται σε υγιείς βάσεις με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας της, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις μηχανογραφικές της υποδομές ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών της.

Η εταιρεία με την υψηλή τεχνογνωσία της, θα διατηρήσει την πρωτοπορία στους μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, ενώ υπάρχει σχέδιο περαιτέρω ανάπτυξης στις ασφαλίσεις των εξειδικευμένων κινδύνων καθώς και στον κλάδο Υγείας.

Στους εξειδικευμένους κινδύνους θα στρέψουμε την προσοχή μας στις νέες προκλήσεις και τις νέες απαιτήσεις που δημιουργεί το τοπίο στην εποχή του Covid-19, αλλά και στην εποχή του 5G και του Industry 4.0.

Η προώθηση τεσσάρων νέων ανταγωνιστικών προγραμμάτων ασφάλισης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για το 2022, θα σηματοδοτήσει τη δυναμική ανάπτυξη της Ευρώπη Ασφαλιστική και στον κλάδο Υγείας.

See Also

Οι προκλήσεις, βέβαια, που έχουμε μπροστά μας ως ασφαλιστική αγορά είναι μεγάλες. Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική θα είναι παρούσα σε όλες τις επικείμενες εξελίξεις και θα κρατήσει τη δική της ξεχωριστή παρουσία με νέα καινοτόμα προϊόντα, νέες προτάσεις και νέες ασφαλιστικές λύσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι και ισχυροί και να αναπτυχθούμε δυναμικά σε όλους τους ασφαλιστικούς τομείς.

Θεωρώ πολύ σημαντικές προκλήσεις για την αγορά τη «νέα εικόνα» που θα διαμορφωθεί στο μέλλον στον κλάδο αυτοκινήτου, με την ανάπτυξη των αυτόνομων οχημάτων καθώς και τη συσχέτιση της ασφαλιστικής αγοράς με την επίδραση της κλιματικής αλλαγής.

Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και οι νέες ασφαλιστικές καλύψεις που θα προκύψουν, θα αποτελέσουν μια νέα πραγματικότητα, που και πάλι η ασφαλιστική αγορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Θα χρειαστούν τεχνικές κινήσεις, πολύ εργασία και έξυπνες επιλογές για να προχωρήσουμε στο μέλλον, όπως η εφαρμογή συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης (AI), η ενίσχυση της ψηφιοποιημένης επικοινωνίας και των διαδικτυακών πωλήσεων καθώς και η διαχείριση των ζημιών από πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα.

Ωστόσο, οι συντονισμένες λύσεις και οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον, αφού καθιστούν επιβεβλημένη την ανάγκη συνεργασιών της ασφαλιστικής βιομηχανίας με το κράτος για να εισάγουν τόσο την ιδέα της υποχρεωτικότητας της ασφάλισης σε μαζικούς κινδύνους όσο και μηχανισμούς διαχείρισης σε πρόληψη για την αποφυγή μεγάλων κατα- στροφών, καθώς, τα ύψη των απαιτήσεων σε αυτού του είδους τα γεγονότα είναι πάρα πολύ μεγάλα.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top