Now Reading
Πολλαπλά υποστηρικτικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει η ασφάλιση

Πολλαπλά υποστηρικτικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει η ασφάλιση

  • Αντιλαμβανόμαστε ότι αποτελούμε μέρη ενός οικοσυστήματος και εξετάζουμε σενάρια για την επόμενη μέρα
Generali

Η παρούσα συγκυρία δοκίμασε την αγορά και τον τρόπο λειτουργίας της. Στην Generali καταφέραμε να προσφέρουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών ακόμη και σε αυτήν τη δύσκολη συνθήκη. Δικαιώθηκε θα έλεγα το στρατηγικό μας πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού και η Στρατηγική μας Generali 2021, στην  οποία έχουμε επενδύσει το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, όλα τα ψηφιακά εργαλεία και οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να διασφαλίζουν την εξ αποστάσεως ταχύτατη εξυπηρέτηση. Οι ψηφιακές πλατφόρμες του OneView και το portal πελατών MyGenerali βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο για ψηφιακή αποστολή αιτημάτων, όσο και για την υποβολή δικαιολογητικών και την εύκολη πρόσβαση στα ψηφιακά ασφαλιστικά έγγραφα. Στη διάθεσή τους βρίσκεται και η υπηρεσία e-policy, με τη δυνατότητα αποστολής αίτησης, έκδοσης, παράδοσης και υπογραφής του e-ασφαλιστηρίου, εξ ολοκλήρου ψηφιακά. Μία πλήρως ψηφιοποιημένη end-to-end διαδικασία.

Επίσης, χάρη στην τηλεργασία η οποία επιτεύχθηκε σε ποσοστό πάνω από 90% για το σύνολο των εργαζομένων μας, όλα τα Τμήματα συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά κατά τη διάρκεια του lockdown. Έτσι, λοιπόν, οι εργαζόμενοί μας και το Κέντρο Εξυπηρέτησης της Generali συνεχίζουν να βρίσκονται στη διάθεσή τους και να εργάζονται κανονικά για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους και όλων των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακόμη, η ομάδα Πωλήσεών μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες μας, με τακτικά σεμινάρια του προγράμματος εκπαίδευσης και τηλεδιασκέψεις να πραγματοποιούνται καθημερινά.

Τα ψηφιακά εργαλεία και οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να διασφαλίζουν την εξ αποστάσεως ταχύτατη εξυπηρέτηση

Σε ό,τι αφορά τα έκτακτα μέτρα σε επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, παραμείναμε δίπλα στους ασφαλισμένους μας χωρίς εξαιρέσεις. Προχωρήσαμε σε άρση της εξαίρεσης της πανδημίας από τα συμβόλαια Ζωής, ενώ  θεσπίσαμε ημερήσιο επίδομα νοσηλείας για περιστατικά κορωνοϊού για τους ασφαλισμένους μας με ατομικά συμβόλαια υγείας. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας ότι οι Μικρές Επιχειρήσεις, που αποτελούν ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας, αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στην οικονομική ελάφρυνσή τους. Για την περίοδο που βρίσκεται σε αναστολή η επιχειρηματική τους δραστηριότητα, εφαρμόσαμε επιδοματική πολιτική για την περαιτέρω στήριξή τους, ενισχύοντας την προσπάθειά τους για ομαλή προσαρμογή στην κανονικότητα.

See Also
people-walk-comercial-street-named-meritxell-after-covid19

Σε επίπεδο κοινότητας, ο Όμιλος Generali, δημιούργησε Έκτακτο Διεθνές Ταμείο ύψους έως 100 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση των προσπαθειών αντιμετώπισης της Covid-19 και την στήριξη της οικονομικής ανάκαμψης στις χώρες που πλήττονται περισσότερο. Στο ταμείο συμμετέχουν με εθελοντική οικονομική ενίσχυση και οι εργαζόμενοι της Generali. Παράλληλες υποστηρικτικές δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας λαμβάνονται σε κάθε χώρα που έχει παρουσία η Generali.

Σίγουρα, η ασφαλιστική αγορά θα μετρήσει τις απώλειές της το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να υπάρχουν ευέλικτα μέτρα για την στήριξη των ασφαλισμένων. Το δικό μας στοίχημα ήταν να διασφαλίσουμε τη συνέχιση των εργασιών και να λάβουμε μέτρα που θα παίξουν θετικό ρόλο στην ψυχολογία της αγοράς. Η συμβολή του Κλάδου στην ελληνική οικονομία είναι σημαντική. Αντιλαμβανόμαστε ότι αποτελούμε μέρη ενός οικοσυστήματος και εξετάζουμε σενάρια για την επόμενη μέρα. Θεωρώ ότι οι εξελίξεις στην τεχνολογία, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, όπως αυτή της πανδημίας, μας θυμίζουν έστω κι επιτακτικά, τον πολλαπλά υποστηρικτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ασφάλιση και την ανάγκη να υπάρχουν οι συνέργειες και οι αντίστοιχες επενδύσεις στο μέλλον.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top