Now Reading
Σε θετική τροχιά η Ασφαλιστική Αγορά το 2021

Σε θετική τροχιά η Ασφαλιστική Αγορά το 2021

  • Στην ιδιωτική ασφάλιση θα διευρυνθούν οι εργασίες στον κλάδο αυτοκινήτου
Νάσος Λιάγκας

Τον τελευταίο χρόνο, το κοινό σημείο αναφοράς στις συζητήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα μεταξύ του κοινωνικού συνόλου, αποτελεί η φθίνουσα οικονομική πορεία ως μια από τις κύριες επιπτώσεις του Covid-19. Η ασφαλιστική αγορά ωστόσο παρουσίασε μια ιδιαίτερη εικόνα βάσει στατιστικών αναλύσεων, η οποία προέρχεται από μια αλληλουχία αποτελεσμάτων, αλληλένδετων μεταξύ τους. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα οδήγησαν σε μια διαφορετική θεώρηση του ισχύοντος ασφαλιστικού τοπίου, δημιουργώντας έφορο έδαφος για μελλοντικές καινοτόμες λειτουργίες μέσω μιας πιο ψηφιακής προσέγγισης. Το κλείσιμο των καταστημάτων, η αποσταθεροποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και η παραμονή στο σπίτι που επέφερε η παγκόσμια υγειονομική κρίση οδήγησαν αυτόματα στη μειωμένη χρήση των οχημάτων. Συνεπώς ο κατά πολύ μικρότερος αριθμός οχημάτων στους δρόμους στάθηκε ικανός για τη μεγάλη μείωση του ποσοστού των ζημιών. Καθώς η παραγωγή διατηρήθηκε σε σταθερά επίπεδα, οι αριθμοί όπως ήταν φυσικό έδειξαν αύξηση του κέρδους. Ήδη το πρώτο 3μηνο του 2021 σημειώθηκε στην Εταιρεία μας αύξηση κέρδους της τάξης του 30%.

Ταυτόχρονα, πετύχαμε και την αύξηση του μεριδίου μας στην αγορά. Έναντι της γενικευμένης οικονομικής κάμψης, η Support Group επέκτεινε το δίκτυο των συνεργατών της τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, ανταποκρινόμενη πλήρως στο συνεχόμενα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με την παράλληλη ενίσχυση των ψηφιακών της λειτουργιών. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τον θετικό αντίκτυπο σε μια εξελιγμένη, πλήρως λειτουργική εποχή ασφάλισης, δημιουργήσαμε ένα πολλά υποσχόμενο σύστημα εκπαιδεύσεων το οποίο αφορά τους ανθρώπους που θέλουν να αποτελέσουν συνοδοιπόρους μας σε αυτή την προσπάθεια. Με κέντρο τον άνθρωπο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ» για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο φιλόδοξο μέλλον.

Το πρώτο τρίμηνο του 2021 η Support Group αύξησε τα κέρδη της κατά 30%

Η στρατηγική με επίκεντρο τον πελάτη, αποτελεί κύριο γνώρισμα της Εταιρείας η οποία διαμόρφωσε όλους τους κλάδους της με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Κάθε μια ανάγκη ξεχωριστά μεταφράζεται ως προτεραιότητα των καταρτισμένων και έμπειρων στελεχών μας. Παράλληλα, η Εταιρεία προχώρησε στην ψηφιοποίηση των λειτουργιών και εργασιών σε κάθε επίπεδο. Μέσα από τη συνεργασία της με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες η Support Group έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της, είτε είναι Ιδιώτες είτε είναι Επιχειρήσεις, προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών τους, για όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Επίσης παρέχει στους Συνεργάτες εφόδια για τη βελτίωση της ποιότητας του χαρτοφυλακίου τους.

See Also

Για το 2021 οι προβλέψεις κινούνται εντός θετικού φάσματος. Οι εκτιμήσεις αφορούν άνοιγμα της αγοράς, με αύξηση του ποσοστού πώλησης αυτοκινήτου, συνεπώς και αύξηση κέρδους του ασφαλιστικού χώρου. Η Εταιρεία μένοντας πιστή στις αξίες της και με κύρια χαρακτηριστικά τον εκσυγχρονισμό, την εξυπηρέτηση και την εμπιστοσύνη, στοχεύει στην ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη μέσω της ομαδικής εργασίας, υιοθετώντας σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες και καινοτόμες ιδέες ανάπτυξης. Η κάθε είδους κρίση, προσωπική, επαγγελματική, ηθική, οικονομική, υπενθυμίζει σε όλους μας ποιο ή ποια είναι τα σημαντικά σημεία στη ζωή μας, προκειμένου να στηριχθούμε σε αυτά και να προχωρήσουμε. Οι αξίες πάνω στις οποίες επενδύουμε καθημερινά, έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο, τον άνθρωπο – συνεργάτη και τον άνθρωπο – πελάτη, με σεβασμό, κατανόηση κι ενσυναίσθηση.

Η Support Group επιβραβεύει τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι «προχωράμε ΜΑΖΙ» σε κάθε του βήμα. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί το θεμέλιο λίθο των αξιών μας και ο παράγοντας «άνθρωπος» ως οφείλει, έχει τον καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία πώλησης του ασφαλιστικού προϊόντος.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top