Now Reading
Σε 7+1 πόλεις της Ελλάδας το Δίκτυο Συνεργατών της MLP

Σε 7+1 πόλεις της Ελλάδας το Δίκτυο Συνεργατών της MLP

  • Μια δυναμική ομάδα πρότυπων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Σε μια εποχή που δυστυχώς αρκετές από τις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ορίζονται με μοναδικό κριτήριο τo προμηθειακό καθεστώς, γραφεία της ελεύθερης αγοράς όπως η My Life Partners (MLP), του Περικλή Φαραό, ξεχωρίζουν για την εναλλακτική – περισσότερο ποιοτική και συνεργατοκεντρική προσέγγιση που έχουν. Διαλέγουν το δύσκολο δρόμο να μη βασίζονται μόνο στο οικονομικό σκέλος της συνεργασίας τους με τους συνεργάτες τους αλλά να δίνουν πραγματική, ουσιαστική εξυπηρέτηση.

Εκπαίδευση, επιστημονικό management, backoffice & υποστήριξη πωλήσεων είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εμείς εντοπίσαμε επισκεπτόμενοι τα κεντρικά τους γραφεία στο Περιστέρι Αττικής.

Ποιοι είναι όμως οι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα της MLP; Ποια είναι τα γραφεία που ανήκουν στο δίκτυο αυτής της ομάδας;

ΣΑΛΑΜΙΝΑ (1o Γραφείο)

Το πρώτο γραφείο της Σαλαμίνας βρίσκεται στην οδό Λ. Σαλαμίνος 198 και είναι αποκλειστικής συνεργασίας με τη MyLifePartners με υπεύθυνο τον κ. Αργύριο Δαμαλίτη και τον γιo του ασφαλιστή δεύτερης γενιάς Αλέξανδρο Δαμαλίτη. Ο κ. Αργύρης Δαμαλίτης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής το 1987 στην Ελληνοβρετανική με πολλαπλές επιτυχίες και βραβεύσεις στον κλάδο των γενικών ασφαλίσεων και των τραπεζικών προϊόντων. Η συνεργασία του με τον κ. Περικλή Φαραό ξεκίνησε το 2003 στην Alpha Ασφαλιστική. Η γνωριμία τους έγινε μέσω του κ. Βασίλειου Μουντάκη και κατόπιν επιθυμίας του κ. Αργύρη Δαμαλίτη να ενταχθεί στην ομάδα του κ. Φαραό ώστε μαζί να καταφέρουν να αναπτύξουν τον κλάδο ζωής και υγείας. Το 2014 με την ίδρυση της MyLifePartners ο κ. Δαμαλίτης ακολούθησε το όραμα του κ. Φαραό για ανάπτυξη εργασιών στο ελεύθερο δίκτυο και έκτοτε πορεύονται μαζί τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο αφού οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις. Το 2016 αναλαμβάνει καθήκοντα ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και αρμοδιότητες υπεύθυνου του γραφείου ο Αλέξανδρος Δαμαλίτης συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία το έργο του πατέρα του. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του σχετικά με τη σημασία της MLP για εκείνον ο ίδιος δήλωσε: «Είχα την τύχη να προέρχομαι από μια οικογένεια που τόσο εμένα όσο και τον αδερφό μου μας μεγάλωσαν με αγάπη προς τον συνάνθρωπο και αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης. Όλοι μας αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά οφείλουμε να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο και να μεγαλώνουμε με αρετές στη ζωή μας. Για εμένα η MLP είναι ένα σχολείο ζωής και ο δρόμος για μια ασφαλέστερη κοινωνία».

ΣΑΛΑΜΙΝΑ (2ο Γραφείο)

Το δεύτερο γραφείο της Σαλαμίνας εδρεύει στην οδό Λ Σαλαμίνος 312 και είναι αποκλειστικής συνεργασίας με τη MyLifePartners με υπεύθυνη σήμερα την κ. Αγγελική Βενετσάνου και παλαιότερα τον πατέρα της κ. Γεώργιο Βενετσάνο. Ο κ. Γεώργιος Βενετσάνος ξεκίνησε την ασφαλιστική του καριέρα ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής το 1992 στην Alpha Ασφαλιστική στην ομάδα του κ. Αργύριου Δαμαλίτη. Το 2003 ακολουθεί τον κ. Αργύριο Δαμαλίτη και μαζί εντάσσονται κάτω από την ομπρέλα του κ. Φαραό ώστε να αναδείξουν το επάγγελμα στο σύνολο των ασφαλιστικών κλάδων. Το 2014 ο κ. Βενετσάνος ανοίγει το δικό του ασφαλιστικό γραφείο στη Σαλαμίνα αναλαμβάνοντας τα ηνία η κόρη του κ. Αγγελική Βενετσάνου και από το 2014 έως και σήμερα συνεργάζονται με τη MyLifePartners σημειώνοντας επιτυχίες τόσο στον κλάδο αυτοκινήτου όσο και στον κλάδο ζωής και υγείας. Όπως δήλωσαν και οι δύο σε ερώτησή μας για το μυστικό επιτυχίας της MyLifePartners απάντησαν:

«Θεωρώ ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η συνεχής προσπάθεια να κρατήσει το ομαδικό πνεύμα ανάμεσα στους συνεργάτες της δημιουργώντας ένα κλίμα εκτίμησης και όχι ανταγωνιστικότητας. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους συνεργάτες της με την προσοχή και την προσήλωση που αρμόζει σε κάθε έναν από εμάς και τα προβλήματά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να αισθανόμαστε ασφαλείς δημιουργώντας μια σχέση ζωής ξεχωριστή».

ΑΙΓΙΝΑ

Το γραφείο της Αίγινας εδρεύει επί της οδού Πηλέως 7 και είναι αποκλειστικής συνεργασίας με τη MyLifePartners με υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Γαλάρη και τον συνεργάτη του Απόστολο Μπακόμητρο. Ο κ. Γαλάρης ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής το 1998 στο αποκλειστικό δίκτυο της Ελληνοβρετανικής. Από το 2000 συνοδοιπόρος του σε αυτή την επαγγελματική πορεία ο κ. Απόστολος Μπακόμητρος συγχωριανός, πολύ κάλος του φίλος και σύμφωνα με τα λεγόμενά του ίσως ο πιο ποιοτικός ασφαλιστής ζωής (και όχι μόνο) στο νησί. Όσα χρόνια βρίσκονταν στο αποκλειστικό δίκτυο της Ελληνοβρετανικής και μετέπειτα Alpha Ασφαλιστικής παρακολουθούσαν το έργο του κ. Περικλή Φαραό και είχαν σαν στόχο και όνειρο την ένταξή τους στην ομάδα του. Το 2011 λοιπόν με αφορμή μια εκδήλωση της Alpha Ασφαλιστικής η γνωριμία τους κατέληξε σε συζητήσεις για άμεση συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη των εργασιών τους με κοινές γραμμές και φιλοσοφία. Το 2014 ακολουθούν τον κ. Φαραό στο ελεύθερο δίκτυο με την ίδρυση της MyLifePartners και σημειώνουν εξαιρετικές επιτυχίες στο νησί της Αίγινας και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η επιτυχία της MLP είναι: «Η συνεχής αναζήτηση βελτίωσης, κατάρτισης και εξέλιξης σε συνδυασμό με την καθημερινή προσπάθεια ανάδειξης των ηθικών αξιών και της επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ίσως αυτό να λέγεται επιτυχία και τα παραπάνω να είναι τα μυστικά της. Οι συνεργάτες της MLP ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ότι η δικιά τους προσπάθεια αξίζει τον κόπο ώστε οι ασφαλισμέ- νοι τους να μην αισθάνονται ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. Το να είναι κάποιος σημαντικό ζωτικό μέλος της MLP, είναι στόχος καριέρας!».

ΝΑΞΟΣ

Το γραφείο της Νάξου εδρεύει στη Χώρα του νησιού και είναι αποκλειστικής συνεργασίας με τη MyLifePartners με υπεύθυνο τον κ. Ιωάννη Καλαβρό. Το γραφείο του κ. Καλαβρού άνοιξε το 2008 έχοντας ως μοναδική του δραστηριότητα τα μεσιτικά. Η γνωριμία του με τον κ. Φαραό έγινε το 2013 μέσω του κ. Ιωάννη Κουνελάκη ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της MyLifePartners και παιδικό του Φίλο στο νησί. Το 2013 λοιπόν ο κ. Καλαβρός ξεκινάει τα επαγγελματικά του βήματα στην AXA Ασφαλιστική θέτοντας στόχους για την επόμενη χρονιά τόσο για το μεσιτικό όσο και για τη δυναμική επέκταση των εργασιών του ασφαλιστικού γραφείου. Το 2014 ακολουθεί τον κ. Φαραό στο ελεύθερο πλέον δίκτυο μέσω της ίδρυσης της MyLifePartners και αυξάνοντας τις ασφαλιστικές του εργασίες στη Νάξο και τις μικρές Κυκλάδες. Το 2018 δραστηριοποιείται στο γραφείο της Nάξου και η Λαμπρινή Λουκά ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της MyLifePartners (συνεργάτιδα Περιστερίου). Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καλαβρού, «Την MLP σε λίγα χρόνια την φαντάζομαι ως μια αξιοζήλευτη επιχείρηση, που θα αριθμεί πάνω από 100 άμεσους συνεργάτες – συμβούλους καθώς και τουλάχιστον 300 συνεργαζόμενους αλλά που ταυτόχρονα θα διατηρεί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της σε υψηλό επίπεδο».

See Also

ΚΙΑΤΟ

Το γραφείο του Κιάτου εδρεύει επί της οδού Φιλλύρα 8 και είναι αποκλειστικής συνεργασίας με τη MyLifePartners με υπεύθυνους την κ. Γεωργία Παπαγιαννοπούλου και τον γιο της ασφαλιστικό διαμεσολαβητή δεύτερης γενιάς κ. Ιωάννη Γαλανόπουλο. Η κ. Παπαγιαννοπούλου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής το 1986 στην Εθνική Ασφαλιστική. Το 2005 άνοιξε ασφαλιστικό γραφείο στο Κιάτο και ξεκίνησε συνεργασία και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες. Το 2015 μέσω των ασφαλιστικών της δραστηριοτήτων και του κ. Παναγιώτη Λεόπουλου, γνώρισε τον κ.Περική Φαραό τον οποίο ήξερε και εκτιμούσε ιδιαίτερα σαν ασφαλιστικό όνομα. Μετά από συζητήσεις, είχε την ευτυχία να ξεκινήσει επαγγελματική συνεργασία μαζί του, με τη MyLifePartners, και να ξεκινήσει έτσι μια νέα σελίδα για το γραφείο, με επιτυχίες, άνοδο εργασιών, και σιγουριά για καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Το 2016 ξεκινάει την επαγγελματική του δραστηριότητα και ο γιος της κ. Ιωάννης Γαλανόπουλος και με καθοδήγηση του κ. Ιωάννη Κουνελάκη –πετυχημένου coach της MLP– σημειώνει πολύ γρήγορα μεγάλη πρόοδο και ειδικότερα στον κλάδο ζωής. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους ανέφεραν χαρακτηριστικά για το μέλλον της MLP: «Φανταζόμαστε την MLP μεγαλύτερη σαν εταιρεία και μεγαλύτερη σημαίνει με πιο πολλούς ανθρώπους που θα την πλαισιώνουν επαγγελματικά, ασφαλιστικούς συμβούλους, ανθρώπους που θα συνεργάζονται με ασφαλιστικούς συμβούλους και θα τους βοηθούν γραμματειακά, πωλησιακά και με διάφορους τρόπους. Φανταζόμαστε το χάρτη των γραφείων πανελλαδικά πιο διευρυμένο και με περισσότερες κόκκινες κουκίδες στον ελλαδικό χάρτη».

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Το γραφείο της Κορίνθου εδρεύει στην οδό Αράτου 39 και είναι αποκλειστικής συνεργασίας με τη MyLifePartners με υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Τσεκούρα. Τα επαγγελματικά του βήματα ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής τα ξεκίνησε το 2004 ανοίγοντας το δικό του ασφαλιστικό γραφείο στην περιοχή της Κορίνθου δίνοντας έμφαση στον κλάδο αυτοκινήτου. Το 2017 γνωρίζει τον κ. Περικλή Φαραό από σύσταση της κ. Παπαγιαννοπούλου (συνεργάτη γραφείου Κιάτου) και γρήγορα οι δυο τους συνειδητοποιούν το επαγγελματικό τους ταίριασμα. Ο κ. Τσεκούρας αναπτύσσει γρήγορα τις πωλησιακές του δεξιότητες σημειώνοντας αύξηση χαρτοφυλακίου καθώς επίσης και την επιθυμία του ίδιου να αναλάβει καθήκοντα συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων και manager. Έτσι λοιπόν σήμερα έχει πετύχει να έχει στην ομάδα του και να συντονίζει νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Στην ομάδα του εντάσσονται οι: Πέτρος Δουβίκας, Δημήτρης Δεδεμπίλης, Μάριος Παντελέου & Χριστίνα Θεοφίλου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσεκούρα: «Η MLP είναι μια εταιρεία που στηρίζεται σε ένα σύνολο αξιών, λειτουργεί με ακεραιότητα και αποτελεί εγγύηση για τους συνεργάτες της. Προσωπικά ως επαγγελματίας θεωρώ την ΜLP το ιδανικό περιβάλλον για να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί ένας ασφαλιστικός σύμβουλος. Ο σεβασμός και η συνεχής στήριξη των ανθρώπων της αποτελούν την καρδιά της κουλτούρας της. Η κουλτούρα, οι άνθρωποι και η δομή της εταιρείας είναι οι βασικοί λόγοι για να θέλει ένας ασφαλιστικός σύμβου- λος να ενταχθεί ως συνεργάτης στην MLP».

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Το κεντρικό γραφείο της MyLifePartners εδρεύει επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι Αττικής και αποτελεί την επαγγελματική στέγη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που προέρχονται από το Agency της ΑΧΑ, νέων ασφαλιστών που προστέθηκαν τα τελευταία χρόνια καθώς και του διοικητικού δυναμικού της MLP. Ομάδα Περιστερίου – Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές Νικόλαος Μιχελάκης, Μιλτιάδης Ραγκαβάς, Ιωάννης Κουνελάκης, Νικόλαος Ντερμπεντέρης, Μιχαήλ Δαδάρος, Χρήστος Μάγγος, Ελπίδα Μασκαλίδου, Μάρκος Τζιβαρίδης, Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Κωνσταντίνος Βόβολης, Παναγιώτης Βρεττόπουλος Ομάδα Περιστερίου – Διοικητικό Δυναμικό Περικλής Φαραός, CEO MLP, Στυλιανή Αυγέρη, Μπιάν- κα Καλαμπόκη, Άννα Μαρία Χαρίτου, Παντώ Καλτσουκαλά, Νικόλαος Ραγκαβάς, Όλγα Φαραού. Εν δυνάμει συνεργασίες σε εξέλιξη βρίσκονται στις περιοχές του Άργους της Πάτρας και του Λουτρακίου καθώς όραμα και στόχος της MyLifePartners είναι η ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα μεγαλώνοντας ασφαλιστικούς δια- μεσολαβητές με πίστη και αγάπη τόσο για το επάγγελμα όσο και για τον άνθρωπο.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top