Now Reading
ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  • ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ EUROP ASSISTANCE

Η επαγγελµατική µου δραστηριοποίηση στον κλάδο της οδικής βοήθειας… ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια στο ελληνικό υποκατάστηµα της Γαλλικής Europ Assistance S.A. µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών προγραµµάτων και υπηρεσιών βοήθειας στον κόσµο.

∆ιατελώντας σε διάφορες εµπορικές θέσεις µέχρι και σήµερα, είχα
την ευκαιρία να αφουγκράζοµαι
και να κατανοώ τη βούληση των Ασφαλιστικών Εταιρειών για παροχή ασφαλιστικών καλύψεων που να ανταποκρίνονται σε ένα µεγάλο εύρος απαιτήσεων του πελατολογίου τους όσον αφορά το οδικό όχηµα, αλλά και την ανάγκη του καταναλωτή να αισθάνεται ότι µέσω της ασφαλιστικής κάλυψης της Οδικής Βοήθειας θα του παρέχεται η µέγιστη δυνατή στήριξη τη στιγµή του αιφνίδιου περιστατικού βλάβης ή ατυχήµατος. Τόσο αναφορικά µε το ασφαλισµένο όχηµα, όσο και για τους δικαιούχους.

Στις µέρες µας οι παροχές των Ασφαλιστικών προγραµµάτων του κλάδου Αυτοκινήτου της Europ Assistance είναι απόλυτα συνυφασµένες µε την έννοια της βοήθειας και της
άµεσης εύρεσης λύσης κατά τη στιγµή του απροσδόκητου και επείγοντος περιστατικού. Το motto του Οµίλου της Europ Assistance “From Distress to Relief” δεν υιοθετήθηκε τυχαία.

Η εποχή της υγειονοµικής κρίσης… συνέπεσε χρονικά µε µια σειρά σηµαντικών αλλαγών για το ελληνικό υποκατάστηµα της Europ Assistance , αρχής γενοµένης από τη θέση του επικεφαλής της διοίκησης της Εταιρείας, την οποία ακολούθησε πλήθος οργανωτικών και δοµικών αλλαγών. Ως εκ τούτου, παρόλο το γενικότερο κλίµα αστάθειας και ανησυχίας που δηµιούργησε ο αόρατος εχθρός, η Εταιρεία ήταν σε θέση να επικοινωνεί ολοένα και περισσότερες καινοτοµίες εφαρµογών, προϊόντων και υποδοµών, οι οποίες συνετέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξή της και στην αύξηση του κύκλου εργασιών της παρά τη δύσκολη συγκυρία της υγειονοµικής κρίσης.

Η Europ Assistance αντιπροσωπεύει για εµένα… έναν οργανισµό, η φιλοσοφία του οποίου κινείται γύρω από την ανθρώπινη ανάγκη που  δηµιουργεί το απρόβλεπτο, ατυχές περιστατικό.

Με γνώµονα το concept της βοήθειας πορεύεται από την ίδρυσή της το 1963, στο Παρίσι, µέχρι και σήµερα, σε παγκόσµιο επίπεδο. Υπάρχουν στιγµές όπου η ικανοποίηση που µας δίνει η πελατοκεντρική αυτή στρατηγική, ξεπερνά την ικανοποίηση των πωλησιακών επιτευγµάτων. Εποµένως ο στόχος σε καµία περίπτωση δεν είναι µόνο νούµερα. Αντιθέτως η ποιοτική χροιά είναι αυτή που τροφοδοτεί σε
µεγάλο βαθµό το πλάνο δράσης της.

Μέσα από την εµπειρία µου όλα αυτά τα χρόνια έµαθα… να κατανοώ τις δύσκολες και αγχωτικές περιστάσεις που µπορεί να αντιµετωπίζει ο Ασφαλισµένος στην καθηµερινότητά του και για τις οποίες ο ίδιος απαιτεί την εξασφάλιση των υψηλότερων standards υπηρεσιών βοήθειας. Αντιµετωπίζω µε ιδιαίτερη ευαισθησία τις συνθήκες ενός περιστατικού βάζοντας τη θέση µου στη θέση του ασφαλισµένου τη στιγµή που το βιώνει.

See Also
Δ. Φαραντούρης

Η εµπειρία από τη θητεία µου στη Europ Assistance µε έκανε πιο ευαίσθητη απέναντι στην ανθρώπινη ανάγκη αλλά και πιο δυναµική στην αντιµετώπισή της. Κατ’ επέκταση ο σχεδιασµός των προϊόντων και η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των επιχειρησιακών δοµών της Εταιρείας στηρίζονται στα παραπάνω χαρακτηριστικά που διέπουν όλη την οµάδα µας.

Φέτος γιορτάζουµε την επέτειο των 30 χρόνων παρουσίας
της Europ Assistance στην Ελλάδα και εύχοµαι σε πολλά περισσότερα γεµάτα από
δηµιουργικότητα και συνεχή ανοδική πορεία.

∆ιονυσία Μέξη, Sales Manager, Europ Assistance

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top