Now Reading
Φροντίδα υγείας: Το «δώρο» που αξίζει κάθε γυναίκα!

Φροντίδα υγείας: Το «δώρο» που αξίζει κάθε γυναίκα!

  • Για τις γυναίκες που θέλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους απέναντι στο ενδεχόμενο εμφάνισης σοβαρής γυναικολογικής νόσου, η MetLife έχει σχεδιάσει το Lady Care
women

Ο ερχομός του φθινοπώρου, πέρα από την επιστροφή στη ρουτίνα, σηματοδοτεί συχνά ένα νέο ξεκίνημα. Μας δίνει την αφορμή για να πάρουμε αποφάσεις, αλλά και να δώσουμε νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας. Φέτος, η ανάγκη αυτή, ίσως να είναι ακόμη εντονότερη, ειδικά για τις γυναίκες. Μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, πολλές γυναίκες χρειάστηκε να προσαρμοστούν σε νέο τρόπο δουλειάς, να διαχειριστούν μια διαφορετική καθημερινότητα, να νοιαστούν διπλά για τους ανθρώπους που αγαπούν. Για να μπορέσουν να ανταποκριθούν, όμως, σε όλες αυτές τις ανάγκες, πρέπει να είναι οι ίδιες καλά! Κάθε γυναίκα αξίζει και χρειάζεται τη δυνατότητα να προστατεύει την υγεία της, αλλά και να γνωρίζει ότι εάν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, θα έχει πρόσβαση στις κατάλληλες υπηρεσίες.

Για τις γυναίκες που θέλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους απέναντι στο ενδεχόμενο εμφάνισης σοβαρής γυναικολογικής νόσου, η MetLife έχει σχεδιάσει το Lady Care, ένα πρόγραμμα που αντιμετωπίζει σφαιρικά το γυναικολογικό καρκίνο. Σε επίπεδο πρόληψης, το Lady Care παρέχει δωρεάν ετήσιο διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο με τεστ Pap και ψηφιακή μαστογραφία, σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα. Όσον αφορά την αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου, το πρόγραμμα προσφέρει δύο επίπεδα παροχών, Gold και Platinum, από τα οποία μπορεί να επιλέξει η ασφαλισμένη εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της. Σε περίπτωση διάγνωσης, η ασθενής λαμβάνει εφάπαξ ποσό, το οποίο μπορεί να φθάνει μέχρι και τα €40.000, ανάλογα με το επίπεδο παροχών που έχει επιλέξει. Το ποσό αυτό, το οποίο καταβάλλεται ένα μήνα μετά τη διάγνωση ανεξαρτήτως νοσηλείας, επιτρέπει στην ασφα- λισμένη να εξασφαλίσει πρόσθετη υποστήριξη, ανάλογα με τις ανάγκες της: για παράδειγμα, να αξιοποιήσει συμβουλευτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας, νοσηλευτική βοήθεια στο σπίτι, κ.α.

Οι παροχές του Lady Care περιλαμβάνουν επιπλέον μηνιαίο επίδομα υποστήριξης ύψους €500 για ένα χρόνο, καθώς και επίδομα χειρουργικής αισθητικής αποκατάστασης. Επίσης, η ασφαλισμένη του προγράμματος Lady Care αποκτά πρόσβαση στα προνόμια και τις υπηρεσίες του δικτύου Advanced Benefit Club της MetLife, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και προνομιακές τιμές για διαγνωστικές εξετάσεις και check-up, καθώς και εκπτώσεις σε περίπτωση νοσηλείας σε μια πλειάδα συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων. Η ύπαρξη μιας αξιόπιστης ασφαλιστικής κάλυψης μπορεί να κάνει τη διαφορά, στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μέσα από τακτικές εξετάσεις και ελέγχους, μπορεί να σώσει ζωές, ενώ εξίσου σημαντική για την έκβαση της νόσου είναι και η δυνατότητα πρόσβασης στην κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση.

See Also

Σε μια τέτοια περίπτωση, ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, όπως το Lady Care, απαλλάσσει τη γυναίκα από το πρόσθετο άγχος της αναζήτησης χρημάτων. Της επιτρέπει να ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση την ενδεδειγμένη για την περίπτωσή της θεραπευτική αντιμετώπιση, να παραμείνει ψύχραιμη και να αντιμετωπίσει τη νόσο με περισσότερη αισιοδοξία. Μπορεί, με άλλα λόγια, να γίνει ο πολύτιμος σύμμαχος που χρειάζεται, στη δύσκολη στιγμή. Ας υποδεχθούμε, λοιπόν, το φετινό «διαφορετικό» φθινόπωρο, κάνοντας ένα διαφορετικό αλλά ουσιαστικό δώρο στον εαυτό μας. Ας αποκτήσουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες, που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε προληπτικούς ελέγχους τακτικά, εύκολα και χωρίς πρόσθετο κόστος. Ας συνεχίσουμε τη ζωή μας με ένα άγχος λιγότερο, γνωρίζοντας πως ακόμη κι αν κάτι συμβεί, θα έχουμε δίπλα μας έναν αξιόπιστο, αποτελεσματικό σύμμαχο.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top