Now Reading
ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ: Η BROKERS UNION ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ: Η BROKERS UNION ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

  • Με κεντρικό σύνθημα «Η ισχύς εν τη ενώσει»

Tον περασμένο μήνα βρεθήκαμε στα ιδιόκτητα γραφεία της Brokers Union επί της Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα προκειμένου να μιλήσουμε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Φώτη Καλαμπαλίκη για τη θέση τους στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, τα μελλοντικά τους σχέδια και τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Ακολουθεί η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Καλαμπαλίκης.

Αγαπητέ κ. Καλαµπαλίκη, πότε αναλάβατε τη θέση ∆ιευθύνοντα Συµβούλου στην Brokers Union

Το 2018, ο κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Brokers Union, με αναβάθμισε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, από αυτή του Επιθεωρητή Πωλήσεων, έχοντας στο νου του ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο. Άλλωστε, ο ίδιος είχε δηλώσει το 2019 ότι: « Η «διάδοχη» κατάσταση μια οικογενειακής επιχείρησης στην Ελλάδα, είναι η διοίκηση και ιδιοκτησία της να μεταβιβάζεται στα παιδιά του ιδιοκτήτη αυτής.

Εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω το Ευρωπαϊκό πρότυπο των επιχειρήσεων και αξιολογώντας τους στενούς μου συνεργάτες να αναθέσω την διοικητική διαδοχή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο & Εμπορικό Διευθυντή Φώτη Καλαμπαλίκη που σε συνεργασία με την ιδιοκτησιακή διαδοχή, τα παιδιά μου δηλαδή που είναι και οι βασικοί μέτοχοι της Brokers Union, να αναπτύξουν ένα αποτελεσματικό πλάνο διοίκησης».

Και από το 2018 µέχρι σήµερα; Ποια είναι η σηµερινή εικόνα της εταιρείας;

Τα χρόνια που ακολούθησαν, το πλάνο του κ. Βελλιάδη ενεργοποιήθηκε με επιτυχία καθώς μετασχηματίσαμε την Brokers Union σε μια Εταιρία που σήμερα διακρίνεται και βραβεύεται από όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται για τις πολύ καλές επιδόσεις της διατηρώντας παράλληλα, αλλά και αυξάνοντας το μερίδιο της αγοράς που της αναλογεί.

Ταιριάζει δε, στην επιτυχημένη οξυδέρκεια του ιδρυτή της κ. Βελλιάδη Νικόλαου και στην Εταιρία που οραματιζόταν, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα χρόνο με το χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, στο πέρασμα αυτών των ετών, και παρά την πανδημία και τις παρενέργειές της τα δύο τελευταία χρόνια, διατηρήσαμε και αναπτύξαμε το δίκτυο των συνεργατών μας, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που νιώθουν επαγγελματική ασφάλεια, προσφέροντας τους τα κατάλληλα εργαλεία που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους και την παραγωγική τους δραστηριότητα.

Μιλήστε µας για τα µεγέθη της Brokers Union

Η ολιστική εξυπηρέτηση που παρέχεται από όλα τα τμήματα της Brokers Union στους συνεργάτες μας, αποτελεί τον κεντρικό μας στόχο.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Γλυφάδα στεγάζονται περισσότεροι από 25 in-house συνεργάτες που απολαμβάνουν ένα άνετο περιβάλλον, με all-inclusive υπηρεσίες ανά κλάδο για να ασχολούνται αναπόσπαστοι με την ασφαλιστική ανάπτυξη του πελατολογίου τους.

Διαθέτουμε Γραφείο εξυπηρέτησης συνεργατών, με δομή διαδικασιών και κλάδων αντίστοιχη με τα Κεντρικά, στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης διαθέτουμε γραφεία αποκλειστικής συνεργασίας με την Εταιρία μας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας που μαζί με το in-house δίκτυο και το δίκτυο περισσότερων των 800 ενεργών συνεργατών εξυπηρετούν περισσότερους από 100.000 πελάτες.

Και οι στόχοι για το µέλλον; Ποια είναι τα µελλοντικά σας σχέδια;

See Also

Σε συνεργασία με τους κύριους Νικόλαο & Στέφανο Βελλιάδη, προετοιμάσαμε το business plan που θα μας οδηγήσει και διατηρήσει στην κορυφή. Με σύνθημα μας «Η ισχύς εν τη ενώσει», και στόχευση την ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη της Εταιρίας μας στα επόμενα χρόνια, δημιούργησα δίπλα μου μια Διοικητική ομάδα στελεχών με εμπειρία, επαγγελματισμό και δυναμική.

Ο Γιώργος Καραγιαννάκης Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας μας και ο Γιώργος Κοντογιάννης Διευθυντής του Κλάδου Ζωής, Υγείας & Ομαδικών Ασφαλίσεων, είναι στελέχη που συναποτελούν μαζί με τα στελέχη που θα ενισχύσουν το επόμενο διάστημα την Διοικητική μου ομάδα, τους εκφραστές της υλοποίησης του πλάνου που σχεδιάστηκε.

Τέλος, αν καταλάβαµε καλά, το εγχείρηµά σας βασίζετε σε οµαδική δουλειά, στο όραµα του κ. Βελλιάδη και στα νέα ψηφιακά εργαλεία. Θέλετε να µας µιλήσετε για αυτό το τρίπτυχο;

Όλο το διοικητικό προσωπικό της Brokers Union έχει επιλεγεί με κριτήρια που συνάδουν με τις αξίες και το όραμα της Εταιρίας μας, και θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά για την άψογη συνεργασία τους, και την επαγγελματική ευσυνειδησία που επιδεικνύουν.

Προσαρμοσμένοι στις τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής η Διεύθυνση μηχανογράφησης προχώρησε στον ψηφιακό μετασχηματισμό μας στο cloud της Microsoft και την χρήση του Office 365. Υλοποίησε, επίσης, την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού της Εταιρίας μας. Εμείς στην Brokers Union προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε στοχεύοντας στην κατάκτηση της θέσης που πραγματικά μας αναλογεί, κάτι το οποίο ο Πρόεδρος κύριος Βελλιάδης Νικόλαος έχει σχεδιάσει εδώ και καιρό.

Είναι πλέον οριστικό ότι τα επόμενα χρόνια η διοικητική διαδοχή που είχε στο επιχειρηματικό του μυαλό οριστικοποιείται. Σταδιακά θα προχωρήσει η αλλαγή στην Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Brokers Union, ώστε να την αναλάβει ο κύριος Βελλιάδης Στέφανος, νυν Αντιπρόεδρος της Εταιρίας μας και Πρόεδρος της Velos Insurance με έδρα το Λονδίνο.

Με τον Στέφανο Βελλιάδη συνεργαζόμαστε πλέον σε καθημερινή βάση και συνεχίζοντας το όραμα και τις αξίες του πατέρα του θα αναπτύσσουμε την Εταιρία μας με συνέπεια και προοπτική δεκαετιών. Κλείνοντας, θα αναφερθώ στα λόγια του κυρίου Βελλιάδη Νικόλαου «Η Συνέπεια του Παρελθόντος, Εγγύηση για το Μέλλον», που με τόσο σπουδή τα μεταλαμπάδευσε στα παιδιά του και εμένα προσωπικά.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top