Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Ένας από τους κορυφαίους θεσμούς της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία για 24η συνεχόμενη φορά.

Oταν οι βραβεύσεις των κορυφαίων Ασφαλιστών της χώρας συναντούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες νέων ανθρώπων που έχουν εισέλθει στο επάγγελμα τότε το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Ένα συνονθύλευμα εμπειριών, γνώσεων, όρεξης για δουλειά και υψηλών στόχων που αναδεικνύει τους βετεράνους του επαγγέλματος –που έχουν διαμορφώσει την αγορά– και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους νέους να πάρουν μια γεύση από το λαμπρό μέλλον που ξεδιπλώνεται μπροστά τους.

Οι 24ες Βραβεύσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Κορυφαίων Ασφαλιστών «Φίλιππος Μωράκης» που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show είχαν ακριβώς αυτόν το στόχο. Να αναδείξουν τους κορυφαίους και να δώσουν «φωνή» στους νέους του επαγγέλματος.

* Βραβεύοντας Ασφαλιστές από τη δεκαετία του ’90! *

Παρών η πλειονότητα της Ασφαλιστικής Αγοράς. Εκτός από στελέχη και Ασφαλιστές των εταιρειών που συμμετέχουν χρόνια στη διοργάνωση και την υποστηρίζουν (Allianz, Arag, ERGO, Interamerican, Εθνική Ασφαλιστική & Ευρώπη Ασφαλιστική) τη βραδιά τίμησαν φέτος με την παρουσία τους εκπρόσωποι και από άλλες εταιρείες όπως AXA, MetLife, NN Hellas, Generali & Glassdrive ενώ παρευρέθη- καν και εκπρόσωποι μεγάλων διαμεσολαβητικών γραφείων όπως και διαμεσολαβητικών φορέων (συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ κ. Π. Λελεδάκης –αλλά και η πρώην πρόεδρος κ. Ε. Γρυπάρη– ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δ. Γαβαλάκης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Α. Ραφαηλίδης και ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ & της ΕΑΔΕ κ. Γ. Καραβίας).

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Morax Μedia ΑΕ, Μιχάλης Μωράκης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντάς τους το σκοπό της εκδήλωσης, την ιστορία και τη μοναδικότητά της που οφείλεται στο ουδέτερο περιβάλλον εντός του οποίου πραγματοποιούνται οι βραβεύσεις, ενός περιβάλλοντος που προάγει την άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό.

μιχαλης μωρακης morax media

Μιχάλης Μωράκης

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Μωράκης, Αρχισυντάκτης του Insurancedaily.gr και του περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing, ο οποίος συντόνισε και όλη την υπόλοιπη βραδιά.

νικος μωρακης

Νίκος Μωράκης

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Μαργαρίτα Αντωνάκη, και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική, Νικόλαος Μακρόπουλος, οι οποίοι αφού τοποθετήθηκαν στα καίρια θέματα της αγοράς, συνεχάρησαν τα αδέλφια Μωράκη για την επάξια συνέχιση των βραβείων του πατέρα τους Φίλιππου Μωράκη ενώ τόνισαν τη σημαντικότητα και τη σπουδαιότητα των βραβείων που βραβεύουν Ασφαλιστές από τη δεκαετία του ‘90.

Κυρίαρχο θέμα της εκδήλωσης, οι νέοι και το μέλλον τους στην Ασφαλιστική Αγορά. Έξι νέοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι –όλοι τους κορυφαίοι στην κατηγορία τους– κάθισαν στο πάνελ προκειμένου να συζητήσουν θέματα, όπως τι θα έλεγαν σε έναν νέο που κάνει τώρα τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ή πώς θα συνεχίσουν τα υψηλά παραγωγικά τους αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

conf

Συγκεκριμένα η Χρυσαυγή Ναστούλη από την Εθνική Ασφαλιστική, ο Κωνσταντίνος Λάμπρου από την AXA Ασφαλιστική, ο Αντώνης Φώσκολος από την Interamerican, o Κωνσταντίνος Ευσταθόπουλος από τη MetLife, o Βασίλης Δρυμούσης από την NN Hellas και τέλος ο Ευάγγελος Γιαννουδάκος από την Delta & Brokers απάντησαν σε έξι βασικά ερωτήματα που τους έθεσε ο συντονιστής της βραδιάς με τον καθένα να διατυπώνει τις απόψεις του και τις ιδέες του που χάρη σε αυτές κατάφεραν να είναι ο πρώτοι νέοι της Εταιρείας τους.

Σελ 1: 24ες Βραβεύσεις «Φίλιππος Μωράκης»
Σελ 2: Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Σελ 3: Πρώτος Ασφαλιστής Νέας Γενιάς
Σελ 4: Πρώτος Ασφαλιστής
Σελ 5: Πρώτος Ομαδάρχης
Σελ 6: Πρώτος Βοηθός Διευθυντή Καταστήματος
Σελ 7: Πρώτος Διευθυντής Καταστήματος
Σελ 8: Πρώτος Επιθεωρητής Πωλήσεων
Σελ 9: Πρώτος Πράκτορας
Σελ 10: Πρώτος Μεσίτης
Σελ 11: Βραβείο ολικής προσέγγισης στις νέες τεχνολογίες

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11