Now Reading
5 Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών μιλούν για την Cover Insurance

5 Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών μιλούν για την Cover Insurance

  • Τι λένε για την εταιρεία οι Μ. Τάτσης, Κ. Σεμερτζόγλου, Δ. Χριστοδουλιάς, Κ. Καψάλη και Ν. Γιαννιού

Μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους συνεργάτες της και τους ασφαλισμένους της η Cover Insurance ακολουθεί για τέσσερις δεκαετίες μία αέναη εξελικτική πορεία, στην οποία μεγεθύνεται συνεχώς ποσοτικά, ποιοτικά και γεωγραφικά. Στο τιμόνι της Εταιρείας βρίσκεται ο Πρόεδρος και Ιδρυτής Συμεών Κιούκας, παραδοσιακός ασφαλιστής καθώς και ο Γιάννης Κιούκας, Επικεφαλής στο χαρτοφυλάκιο των Γενικών και Ειδικών Κινδύνων, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά των ασφαλιστών και την είσοδο καινοτόμων πρακτικών στον Κλάδο. Η ανάπτυξή της στηρίζεται σε 3 βασικούς άξονες, την εξειδίκευση, τη συνεχή εκπαίδευση και την επένδυση στους συνεργάτες με την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων και μέσων. Για τη σχέση τους με την Cover Insurance και τους ανθρώπους της μιλούν 5 άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά στην ασφαλιστική αγορά.

Εθνική Ασφαλιστική, Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων

Το δίκτυο συνεργατών «ΚΙΟΥΚΑΣ», αποτελεί πλέον για την Εθνική Ασφαλιστική ένα από τα μεγαλύτερα μονοκωδικα δίκτυα, τόσο στον Κλάδο Αυτοκινήτου όσο και στον κλάδο Ζωής & Υγείας. Ειδικότερα, την τελευταία τριετία, έχει αποτελέσει έναν σπουδαίο συνεργάτη για την Εθνική Ασφαλιστική και έχουν μπει οι βάσεις έτσι ώστε η στρατηγική συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με όφελος και για τις δύο πλευρές. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και φερέγγυα γραφεία της ασφαλιστικής αγοράς, όπου μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που επιτάσσει η νέα πραγματικότητα μετά την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Οδηγιών. Η ήδη επιτυχημένη παρουσία που διαγράφει η διάδοχη κατάσταση του γραφείου, προεξοφλεί πως η συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, τόσο στο άμεσο μέλλον όσο και μακροπρόθεσμα.

GROUPAMA Ασφαλιστική, Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής

Η παραγωγική σχέση της Groupama Ασφαλιστικής με την Cover Insurance Agents ξεκινά το 2001. Μια σχέση δημιουργική που έχει περάσει από διάφορα στάδια αλλά που πάντοτε έχει σαν στόχο της την ανάπτυξη, οδηγώντας μάλιστα την Cover σε πολύ υψηλές παραγωγικές θέσεις στην Εταιρεία μας, με ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Η μεγάλη επιτυχία του Σ. Κιούκα και των συνεργατών του οφείλεται στους εξής, σημαντικούς παράγοντες: α) η ανάπτυξη δεν έρχεται μονοδιάστατα από τον κλάδο Αυτοκινήτου, αλλά από μια κοινή προσπάθεια σε όλους τους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων (με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα στον κλάδο Περιουσίας), καθώς και στον κλάδο Ζωής και Υγείας τα τελευταία χρόνια. Β) Η Cover είναι μια επιχείρηση που δίνει βαρύτητα στην εξυπηρέτηση. Με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια να κυριαρχούν και να αποτελούν οδηγό στις σχέσεις με τις εταιρείες –και τα στελέχη τους– αλλά κυρίως στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους. Παρά το γεγονός ότι η Cover είναι άριστα οργανωμένη στα πρότυπα ασφαλιστικών εταιρειών (με τμήματα ανάληψης, αποζημιώσεων, λογιστήριο, μηχανογράφησης κ.λπ.), παραμένει ένα ασφαλιστικό πρακτορείο με έντονα οικογενειακό χαρακτήρα. Ίσως η σημαντικότερη επιτυχία του Σίμου και της Λένας είναι ότι μετέφεραν την αγάπη τους για την ασφάλιση και στον Γιάννη. Το νεότερο μέλος της οικογένειας που με τις φρέσκιες ιδέες και την τεχνογνωσία του, είναι έτοιμος να οδηγήσει την Cover στις επόμενες δεκαετίες.

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, Δημήτρης Α. Χριστοδουλιάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Η 35ετης συνεργασία μας με την Cover επιβεβαιώνει ότι επενδύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις και στην προσωπική επαφή. Στηρίζουμε και στηριζόμαστε σε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και αρχές με εμάς και η Cover είναι αδιαμφισβήτητα ένας από αυτούς. Εταιρείες διαμεσολάβησης, όπως η Cover, προάγουν τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση και τιμούν τον Κλάδο μας. Αποτιμώντας την, αντικειμενικά μακροχρόνια, συνεργασία μας με αριθμούς, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, ωστόσο αν την αποτιμήσουμε σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θα καταλάβουμε πραγματικά πόσο σημαντικός είναι ο δεσμός μας με την οικογένεια Κιούκα και με ολόκληρη την ομάδα της Cover. Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε στην εξέλιξή της και υποδεχθήκαμε με ακόμα μεγαλύτερη χαρά τη νέα γενιά που πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει τις νέες συνθήκες για πρόοδο και εξέλιξη του Ασφαλιστικού Λειτουργήματος. Ο Γιάννης Κιούκας με τη δυναμική του, τις εξαιρετικές σπουδές του και την άρτια επαγγελματική του κατάρτιση, εγγυάται τη συνέχιση του σπουδαίου έργου που ξεκίνησαν οι γονείς του, με τον ίδιο επαγγελματισμό, το ίδιο ήθος και την ίδια ακεραιότητα. Η ΔΥΝΑΜΙΣ παραμένει στο πλευρό της Cover, τιμώντας τη συνεργασία της με κάθε τρόπο και εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο «αίμα», που έρχεται να δώσει νέα πνοή και να περάσει αυτήν τη συνεργασία σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο!

INTERLIFE Ασφαλιστική, Κατερίνα Καψάλη, Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος

Η συνεργασία της INTERLIFE Ασφαλιστικής με την Cover Insurance Brokers μετρά πάνω από 15 χρόνια. Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων έχει χτιστεί μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που έχουμε μόνο θετικά σχόλια να κάνουμε για τον συνεργάτη μας που καταγράφει σταθερή ανοδική πορεία. Στην πολύχρονη συνεργασία μας διαπιστώσαμε ότι, η Cover Insurance με εμπνευστή και καθοδηγητή τον ιδρυτή Συμεών Κιούκα και την ενεργή συμμετοχή της συζύγου του Ελένης Κιούκα, Διευθύντριας Λογιστηρίου, διατηρεί την οικονομική της ευρωστία, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και διακρίνεται για το υπεύθυνο επιχειρείν. Έχει εδραιωθεί στην Ασφαλιστική Αγορά ως ένα από τα κορυφαία μεσιτικά γραφεία το οποίο ασκεί με συνέπεια όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, ενώ με τη δημιουργία και υποστήριξη δικτύου ανεξάρτητων συμβούλων αυξάνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της και ενισχύει την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η INTERLIFE καλωσόρισε την είσοδο του γιου του ιδρυτή, του Γιάννη Κιούκα στην εταιρεία, ο οποίος με επιστημονική κατάρτιση και καινοτόμες ιδέες αξιοποίησε την πολύχρονη εμπειρία του πατέρα του και τις επιτυχίες του, ενώ έθεσε υψηλούς στόχους αναπτύσσοντας σύγχρονες στρατηγικές και μεθόδους. Επιπλέον, απέδειξε στην πράξη ότι η διάδοχη κατάσταση σε μια οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να είναι επιτυχημένη και να οδηγήσει την επιχείρηση σε ένα λαμπρό μέλλον.

See Also

 

INTERASCO Ασφαλιστική, Ναταλία Γιαννιού, Sales & Marketing Manager

Η υπεύθυνη στάση και η συνέπεια που χαρακτηρίζουν την Cover Insurance και τον ιδρυτή της κ. Συμεών Κιούκα, την εδραίωσε και την καθιέρωσε στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ως μια από τις κορυφαίες ποιοτικά εταιρείες, διασφαλίζοντας έτσι το σεβασμό τόσο των συνεργατών της όσο και των συνεργαζόμενων μαζί της ασφαλιστικών εταιρειών. Ακολουθώντας τις βάσεις, αξίες και αρχές αυτές, ο διάδοχος Γιάννης Κιούκας συνεχίζει επάξια την αποστολή και το όραμα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, εξελίσσοντας και οργανώνοντας την Cover στις απαιτήσεις της νέας εποχής, με όλα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία, προσφέροντας στους συνεργάτες την καλύτερη και πιο ευέλικτη εξυπηρέτηση, χωρίς να χαθεί ίχνος από την επαφή και ανθρώπινη αντιμετώπιση όλων των καθημερινών θεμάτων τους. Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και ακεραιότητα το γραφείο αυτό λειτουργεί και απέναντι σε εμάς, τις ασφαλιστικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα όμως, όσον αφορά την εμπειρία συνεργασίας της Interasco ΑΕΓΑ με την Cover Insurance, έχουμε μόνο άριστα λόγια να εκφράσουμε και να την θεωρούμε υπόδειγμα από κάθε άποψη. Η εξειδικευμένη γνώση και η μακρόχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της Cover έρχεται να ενισχύει και να συμπληρώσει την ολοένα αυξανόμενη ποιοτικά και ποσοτικά σχέση μας, καθιστώντας την σε μια συνεργασία αμοιβαίας ωφελιμότητας. Για εμάς, στην Interasco η Cover αποτελεί ένα στρατηγικό συνεργάτη. Η συνεργασία μας κυλά αρμονικά και δεσμευόμαστε ότι θα υποστηρίξουμε την κοινή προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών μας ικανοποιώντας τις καθημερινές ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της με ταχύτητα και επαγγελματισμό. Ευχόμαστε ολόψυχα, τόσο στον Συμεών όσο και στον Γιάννη Κιούκα καλή επιτυχία, εκπλήρωση των στόχων τους και διάθεση για διαρκή εξέλιξη.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top