Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

sixteen − 4 =

19 − 12 =

Accelarator Plus 2.0: Συνταξιοδοτική λύση με εχέγγυο η MetLife

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι
0%

Συστηματική και ευέλικτη δημιουργία κεφαλαίου, με χρονικό ορίζοντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε ασφαλισμένου

H οικονομική ύφεση και κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα τα τελευταία χρόνια λειτουργεί επιβαρυντικά και για το συνταξιοδοτικό σύστημα.

Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι ότι ο δρόμος για την οικονομική ανάκαμψη εν γένει της χώρας αλλά και συγκεκριμένα του ασφαλιστικού και δη του συνταξιοδοτικού δεν θα είναι εύκολος.

Για να βρεθεί μια λύση για την αντιμετώπιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, χρειάζεται πρώτα να αλλάξουν άρδην κάποιες παγιωμένες και παρωχημένες πρακτικές.

Η MetLife, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες συνθήκες και στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, επιδιώκει μέσα από τα προγράμματά της να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες και ανησυχίες των πολιτών. Θεωρώντας τη σύνταξη μια επένδυση κεφαλαίου για το μέλλον, η MetLife με το Accelerator Plus 2.0 παρέχει τη δυνατότητα για συστηματική και ευέλικτη δημιουργία κεφαλαίου, με χρονικό ορίζοντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε ασφαλισμένου.

Βασικά χαρακτηριστικά προγράμματος Accelerator Plus 2.0

Τα ασφάλιστρα ξεκινούν από €600 το χρόνο και προσαρμόζoνται σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ασφαλισμένου ενώ τα ποσοστά επένδυσης είναι υψηλά από τον πρώτο χρόνο.

Υπάρχει ευελιξία στη διάρκεια του προγράμματος καθώς ο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει ελεύθερα για τη διάρκεια σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες. Δεδομένου ότι για τη MetLife το πρόγραμμα Accelerator Plus 2.0 αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον, δίνει επενδυτική ευελιξία στον κάθε ασφαλισμένο. Παρέχει πλήθος κατηγοριών επένδυσης –όπως ομόλογα, μετοχές, εμπορεύματα και χρηματικά διαθέσιμα– έτσι ώστε να επιλέξει ο κάθε ασφαλισμένος τις κατηγορίες που επιθυμεί βάσει του προφίλ του ενώ μπορεί να επιλέξει είτε ανάμεσα σε δεκατρία επενδυτικά προγράμματα είτε σε έναν από τους πέντε συνδυασμούς προεπιλεγμένων επενδυτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, η MetLife παρέχει εμπειρία και τεχνογνωσία από κορυφαίους επενδυτικούς οίκους παγκοσμίως όπως BlackRock, Pimco, Vanguard και Templeton. Εξίσου σημαντικό είναι ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να αλλάξει την επενδυτική επιλογή του ανά πάσα στιγμή. Ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα εκταμίευσης του ποσού αυτού όταν εκείνος το επιλέξει βάσει των αναγκών του αλλά και των συνθηκών αγοράς. Δικαίωμα εξαγοράς δίνεται μετά το τρίτο έτος στο σύνολο ή σε μέρος του λογαριασμού αλλά και άμεσα, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, η καταβολή της παροχής μπορεί να γίνει είτε με τη μορφή εφάπαξ είτε μηνιαίου εισοδήματος.

Επιπρόσθετα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο ασφαλισμένος αποκτά πρόσθετη ασφάλιση για την οικογένειά του σε περίπτωση απώλειας ζωής ενώ σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας, με ελάχιστο πρόσθετο κόστος, απαλλάσσεται από την πληρωμή των ασφαλίστρων του προγράμματος. Το Accelerator Plus 2.0 είναι ένα εξελιγμένο πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου για το μέλλον που έχει δημιουργηθεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασφαλισμένων. Αποτελεί έναν ακόμη λόγο για κάθε ασφαλισμένο – καταναλωτή να εμπιστεύεται τη MetLife.