Now Reading
Affidea: Προσαρμοσμένη λειτουργία κέντρων και μέτρα προστασίας

Affidea: Προσαρμοσμένη λειτουργία κέντρων και μέτρα προστασίας

  • Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε κατά το δυνατόν τις συνέπειες
Doctor hold the antiseptic and masks in his hand

Το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας δίνει μάχη με έναν «αόρατο εχθρό», ωστόσο σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία είμαστε όλοι μαζί. Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είχε και έχει κομβικό ρόλο και αποτελεί τον «κυματοθραύστη» περιστατικών για να μην καταλήγουν στα δημόσια νοσοκομεία και τα επιβαρύνουν. Μπορεί να είμαστε όλοι προσηλωμένοι στην πανδημία, αλλά δυστυχώς τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας δεν παύουν να υπάρχουν και δεν πρέπει να τα αμελούμε. Επομένως, ιδιαίτερα σημαντικό είναι να στοχεύουμε στην πρόληψη των επιπλοκών των ασθενών με χρόνια νοσήματα, διασφαλίζοντας την αναγκαία ιατρική παρακολούθηση.

Η Affidea βρίσκεται διαρκώς παρούσα στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και της δημόσιας υγείας. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα το έργο μας για την προαγωγή της υγείας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Στεκόμαστε δίπλα στην Πολιτεία και συνεισφέρουμε στην προσπάθειά της με όλους τους τρόπους και τα διαθέσιμα μέσα. Όλα τα διαγνωστικά κέντρα μας με αυτό τον τρόπο συμμετέχουν στην αντιμετώπιση της κρίσης, παραμένοντας σε λειτουργία και συμβάλλοντας στην καλύτερη διαχείριση των ασθενών. Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε κατά το δυνατόν τις συνέπειες. Δέσμευσή μας, να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας και παράλληλα να στηρίξουμε τους ασθενείς, τους συνεργάτες μας και όλη την κοινωνία που δοκιμάζεται. Το πρόβλημα της πανδημίας το αντιμετωπίζουμε συλλογικά ως κοινωνία, με συναίσθηση όμως και της ατομικής ευθύνης. Γιατί μόνο αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τέτοιες ιδιαίτερες, πρωτόγνωρες συνθήκες και να βγούμε νικητές.

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Στην Affidea, η υγεία είναι πάνω από όλα, είναι ο λόγος για τον οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά. Από την πρώτη στιγμή, συστήσαμε Ομάδα Συντονισμού & Διαχείρισης, με πρωταρχικό στόχο την προστασία της υγείας των ασθενών και του προσωπικού μας. Ανήκοντας σε έναν Πανευρωπαϊκό όμιλο είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους συναδέλφους μας επαγγελματίες υγείας στην Ευρώπη, ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις και να μεταφέρουμε πιθανές καλές πρακτικές. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ώστε να συμβάλλουμε ενεργά στην εθνική προσπάθεια για τη μείωση των επιπτώσεων της κρίσης στην υγεία και στην κοινωνία. Πήραμε ειδικά, πρόσθετα μέτρα πρόληψης και πολύ γρήγορα προσαρμόσαμε τις λειτουργίες των κέντρων μας. Εξοπλίσαμε το προσωπικό με υλικό προστασίας, ενώ τοποθετήσαμε γυάλινα διαχωριστικά μπροστά από τις γραμματείες για περαιτέρω προφύλαξη.

See Also
Businessman holding an hour glass, signifies the importance of being on time

Οι χώροι απολυμαίνονται σχολαστικά, φροντίζοντας επιμελώς για τον αερισμό και την εντατική καθαριότητά τους, η ροή των ασθενών που προσέρχονται στα κέντρα μας ελέγχεται με την καθοδήγηση στελέχους υποδοχής και την προσαρμογή των ραντεβού, ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός και φυσικά διαθέτουμε μάσκες και αντισηπτικά προς χρήση όλων. Προτείνουμε στους εξεταζόμενους την ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και ενημερώνουμε διαρκώς τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους συνεργάτες και τους εξεταζομένους μας για τα μέτρα που λαμβάνουμε. Τέλος, ανταποκρινόμαστε στις περιπτώσεις ασθενών που η εξυπηρέτησή τους μπορεί να γίνει στον οικείο χώρο του σπιτιού τους με τις κατ’ οίκον υπηρεσίες αιμοληψίας και νοσηλείας που διαθέτουμε, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες και χρονίως πάσχοντες ασθενείς.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top