Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Εκδήλωση των εταιρειών για το Δίκτυο Συνεργατών τους.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Money Show που διεξήχθη από 8 έως 10 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδο- χείο HILTON στην Αθήνα, οι εταιρείες Απόλλων ΑΕ και SafeLine ΑΕ από κοινού διοργάνωσαν αποκλειστικά για το Δίκτυο Συνεργατών τους ομιλίες, με αντικείμενο «Ασφαλιστική Αγορά και Διαμεσολάβηση το 2016».

Σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Συνεργάτες των δύο εταιρειών, παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις ομιλίες των στελεχών των εταιρειών Απόλλων ΑΕ και SafeLine AE καθώς επίσης και των προσκεκλημένων στελεχών των ασφαλιστικών εταιρειών.

Στην έναρξη των εργασιών η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων ΑΕ, Σοφία Σικοτάκη, αφού καλωσόρισε τους Συνεργάτες, αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί η αγορά της Διαμεσολάβησης.

Κατόπιν, κάλεσε στο βήμα τον κ. Πολίτη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της SafeLine ΑΕ, ο οποίος μίλησε για τα διαγραφόμενα στην Ασφαλιστική Αγορά για το 2016, για την προσήλωση της Εταιρείας στο θέμα των «συνεργειών» από προηγούμενα χρόνια, καθώς επίσης για την πολύ σημαντική απόφαση για «συνέργεια» και την προσπάθεια υλοποίησης εκ μέρους των στελεχών των δύο εταιρειών της συνεργασίας, Απόλλων ΑΕ – SafeLine ΑΕ.

apolon-safe-inarticle

Στις ομιλίες τους τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών παρουσίασαν μέσα από τη δική τους «οπτική» τα εξής θέματα, ο κ. Χατζηδημητρίου της MetLife «Στροφή στον κλάδο ζωής», ο κ. Κατσάνος της Generali «Η πρόκληση της νέας εποχής για τους διαμεσολαβητές». Μετά από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες – προσεγγίσεις των ασφαλιστικών στελεχών, η Οικονομολόγος κ. Μυρτώ Χαμπάκη με έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισε το απόλυτα επίκαιρο και ιδιαίτερα σοβαρό θέμα «Solvency II: Το μέλλον είναι εδώ».

Στη συνέχεια στελέχη της εταιρείας Απόλλων, κ. Γ. Τσακίρης και Ρ. Πουλόπουλος ανέλυσαν περιεκτικά τις διαδικασίες και τον τρόπο υποστήριξης των εργασιών του κλάδου Ζωής της Απόλλων.

Την πολύ χρήσιμη και δημιουργική συνάντηση έκλεισε με ομιλία της η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων ΑΕ κ. Σικοτάκη η οποία αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της περιόδου 2015 δίνοντας παράλληλα αναλυτική εικόνα των θεμάτων της ασφαλιστικής αγοράς, τη στρατηγική συνεργασία που επετεύχθη μεταξύ της Εταιρείας της με την εταιρεία SafeLine ΑΕ, καθώς επίσης και για τα επιχειρησιακά πλάνα ανάπτυξης του 2016.

Τέλος, η κ. Σικοτάκη ανέφερε ότι οι εταιρείες Απόλλων ΑΕ και SafeLine ΑΕ θα βρίσκονται σε συνεχή και αμφίδρομη επικοινωνία με όλους τους Συνεργάτες τους, είτε μέσω εκπαιδευτικών συναντήσεων είτε μέσω συναντήσεων πωλήσεων στελεχών, ώστε από κοινού να διαμορφώνουν αποφάσεις που θα προάγουν την επιτυχή συνεργασία.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι