Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Συγκρίνουμε για εσάς τις τιμές της Αγοράς!

Προκειμένου να σχηματίσουμε άποψη για το πού κυμαίνεται ο κλάδος του αυτοκινήτου από άποψη τιμών, συγκρίναμε τα αποτελέσματα από 7 Ασφαλιστικές εταιρείες και δημιουργήσαμε τον παρακάτω πίνακα.

Η σύγκριση έγινε στις 29.09.2016 μεταξύ αποτελεσμάτων που μας έδωσαν 3 εταιρείες μέσω της πλατφόρμας insurancemarket.gr (Interlife, Intersalonika & AMTrust) καθώς και των αποτελεσμάτων που μας έδωσαν οι direct εταιρείες Anytime, Hellas Direct και Allianz Direct. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήσαμε για δείγμα ήταν ένα VW Golf 1.2 TSI του 2013 με οδηγό που έχει το δίπλωμα 6 χρόνια και είναι άνω των 26 ετών. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν ήδη ασφαλισμένο στην Εθνική Ασφαλιστική με τις ίδιες καλύψεις και με έκπτωση 10% στο συμβόλαιο καθώς ο ιδιοκτήτης είχε και συμβόλαιο υγείας στην Ίδια εταιρεία. Όλα τα αποτελέσματα είναι υπολογισμένα για 6μηνη ασφάλιση.

pinakas-sygkrisis-timon

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 2 Ψήφοι