Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,pinterest,google,print,mail" counters=1 style="icon" template="jumbo-retina" fixedwidth="yes" fixedwidth_px="115" point_type="simple"]

Η ενασχόλησή μου με το πεδίο της νομικής επιστήμης… προέκυψε σταδιακά μέσα από τις σπουδές μου στις διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών και το επακόλουθο μεταπτυχιακό στο University of Reading UK, στη Σύγχρονη Διπλωματία όπου διδάχθηκα ως επί το πλείστον δίκαιο των διεθνών οργανισμών και της ΕΕ.

Τον Ιούνιο του 2016 επίσης, ολοκλήρωσα και το ακαδημαϊκό πρόγραμμα εξειδίκευσης ως στέλεχος νομικών επαγγελμάτων (paralegal) της Νομικής Βιβλιοθήκης όπου διδάχθηκα μεταξύ άλλων βασικές αρχές δικονομίας και εισαγωγή αστικού, ποινικού, διοικητικού και εμπορικού δικαίου.

Η κύρια εξοικείωσή μου όμως με το αντικείμενο γίνεται μέσα από τη σταδιοδρομία μου, από το 2008, ως στέλεχος της δικηγορικής εταιρείας Rokas. Η καθημερινή τριβή με τις διαδικασίες και τα κωλύματα που προκύπτουν σε συγκεκριμένες υποθέσεις που χρήζουν άμεσης δράσης και λήψη απόφασης αποτελεί το πιο αποτελεσματικό «σχολείο».

DSC_0034

Στη Δικηγορική Εταιρεία Rokas… εργάζομαι από το 2008. Ξεκίνησα αρχικά ως βοηθός διοίκησης επιφορτισμένη με ευρύτερα γραμματειακά και διοικητικά καθήκοντα. Μετεξελίχθηκα σε εξειδικευμένο στέλεχος παροχής εκτός των διοικητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών κυρίως προς την ομάδα των νομικών του αστικού και εμπορικού/ασφαλιστικού δικαίου. Σήμερα μπορώ, επιπλέον, λόγω εμπειρίας και έχοντας τις προσλαμβάνουσες που απαιτείται να διεκπεραιώνω αποτελεσματικά ζητήματα πελατών που σχετίζονται με διαδικασίες ενώπιον αρχών και υπηρεσιών και να παρέχω high level συμβουλευτικές υπηρεσίες για το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τις εργασίες των ασφαλιστικών εταιρειών.

Στόχος μου είναι… η συνεχής αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της παροχής νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Πεποίθησή μου είναι ότι οι ελληνικές δικηγορικές εταιρείες παρότι επανδρώνονται από ικανότατους, ευφυείς και δημιουργικούς νομικούς και στελέχη έχουν έλλειψη σε τεχνολογικά μέσα και σύγχρονες οργανωτικές, διοικητικές και marketing δομές με αποτέλεσμα να μην απελευθερώνουν το σύνολο της δυναμικής τους.

Πιστεύω πολύ… στη θετική και καλοπροαίρετη προσέγγιση των πραγμάτων διότι η εσωτερική αυτή δύναμη είναι το έναυσμα και η καταλυτική ώθηση που μαζί με τη δουλειά οδηγεί στην επιτυχία.

Θεωρώ ότι μέσα από τη συνεργασία… την ομαδικότητα, και την εξωστρέφεια καλλιεργείται έδαφος δημιουργίας και έμπνευσης.

Στον ελεύθερό μου χρόνο… συμμετέχω σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αθλούμαι, ταξιδεύω και παρατηρώ τη φύση και τη νομοτέλεια που την διέπει κάνοντάς την μαγική!

Δήμητρα Εύα Δωρή Certified Paralegal, Ρόκας Δικηγορική Εταιρεία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 2 Ψήφοι