Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Δέσποινα Σπαθοπούλου: Προϊσταμένη Τμήματος Αποζημιώσεων Λοιπών Κλάδων & Χερσαίων Οχημάτων στην Interlife

Η Ιδιωτική Ασφάλιση για εμένα αντιπροσωπεύει κυρίως… την περιφρούρηση της αξιοπρέπειας και της σιγουριάς. Είναι το μόνο αγαθό που αγοράζουμε φθηνά αλλά μας αποζημιώνει πλουσιοπάροχα.   Είναι το αγαθό που μειώνει τις επιπτώσεις προβλέψιμων ή μη συμβάντων και μας επιτρέπει την απρόσκοπτη συνέχιση της ζωής μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η ζωή και η εμπειρία έχουν δείξει ότι… η Ιδιωτική Ασφάλιση εκπληρώνει – και πληρώνει – τις υποχρεώσεις της ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ύφεσης. Μιλώ, βέβαια, κρίνοντας από την εμπειρία 16 και πλέον χρόνων απασχόλησης στην Interlife Ασφαλιστική που είναι γνωστή για τη συνέπεια και την ταχύτητα στις αποζημιώσεις από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Η στιγμή της αποζημίωσης… είναι αυτή που μου δίνει τη σιγουριά ότι επέλεξα το σωστό επάγγελμα για μένα. Η στιγμή που δίνω στο συνάνθρωπο τη δυνατότητα να συνεχίσει τη ζωή του με αξιοπρέπεια. Είναι η στιγμή που αισθάνομαι περήφανη για τη δουλειά μου. Κι αυτό το εισπράττω με κάθε ευχαριστήρια επιστολή που φθάνει στο γραφείο μου.

Η στιγμή της αποζημίωσης είναι αυτή που μου δίνει τη σιγουριά ότι επέλεξα το σωστό επάγγελμα για μένα

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Interlife… βρίσκεται πάντα ο Άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο το moto που μας εκφράζει και μας συνοδεύει εδώ και 25 χρόνια «πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος». Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια, τον ιδιώτη, τον επαγγελματία.

Το μέλλον επιφυλάσσει… πάντα εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες άλλοτε όχι. Αυτό που μετρά είναι η δική μας οχύρωση, οι δικές μας ενέργειες που θα μειώσουν ή θα εκμηδενίσουν τις συνέπειες των αρνητικών συμβάντων. Και αυτό είναι εύκολο, επιλέγοντας να ασφαλίσουμε ό,τι αγαπάμε και ό,τι έχει αξία στη ζωή μας.

Στον ελεύθερό μου χρόνο… η οικογένεια παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Μοιράζομαι μαζί τους εμπειρίες και μοναδικές στιγμές. Λατρεύουμε το θέατρο και τακτικά επιλέγουμε να παρακολουθήσουμε μια παράσταση στις εξόδους μας, ενώ συχνά απολαμβάνουμε ταξίδια στην Ελλάδα. Τέλος, η κηπουρική αποτελεί τη δική μου άμυνα στο στρες. Λειτουργώ πάντα με πρόγραμμα και μεθοδικότητα για να συνδυάζω την επαγγελματική με την προσωπική μου ζωή. Πιστεύω πως έχω επιτύχει αυτή την αξιοζήλευτη ισορροπία.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 1 Ψήφος