Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Δημήτρης Μπάτρης: Με εμπειρία και ενθουσιασμό συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε

O Δημήτρης Μπάτρης με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο έχει ως βασικότερή του αξία την ικανοποίηση του πελάτη. Κι αυτό πετυχαίνουν στην Batris Insurance.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό και ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, η ανάγκη δημιουργίας σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αποτελεί περισσότερο από ποτέ, βασική προτεραιότητα για μία υγιή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία.

Τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε από τη μετάβαση του agency στο ελεύθερο δίκτυο αλλά και τι ευκαιρίες; 

Στην ουσία δυσκολίες δεν υπήρχαν. Ο ενθουσιασμός της δημιουργικότητας ήταν τόσο μεγάλος που μας έκανε να δουλεύουμε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Η πολυετής εμπειρία στη δημιουργία μονάδων πωλήσεων μας βοήθησε στο να έχουμε ένα μελετημένο και αποτελεσματικό σχέδιο, το οποίο και ακολουθήσαμε με επιτυχία. Όταν ζεις τον παλμό της αγοράς εδώ και 30 χρόνια, οφείλεις να γνωρίζεις τι να αποφύγεις και πού να βασίζεσαι.

Είχαμε ένα συγκεκριμένο όραμα το οποίο μας καθοδηγούσε και μας τροφοδοτούσε με ενέργεια σε μια εποχή που όλα στην αγορά φαίνονταν αβέβαια. Ήταν όμως αυτή η κίνηση που μας διαφοροποίησε και μας εξέλιξε με επιτυχία. Οι ευκαιρίες είναι πολλές καθώς σε μία αγορά που δείχνει να υποβιβάζει την αξία και την ποιότητα του διαμεσολαβητή, εμείς στην Batris Insurance παροτρύνουμε και επιβραβεύουμε τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και την αγάπη του για τον κλάδο.

Οι διαμεσολαβητές οφείλουν να έχουν σωστή καθοδήγηση και εφόδια για να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που το ελεύθερο δίκτυο μπορεί να τους τα προσφέρει.

Τώρα με ποιες εταιρείες συνεργάζεστε; Ποιες συνήθειες έχετε κρατήσει από την παλιά σας ιδιότητα;

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων ώστε να παρέχουμε στον πελάτη τη βέλτιστη λύση για το ασφαλιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Κύριο γνώρισμά μας είναι η επιλογή εταιρειών υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και φερεγγυότητας.

Οι συνήθειες του agency οφείλουν να διατηρηθούν διότι αποτελούν τη βάση λειτουργίας και του ελεύθερου δικτύου. Η καθημερινή οργάνωση, η σωστή στόχευση αλλά και η σύγχρονη εκπαίδευση που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας είναι όλα στοιχεία που με επιτυχία εφαρμόζουμε στο agency και πλέον μπορούμε να τα αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο.

* Στην Batris Insurance παροτρύνουμε και επιβραβεύουμε τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. *

Ειδικεύεστε σε κάποιον συγκεκριμένο κλάδο και αν ναι ποιος είναι αυτός;

Η τεχνογνωσία μας ήταν είναι και θα είναι στον κλάδο ζωής και ειδικά στην υγεία. Εκεί θεωρούμε ότι ο επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να επενδύσει τη γνώση και την ενέργειά του. Ως απόστρατος της πολεμικής αεροπορίας, δεν θα μπορούσα να μη βρω την ευκαιρία να αναπτύξω με μοναδικό τρόπο και τον κλάδο του Aviation, παρέχοντας ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις στην οικογένεια που με γαλούχησε.

Τι σχέδια έχετε για το μέλλον; Πώς σκέφτεστε να επεκταθείτε; Είστε υπέρ των συνεργειών;

Τα σχέδιά μας είναι πολλά αλλά προσπαθούμε να προχωράμε βήμα-βήμα προσηλωμένοι στους στόχους μας με αποφασιστικότητα και ρεαλισμό. Η ανάπτυξη συνεργατών στην Αθήνα και στην περιφέρεια είναι για εμάς ο βασικός σχεδιασμός. Άνθρωποι που αγαπούν τον κλάδο και θέλουν στη σημερινή δύσκολη και καθηλωμένη αγορά να βρουν ένα σύμμαχο ώστε να ξανανιώσουν τον πωλησιακό τους ενθουσιασμό και να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες, είναι για εμάς οι συνεργάτες που επιθυμούμε.

Οι συνέργειες αποτελούν απαραίτητο στοιχείο, ενός σωστού business plan γι’ αυτό είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε κάτω από την ομπρέλα μας, επαγγελματίες με αμοιβαίο συμφέρον.

Τέλος, ως άνθρωπος της αγοράς που την έχετε ζήσει και στα θετικά της αλλά και στα αρνητικά της, τι γνώμη έχετε για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο σε επίπεδο Ασφαλιστικών εταιρειών (Solvency II) όσο και σε επίπεδο διαμεσολάβησης (Κοινοτική Οδηγία DII);

Η αγορά οφείλει να εξυγιαίνεται και να εποπτεύεται, να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα που γίνονται όλο και περισσότερες. Κάθε πράξη που βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση μόνο καλό κάνει στην αγορά ώστε εταιρείες και συνεργάτες να έχουν ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας που θα εγγυάται τη διαφάνεια και την προοπτική του κλάδου.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι