Now Reading
EKO RALLY ACROPOLIS 2021: TO COMEBACK ΜΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

EKO RALLY ACROPOLIS 2021: TO COMEBACK ΜΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

+4
View Gallery

Όταν έµαθα ότι θα πραγµατοποιηθεί το Rally Acropolis µετά από 8 χρόνια απουσίας, µε κυρίευσε ένα έντονο συναίσθηµα ενθουσιασµού και παιδικής ανυποµονησίας.

Κυρίως, γιατί την τελευταία φορά που πραγµατοποιήθηκε δεν παρευρέθηκα, καθώς έλειπα στο εξωτερικό για σπουδές. Οπότε φέτος, ήταν µια πολύ καλή ευκαιρία να κυνηγήσω όλες τις διαδροµές και µαζί µε το φωτογραφικό team της Morax Media να σας εξασφαλίσω εντυπωσιακά video και φωτογραφίες.

 

Από τον ασφαλιστικό κλάδο, ξεχώρισε ως βασικός χορηγός & υποστηρικτής οδικής βοήθειας, η Europ Assistance Greecε ενώ η απουσία των υπόλοιπων ασφαλιστικών εταιρειών ήταν αισθητή. Το µάτι µου σε µια στιγµή έπεσε σε ένα όχηµα από τα πληρώµατα που συµµετείχαν, το λογότυπο της Ασφαλιστικής Euroins, χωρίς όµως να είµαι σίγουρος για τη χορηγία της.

Η πρώτη επαφή µε τα ειδικά τροποποιηµένα οχήµατα του EKO Rally Acropolis και τα πληρώµατά τους, έγινε στη σκιά της Ακρόπολης στο parking του «∆ιόνυσος – Zonars», όπου από το πεζόδροµο της ∆ιονυσίου Αρεοπαγίτου δόθηκε πανηγυρικά η εκκίνηση του αγώνα παρουσία του Πρωθυπουργού.

Εκεί, βρίσκονταν stand by για τις ανάγκες του αγώνα, τέσσερεις µοτοσυκλέτες και µια πλατφόρµα της Europ Assistance Greece. Το ίδιο και στην πλατεία Συντάγµατος, όπου στο εσωτερικό της είχε στηθεί µαζί µε τους υπόλοιπους χορηγούς, το περίπτερο της Europe Assistance µε τον στόλο της, αλλά και το parking των οχηµάτων που συµµετείχαν στον αγώνα και θα διανυκτέρευαν µετά την ολοκλήρωση της πρώτης ειδικής διαδροµής Cosmote 5G Athens Stage.

Στις 18 Αυγούστου 2021, η διαδροµή ξεκίνησε εντυπωσιακά µε τα οχήµατα να ντριφτάρουν γύρω από την πλατεία Συντάγµατος σε υψηλές ταχύτητες, προσφέροντας στο κοινό ένα µοναδικό θέαµα. Εκεί, συναντήσαµε και τον ∆ιευθύνοντα Σύµβουλο της Europ Assistance Greece, κ. Γιάννη Πετούλη ο οποίος µετά το τέλος του τετραήµερου event µας δήλωσε:

«Είµαστε ενθουσιασµένοι µε την επίσηµη υποστήριξη Οδικής Βοήθειας που προσφέραµε σε ένα εµβληµατικό αγώνα που επανήλθε µετά από 8 χρόνια απουσίας, το ΕΚΟ Acropolis Rally 2021! Συµβάλλοντας ως ασφαλιστική εταιρεία στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσης του Αγώνα, η Europ Assistance Greece απέδειξε έµπρακτα την τεχνολογική της υπεροχή, την ετοιµότητα των οχηµάτων της και του άρτια εκπαιδευµένου προσωπικού της, ακόµα και στις ειδικές δύσβατες διαδροµές του ιστορικού αυτού αγώνα».

Την Παρασκευή το πρωί οι ειδικές διαδροµές συνεχίστηκαν στους Άγιους Θεοδώρους και στο Λουτράκι, ενώ το µεσηµέρι µε µια µικρή καθυστέρηση ο αγώνας µεταφέρθηκε στο νοµό Βοιωτίας και πιο συγκεκριµένα στην Θήβα και την Ελάτεια.

Το Σάββατο, το πρώτο αυτοκίνητο ξεκίνησε από την Λαµία µε προορισµό την ειδική διαδροµή της «Παύλιανης 1» και εν συνεχεία τη διαδροµή της «Γραβιάς», ενώ την ίδια ηµέρα το απόγευµα το πρόγραµµα συνεχίστηκε στους Βωξίτες και το Ελευθεροχώρι και µε τη δεύτερη διαδροµή στην Παύλιανη.

Το τετραήµερο Rally ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Αυγούστου µε τρεις ειδικές διαδροµές, τον φηµισµένο «Ταρζάν», την διαδροµή του Πύργου και της Σπερχειάδας.

See Also

Ο τερµατισµός έγινε το µεσηµέρι της Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης στη Λαµία, όπου βρισκόταν και το Service Park του EKO Rally Acropolis.

Συνολικά, η Europ Assistance Greece υποστήριξε τη διοργάνωση µε 20 ειδικά οχήµατα και τους οδηγούς τους, συν την οµάδα υποστήριξης στο service center της Λαµίας. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, χρειάστηκε να γίνει η µεταφορά 8 οχηµάτων σε αφετηρίες και τερµατισµούς.

Σε ερώτηση που τους κάναµε αν θα επαναλάβουν τη χορηγία και του χρόνου, η απάντηση ήταν θετική, επιβεβαιώνοντάς µας την στάση της εταιρείας απέναντι στον διαγωνισµό.

Μια πρωτοβουλία που όπως µάθαµε, αποτελεί και πρωτοτυπία για την Ελληνική θυγατρική, καθώς σε αντίστοιχα Rally στο εξωτερικό ναι µεν η Europ Assistance αγκαλιάζει το θεσµό αλλά όχι µε αποκλειστικά δικά της µέσα όπως έγινε στο EKO Rally Acropolis 2021.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου, µε την ελπίδα ότι οι συµµετοχές θα αυξηθούν και οι διαδροµές θα γίνουν ακόµα περισσότερες προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαµα ταχύτητας και υψηλών οδηγικών ικανοτήτων.

του Νίκου Μωράκη

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top