Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

one × 4 =

18 − 6 =

Οι στόχοι, οι παραγωγικές επιτυχίες και γενικώς οι αριθμοί πέρασαν σε δεύτερη μοίρα στην εντυπωσιακή ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, τη δεύτερη μεγαλύτερη Επιθεώρηση της Εταιρείας, λόγω δύο παρουσιών που έκλεψαν την παράσταση.

Ηπρώτη, του αγαπητού σε όλους τους Έλληνες Παναγιώτη Γιαννάκη, που με μια ανθρώπινη, κατανοητή και απολύτως πειστική γλώσσα αναφέρθηκε στο πώς ο άνθρωπος μπορεί να μεγαλουργήσει όταν πιστεύει στον εαυτό του, όταν αφιερώνεται στο στόχο του, όταν δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του στην πρώτη αποτυχία ή σε στιγμές απογοήτευσης, όταν καθημερινά καταπολεμά την αναβλητικότητα που εκ φύσεως έχει μέσα του και όταν καταλάβει ότι η λειτουργία του στο πλαίσιο μιας ομάδας αποφέρει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα. Μια πολύτιμη ομιλία για managers και μονάδες με καθαρά μπασκετικούς όρους!

Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Η δεύτερη, του οκτάχρονου Γιαννάκη που στο πλαίσιο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπλήρωσε την ευχή του να πετάξει στη θέση και με τη στολή του πιλότου με ένα μαχητικό της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου, υιοθετώντας την ευχή του αυτή, απέδειξε ότι ξέρει να απογειώνεται και σε πιο ευαίσθητες δράσεις, πέρα από παραγωγές και στρατολογήσεις. Εντυπωσιακός ήταν όμως και ο απολογισμός της Επιθεώρησης για το 2015. Αύξηση χαρτοφυλακίου κατά 8,5% στα 19.706.237 εκατ. ευρώ, αποζημιώσεις στον κλάδο Ζωής ύψους 4.782.503 εκατ. ευρώ και 37 νέοι Συνεργάτες!

Σταύρος Κωνσταντάς

Ο Σταύρος Κωνσταντάς

Αποτελέσματα που καταχειροκροτήθηκαν την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Metropolitan. Παρούσα, σύσσωμη η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, προσκεκλημένοι και φίλοι της Επιθεώρησης.

Γεώργιος Ζαφείρης

Ο Γεώργιος Ζαφείρης

Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Νικόλαος Στρατηγάκης

Ο Νικόλαος Στρατηγάκης

«Όλες οι επιτυχίες της Επιθεώρησης στηρίχθηκαν στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν με τη διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας», τόνισε ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου και συνέχισε: «Τίποτα δεν επιτυγχάνεται, δεν αναπτύσσεται και δεν παραμένει επί χρόνια στην κορυφή, αν δεν λειτουργεί ως ομάδα, με αλληλοσεβασμό, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Στόχος μας η ελεγχόμενη και ποιοτική ανάπτυξη, με σταθερά βήματα και συνεχείς αξιολογήσεις».

Εθνική Ασφαλιστική

Ο Επιθεωρητής Χρήστος Χρυσολόγου με τους παρουσιαστές

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων που ακολούθησαν, αποδεικνύοντας σε κάθε βράβευση, από τον πιο νέο συνεργάτη μέχρι τον πρώτο σε παραγωγή, ότι βραβευόταν όλο το στελεχιακό δυναμικό της Επιθεώρησης, ότι στο πρόσωπο καθενός βραβευόταν όλη η Ομάδα! Καθοριστική η συμβολή των δύο παρουσιαστών-ασφαλιστών της Επιθεώρησης, του κ. Αντώνη Βολιώτη και του κ. Γιώργου Κουνέλη, που συχνά άλλαζαν ρόλους ώστε να βραβευτούν και οι ίδιοι! Αν δεν ήταν τόσο πετυχημένοι Ασφαλιστές θα ήταν… γνωστοί παρουσιαστές. Μετά τις βραβεύσεις και τα πρωτότυπα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της Επιθεώρησης ακολούθησε μια ευχάριστη βραδιά, με συζητήσεις και με… ουρά για μια αναμνηστική φωτογραφία με τον μεγάλο Παναγιώτη Γιαννάκη!

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι