Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Η συνταγή είναι γνωστή! Εμπιστοσύνη και αναγνώριση στους συνεργάτες και όλοι μαζί πίστη στον κοινό σκοπό! Έτσι ο επιτυχημένος, κάθε χρόνο γίνεται και πιο επιτυχημένος. Η Επιθεώρηση Γεωργίου Φουφόπουλου, με δικαιωμένους κόπους για ακόμη μια χρονιά, βράβευσε τους 300 περίπου συντελεστές αναγνωρίζοντας την προσφορά τους.

Στην ετήσια εκδήλωσή της στο κατάμεστο από κόσμο Diogenis Studio, στις 25 Φεβρουαρίου του 2016, παρουσιάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία της μόνιμης και διαρκούς αύξησης της παραγωγής πελατών της πλέον τους 100.000, η νέα παραγωγή για το έτος 2015 ξεπέρασε τα 6.700.000 και οι εισπράξεις ανήλθαν σε 38.000.000.

Γεώργιος Φουφόπουλος

Ο Γεώργιος Φουφόπουλος

Στην ομιλία του ο Επιθεωρητής, Γεώργιος Φουφόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Το μέλλον είναι εδώ! Στην πατρίδα, στον κλάδο, στην εταιρεία και στη μεγάλη δυναμική κοινωνία του Agency στην οποία ανήκουμε. Έφτασε πλέον η ώρα των αλλαγών, η δική μας Επιθεώρηση είναι συγκροτημένη, προσαρμοστική, και είμαστε έτοιμοι να εισπράξουμε, σ’ αυτό το σύγχρονο τοπίο, το κορυφαίο μερίδιο της αγοράς».

Σπύρος Μαυρόγαλος

Ο Σπύρος Μαυρόγαλος

Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος

Ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος

Σταύρος Κωνσταντάς

Ο Σταύρος Κωνσταντάς

Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Γεώργιος Ζαφείρης

Ο Γεώργιος Ζαφείρης

 Ιωάννης Σπανουδάκης

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διακεκριμένοι προσκεκλημένοι, η ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής, εκπρόσωποι της Πολιτικής, ανώτατα στελέχη του Ομίλου ΕΤΕ, εκπρόσωποι από το χώρο της Υγείας, του επιχειρηματικού κόσμου, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συνεργάτες και φίλοι της Επιθεώρησης Γ. Φουφόπουλου.

Η βραδιά έκλεισε με τους καλλιτέχνες Αντώνη Ρέμο, τη Γλυκερία και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Εθνική Ασφαλιστική

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι