Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Εθνική Ασφαλιστική: Η ασφάλιση της κατοικίας είναι «ιερό» καθήκον

Λόγω της ηγετικής της θέσης προσφέρει ευελιξία στα προγράμματα ασφάλισης.

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι από τα υψηλότερα της Ευρώπης και αυτό γιατί η απόκτηση κατοικίας ήταν και παραμένει σημαντική για τους Έλληνες. Για να γίνει δυνατή η απόκτηση του πολύτιμου αυτού αγαθού, χρειάζεται κανείς για την αγορά κατοικίας να ξοδέψει τις οικονομίες του και συνήθως είναι απαραίτητο και ένα δάνειο από κάποιο πιστωτικό ίδρυμα. Επιπλέον, λόγω των οικονομικών επιβαρύνσεων των ακινήτων δεν είναι εύκολη η αλλαγή της κατοικίας στην Ελλάδα. Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με εκτιμήσεις μεσιτών αστικών ακινήτων, κατά μέσον όρο μια οικογένεια στην Ελλάδα μπορεί να αγοράσει μία ή το πολύ δύο κατοικίες σε διάστημα 30 ετών.

* Η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα, η ασφαλιστική συνείδηση όμως των Ελλήνων παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.*

Για το λόγο αυτό, εκτός από την αντίληψη του μέσου Έλληνα ότι η κατοικία αποτελεί τον «ιερό» χώρο –το «κεραμίδι» που θα στεγάζει την οικογένειά του– η απόκτηση κατοικίας ανεξαρτήτως μεγέθους, τοποθεσίας και αξίας, αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας το οποίο θα πρέπει να προστατεύει. Η ασφάλιση της κατοικίας είναι απαραίτητη προκειμένου η πολύτιμη αυτή περιουσία να προστατευτεί από διάφορους κινδύνους που συνεχώς ελλοχεύουν. Αρχικά από πυρκαγιά, στη συνέχεια από φυσικούς κινδύνους (σεισμό, πλημμύρες κ.λπ.) αλλά και από κάθε άλλο κίνδυνο στον οποίο οι κατοικίες είναι έκθετες. Σημειώνουμε ότι, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως σεισμογενής χώρα, η ασφαλιστική συνείδηση των Ελλήνων παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και σε αυτό συμβάλλει κατά πολύ και η δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει πλήξει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Προκειμένου λοιπόν να δοθούν κίνητρα ανάπτυξης του κλάδου αυτού, η Εταιρεία μας παρέχει ασφάλιση μέσω ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων, τα οποία συνεχώς προσαρμόζει για να καλύπτει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη ή του ενοικιαστή κύριας ή δευτερεύουσας ή εξοχικής κατοικίας από την πιο απλή, συνηθισμένη ζημιά έως την πιο απρόβλεπτη. Υπάρχουν επίσης και προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κατοικίες που έχουν αποκτηθεί με δάνειο από πιστωτικό ίδρυμα, που περιλαμβάνουν τις απαραίτητες καλύψεις προκειμένου να εξασφαλίζονται τα ενδιαφέροντα όλων των εμπλεκόμενων μερών. Η Εταιρεία μας βασιζόμενη στη μεγάλη εμπειρία της στον κλάδο πυρός, στην ηγετική θέση που κατέχει στην ασφαλιστική αγορά αλλά και στο υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο κατοικίας το οποίο αποτελεί μεγάλο μέρος της συνολικής παραγωγής του κλάδου αυτού, προσφέρει προϊόντα παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής κλιμακούμενων αλλά και προαιρετικών καλύψεων π.χ. της κάλυψης του σεισμού.

Η προσφερόμενη ευελιξία δίνει τη δυνατότητα για διαμόρφωση προγράμματος με επιθυμητές καλύψεις και αντίστοιχο κόστος ασφάλισης οπότε το καθιστά προσιτό σε κάθε καταναλωτή. Τα προγράμματά μας προσφέρουν κάλυψη για το κτίριο με βάση ασφάλισης και αποζημίωσής του σε αξία καινούργιου, αλλά και για την οικοσκευή στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται και τα ειδικά αντικείμενα όπως έργα τέχνης και είδη μεγάλης αξίας. Παράλληλα, υπάρχει και ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης Κατά Παντός Κινδύνου κατοικίας για ακίνητα υψηλής αξίας. Κλείνοντας, σημειώνουμε ότι η ασφάλιση κατοικίας είναι ιδιαίτερα επιθυμητή καθότι προστατεύει τα βασικά περιουσιακά στοιχεία και το επίπεδο οικογενειακής διαβίωσης του κάθε μεμονωμένου ιδιώτη ασφαλισμένου, ο οποίος για την Εταιρεία μας αποτελεί πάντα ύψιστη προτεραιότητα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι