Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Ευαγγελία Δημακοπούλου

Από το 1981 στην ασφαλιστική αγορά έχω μάθει... να αναζητώ τους τρόπους, με τους οποίους επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εμπιστοσύνη είτε μεταξύ πελατών – εταιρείας είτε μεταξύ των συναδέλφων είτε μεταξύ εταιρείας – συνεργατών. Η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης αυτής οδηγεί στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση μίας επιτυχημένης, ισορροπημένης και αμφίπλευρα άρτιας συνεργασίας. Οι ασφαλιστικές εταιρείες που επένδυσαν σε αυτές τις αρχές άντεξαν στο χρόνο και πολύ περισσότερο τώρα στα χρόνια της κρίσης.

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας διευκολύνει… την ολοκλήρωση του αναφαίρετου δικαιώματος κάθε πολίτη να προσφύγει στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διεκδικήσει τις δίκαιες απαιτήσεις του ή να προστατέψει τον εαυτό του από κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του. Απέναντι στις νομικές διαδικασίες εξασφαλίζεται η απόλυτη ισότητα και μάλιστα με διαφανή τρόπο. Εξομοιώνεται ο οικονομικά ασθενέστερος διάδικος, με τον ισχυρότερο αντίδικο, και παρέχεται η δυνατότητα στον πρώτο να κατοχυρώσει πλήρως τα συμφέροντά του.

Η ARAG για εμένα… είναι ο χώρος που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου και τη θέλησή μου να προσφέρω τα μέγιστα στον τομέα της ευθύνης μου. Είναι οι άνθρωποί της, με τους οποίους περνάω πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου. Είναι το πλαίσιο συνεχούς προσωπικής, κοινωνικής, επιστημονικής και επαγγελματικής βελτίωσης. Είναι το πλαίσιο των αρχών και αξιών που μας συνδέει.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και αναγνώριση στον εργασιακό χώρο… είναι για εμένα, ο απαραίτητος και πιο σημαντικός διαμορφωτής των συνθηκών εργασίας, γεγονός που επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της τελευταίας. Η ύπαρξή της, ενεργοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό ώστε σε συνθήκες ενός ήρεμου κλίματος να προσπαθεί να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το έργο που αναλαμβάνει. Είναι στην ουσία ο λόγος που ξυπνά κανείς πιο ευχάριστα όταν πρόκειται να πάει στο γραφείο του.

Στον ελεύθερό μου χρόνο… αποβάλλω πλήρως το άγχος της καθημερινότητας και απολαμβάνω όμορφες στιγμές με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Μου αρέσουν οι βόλτες, οι καλές ταινίες, οι μουσικές σκηνές και το νόστιμο φαγητό. Έχω αγαπημένα μέρη, τα οποία απαρνούμαι μόνο όταν είμαι με την κόρη μου, η οποία με κάνει να ανακαλύπτω νέα και καλύτερα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 1 Ψήφος