Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Εβίτα Λαμπαδιάρη

Ο ασφαλιστικός κλάδος σημαίνει για μένα… ένα χώρο που καθημερινά πραγματοποιούνται μικρά θαύματα τα οποία τις περισσότερες φορές περνάνε απαρατήρητα. Τα θαύματα αυτά είναι οι αληθινές ιστορίες των ασφαλισμένων οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, καταφέρνουν να διατηρούν τις επιχειρήσεις τους στο ακέραιο, συνεχίζουν να μένουν στα σπίτια τους και τα παιδιά τους συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τον ίδιο τρόπο ζωής.Ο ασφαλιστικός χώρος είναι κάτι περισσότερο από ένας χώρος οικονομικών συναλλαγών. Αυτήν τη διάσταση και αυτόν το χαρακτήρα πρέπει να αναδεικνύουμε ως ασφαλιστική βιομηχανία, μια διάσταση που έχει νόημα και σκοπό.

Η μεταπήδηση από την πρώτη γραμμή των πωλήσεων στην ιδιαίτερα νευραλγική θέση της εκπαίδευσης… μου έδωσε τη δυνατότητα να κατανοήσω και να αποτυπώσω τις ανάγκες της πρώτης γραμμής και παράλληλα να συνθέσω εκπαιδευτικές λύσεις που θα φανούν χρήσιμες και αποτελεσματικές σε αυτή.Η εμπειρία των πωλήσεων αποτέλεσε για εμένα εφαλτήριο μιας εκπαιδευτικής πορείας η οποία βασίζεται σε δημιουργία πρακτικών εργαλείων εκπαίδευσης, τα οποία μπορούν να είναι άμεσα εφαρμόσιμα στον ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο των πωλήσεων.

Πιστεύω ότι η εμπειρία των πωλήσεων αποτελεί το μεγαλύτερο επαγγελματικό σχολείο για όλους τους εκπαιδευτές του χώρου μας και όσοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν από αυτό προσφέρουν στα δίκτυα πωλήσεων μια ολοκληρωμένη προσέγγιση εκπαίδευσης προσανατολίζοντας τη θεωρία στην άμεση πρακτική της εφαρμογή.

Η εκπαίδευση των δικτύων πωλήσεων είναι σημαντική γιατί… μέσα από αυτήν μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε τους επαγγελματίες εκείνους, που θα φυτέψουν το σπόρο της ασφάλισης σε εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες προβληματίζονται για τα οικονομικά και το μέλλον τους και χρειάζονται, ίσως περισσότερο από ποτέ, τις υπηρεσίες μας. Βοηθάμε και αναπτύσσουμε συμβούλους να χτίσουν σταδιοδρομίες αλλάζοντας τις ζωές των πελατών τους για πάντα, μαθαίνοντάς τους τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν με τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους στις ζωές των άλλων. Αντί να τους δελεάζουμε με τα χρήματα που θα κερδίσουν, τους διαμορφώνουμε μια κουλτούρα στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο πελάτης και ό,τι πολυτιμότερο εκείνος έχει και επιθυμεί να διαφυλάξει και να προστατεύσει, τον εαυτό του, την οικογένειά του, την περιουσία του.

Από το πόστο του επικεφαλής εκπαίδευσης όλων των καναλιών διανομής της International Life… προσπαθώ, μαζί με όλη την ομάδα της εκπαίδευσης, να ανταποκρίνομαι στις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα έχοντας ως στόχο όχι απλά τη μετάδοση γνώσεων αλλά κυρίως την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Τόσο για τους ασφαλιστές όσο και για τους διευθυντές μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να γίνουν οι καλύτεροι που μπορούν. Μια ομάδα, ένας οργανισμός, ακόμη και μια ολόκληρη αγορά μπορεί να γίνει η καλύτερη έκδοση του εαυτού της, όταν οι άνθρωποι που την αποτελούν προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι.

Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GAMA Hellas… όπως και όλα τα μέλη του ΔΣ, προσπαθούμε να συνδέσουμε όσο περισσότερους managers και επικεφαλής δικτύων πωλήσεων είναι εφικτό, με αυτό τον παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτικό οργανισμό. Δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος προόδου από το να μαθαίνεις από τους καλύτερους του κλάδου.Όταν είσαι ανοιχτός στο να μάθεις και να εφαρμόσεις μεθοδολογίες και εργαλεία που έφεραν υψηλά αποτελέσματα στους κορυφαίους του κλάδου παγκοσμίως, τότε βρίσκεσαι σίγουρα ένα βήμα πιο μπροστά από όσους κοντόφθαλμα απορρίπτουν κάθε τι καινούργιο και σίγουρα ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι