Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

* της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου, Διευθύντριας Μηχανογράφησης, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Μέσα στο απαιτητικό, δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον της εποχής μας, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν διάφορα γενικά και ειδικά ζητήματα, με απώτερο σκοπό την προσέλκυση, εξυπηρέτηση και ικανοποίηση τόσο των πελατών όσο και των δικτύων συνεργατών τους. Σε αυτούς τους προβληματισμούς, καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η ετοιμότητα και η αποφασιστικότητα των εταιρειών να επενδύσουν σε τεχνολογίες αιχμής προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέους σύγχρονους, αυτοματοποιημένους και αποτελεσματικούς μηχανισμούς προσέγγισης των νέων απαιτήσεων και προσδοκιών.

Ησύγχρονη τεχνολογία (mobile internet , tablets, smartphones, cloud κ. λπ.) παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη, πελάτη αλλά και εργαζόμενο για πλήρη ηλεκτρονική πρόσβαση χωρίς τοπικούς περιορισμούς, συνεχή επικοινωνία και δυναμική πληροφόρηση σε χαρτοφυλάκια, εργασίες έκδοσης και είσπραξης, αποζημιώσεις, συστήματα αμοιβών κ.ά.

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου

Η εταιρεία μας, προσηλωμένη από ιδρύσεως τόσο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα, όσο και στην αξιοποίηση και διάχυση αυτών των τεχνικών και δυνατοτήτων, με ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό εσωτερικό δυναμικό από μηχανικούς, προγραμματιστές και αναλυτές, έχει φροντίσει να προσαρμοστεί έγκαιρα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας λύσεις ως εξής:

• Security υψηλών προδιαγραφών

• Ελεύθερη πρόσβαση στο internet από τα κεντρικά γραφεία

• Πλατφόρμα CRM εξυπηρέτησης πελατών στο cloud

• Υπηρεσίες VPN για συγκεκριμένες και κρίσιμες εργασίες από απόσταση

• Τηλεργασία

• Τηλεσυνδιασκέψεις

• Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση

• Portal συνεργατών με αυτοματοποίηση του συνόλου των εργασιών (ηλεκτρονική τιμολόγηση, έκδοση προσφορών, συμβολαίων, πιστοποιητικών, παρακολούθηση ζημιών, διαγωνισμών, στατιστικών κ. λπ.)

• E-learning

• Portal πελατών

• Portal εσωτερικών υπαλλήλων

Το «επιχειρείν» γενικά και ειδικά για τον κ λάδο μας, βρίσκεται μπροστά σε προκ λήσεις που σηματοδοτούν τη νέα εποχή. Η πρόσβαση σε εργαλεία, συστήματα και μεθοδολογίες που θα δώσουν την ευχέρεια σε όλες τις κατηγορίες των συμπολιτών μας να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους με γρήγορο, ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, αποτελούν μόνιμο και ισχυρό ζητούμενο για τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Πίστης.