Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Η D.A.S. Hellas κατέχει σταθερά την 1η θέση στον κλάδο Νομικής Προστασίας

Η διείσδυση της Νομικής Προστασίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι σταθερός στόχος – Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S. Hellas

Ποια είναι η εικόνα του συστήματος δικαιοσύνης που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα;

To πρόβλημα με το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης ήταν και παραμένει ο μεγάλος χρόνος αναμονής για την απονομή της, γεγονός που πολλές φορές δημιουργεί απογοήτευση σε όποιον προσφεύγει σε αυτήν. Η εν λόγω κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο λόγω της αποχής των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους εδώ και σχεδόν 5 μήνες, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα συνεχίσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως και πέρα από τους λόγους που οδήγησαν τους Δικηγορικούς Συλλόγους σε αυτή την απόφαση, το αποτέλεσμα είναι ότι για δεκάδες χιλιάδες υποθέσεις είτε αναβλήθηκε η εκδίκασή τους στο μακρινό μέλλον είτε δεν κατατέθηκαν καν τα σχετικά δικόγραφα. Η τελευταία εξέλιξη ως προς το θέμα αυτό, είναι ότι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, όπως ήδη έχουν ανακοινώσει, ανέστειλαν την αποχή ως προς ένα μέρος διαδικαστικών πράξεων.

Πού χρησιμεύει ένα συμβόλαιο Νομικής Προστασίας;Εστιάζει περισσότερο σε ιδιώτες ή σε επιχειρήσεις;

Σε κάθε περίπτωση που κάποιος θέλει να κατοχυρώσει τα έννομα συμφέροντά του, ένα συμβόλαιο Νομικής Προστασίας είναι απολύτως απαραίτητο γι’ αυτόν. Μέσα από το συμβόλαιο Νομικής Προστασίας τα κόστη που αφορούν τις αμοιβές των δικηγόρων, τα δικαστικά έξοδα, τα έξοδα εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων, καθώς και πολλά ακόμη δεν αφορούν τον ενδιαφερόμενο, αλλά μετακυλίονται στον ασφαλιστή Νομικής Προστασίας. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια ο ασφαλισμένος με ένα συμβόλαιο Νομικής Προστασίας κάθε φορά που θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που του προέκυψε να μην καλείται να αντιμετωπίσει και το κόστος των εξόδων, γεγονός που στην αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να τον οδηγήσει και στην απόφαση να παραιτηθεί από την όποια διεκδίκησή του. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το κόστος πρόσβασης προς τη δικαιοσύνη αυξάνει συνεχώς, γεγονός που από μόνο του είναι αρνητικό, με συνέπεια δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας να μην μπορούν να δικαιωθούν, επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το κόστος. Η Νομική Προστασία απευθύνεται σε όλους. Τόσο για τους ιδιώτες, όσο και για τις επιχειρήσεις διατίθεται σήμερα με ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων που μπορεί να καλύψει σχεδόν το σύνολο των αναγκών τους. Την ανάγκη του ιδιώτη που σχετίζεται με την ιδιοκτησία των οχημάτων, ως οικογενειάρχη, εκμισθωτή ακινήτων, εργαζομένου, συναλλασσόμενο με τρίτους, ιδιοκτήτη σκάφους και πολλές άλλες. Επίσης, και στον ελεύθερο επαγγελματία ή επιχειρηματία τις ανάγκες που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής του, όπως θέματα αποζημιώσεων, ποινικά, εργατικά, μισθωτικά ακόμη και την ανάγκη διεκδίκησης των ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων από πελάτες του λόγω απλήρωτων τιμολογίων, ανεξόφλητων συναλλαγματικών και σφραγισμένων επιταγών.

Την περίοδο της κρίσης, υπάρχει ενδιαφέρον για Νομική Προστασία; Μήπως από κάποιους θεωρείται πολυτέλεια;

Το ενδιαφέρον για τη Νομική Προστασία σε περίοδο κρίσης είναι αυξημένο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι κατά κανόνα σήμερα είναι πολύ πιο δύσκολο σε κάποιον να αντικαταστήσει ή να αποκαταστήσει από μόνος του κάτι που είχε στην κατοχή του και από την υπαιτιότητα, την αμέλεια ή την πλημμελή συμπεριφορά κάποιου, αυτό υπέστη ζημία. Αυτό το έπραττε με περισσότερη ευκολία ενδεχομένως στο παρελθόν (χωρίς να ενοχλήσει πολλές φορές τον υπαίτιο), αλλά τώρα τα οικονομικά δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Αυτό το βλέπουμε καθημερινά στην Εταιρεία μας, καθώς ο πήχης για το τι είναι σημαντικό ως αξία για κάποιον προκειμένου να το διεκδικήσει, συνεχώς πέφτει με αποτέλεσμα να αυξάνεται η συχνότητα των αναγγελιών. Άρα και το ενδιαφέρον του κόσμου για τη Νομική Προστασία συνεχώς αυξάνει. Εδώ ιδιαίτερο ρόλο παίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, οι οποίοι πρέπει να ενημερώνουν τους πελάτες τους για την ύπαρξη των προγραμμάτων Νομικής Προστασίας που ταιριάζουν στην κάθε ανάγκη τους. Άλλωστε και οι ίδιοι έχουν όφελος από αυτό. Αναφορικά τώρα για το αν η Νομική Προστασία αποτελεί πολυτέλεια, η απάντηση είναι σαφέστατα όχι. Αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι τα ασφάλιστρα Νομικής Προστασίας είναι ιδιαίτερα προσιτά και εύκολα μπορεί κάποιος να ασφαλιστεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα εφόσον τον ενδιαφέρει – χωρίς το κόστος να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Νομική Προστασία απευθύνεται στους «μη έχοντες» γιατί αυτοί την χρειάζονται περισσότερο.

* Η Νομική Προστασία απευθύνεται σε όλους. Τόσο στους ιδιώτες, όσο και στις επιχειρήσεις. *

Με ποια κριτήρια επιλέγει η D.A.S. τους συνεργάτες της; Ασφαλιστές και δικηγόρους;

Σε ό,τι αφορά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές η Εταιρεία μας είναι πάντα ανοικτή για συνεργασίες με ασφαλιστικούς συμβούλους, πράκτορες ή μεσίτες εφόσον αυτοί πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Από εκεί και πέρα η γνώση τους για τα προϊόντα και τον κλάδο Νομικής Προστασίας, που αποτελεί ουσιαστική προϋπόθεση για τη συνεργασία μας, είναι κάτι που το προσφέρουμε εμείς με πολύ μεγάλη χαρά. Για τους συνεργαζόμενους δικηγόρους τα κριτήρια είναι σαφέστατα η εξειδίκευση στους τομείς του δικαίου που μας ενδιαφέρουν, η εμπειρία και η επαγγελματική υποδομή των γραφείων τους (ηλεκτρονικός εξοπλισμός) για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας τους με την D.A.S. Hellas. Σε κάθε περίπτωση πριν την επιλογή του δικηγόρου γίνεται συνέντευξη μαζί του και εφόσον επιλεγεί για συνεργάτης παρακολουθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο εξοικείωσης με την ασφαλιστική λειτουργία, ώστε να γίνει ένας επιτυχημένος συνδυασμός δικηγορικής και ασφαλιστικής λειτουργίας.

Υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός περαιτέρω ανάπτυξης στην Ελληνική Αγορά; Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Η D.A.S. Hellas κατέχει σταθερά την 1η θέση στον κλάδο Νομικής Προστασίας και ένας βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση αυτής της θέσης, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς που κατέχουμε. Η διείσδυση της Νομικής Προστασίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι ο σταθερός μας στόχος. Όλοι έχουν πραγματικά ανάγκη τουλάχιστον ένα προϊόν Νομικής Προστασίας και εκεί ακριβώς στοχεύουμε. Με τη βοήθεια των ασφαλιστικών μας διαμεσολαβητών, να επικοινωνούμε εντατικότερα τη Νομική Προστασία συστηματικά στο κοινό. Προς διευκόλυνσή τους θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα. Ήδη με τα προγράμματα TOTAL CARE καινοτομήσαμε δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να απολαμβάνουν Νομικές Υπηρεσίες από τους εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργαζόμενους δικηγόρους, με απευθείας επισκέψεις στα γραφεία τους. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και με τη δημιουργία άλλων προϊόντων, ώστε να καλύψουμε τις «νέες και ιδιαίτερες» ανάγκες μεγάλων ομάδων καταναλωτών. Η ανάγκη όλο και περισσότερων προσώπων και επιχειρήσεων για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων τους επιβεβαιώνεται καθημερινά. Η προάσπιση αυτή έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος. Εκεί είναι που χρειάζονται την D.A.S. Hellas, γιατί τους παρέχει εύκολη πρόσβαση στη δικαιοσύνη προκειμένου να βρουν το δίκιο τους.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι