Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Η Επιτυχία κοστίζει

Τίποτα άξιο λόγου δεν έχει ποτέ κατορθωθεί χωρίς συνεχή προσπάθεια, κάποιο πόνο και αδιάκοπη χρήση του «Μαστίγιου της Φιλοδοξίας».

Τι είναι εκείνο που φέρνει στον έναν άνθρωπο την επιτυχία στη ζωή και τη μετριότητα ή την αποτυχία στο συνάνθρωπό του; Δεν μπορεί να είναι η ευφυΐα από μόνη της. Δεν είναι η ευφυΐα. Δεν είναι η διαφορά της νοοτροπίας εκείνη που αντικατοπτρίζεται στη διαφορά της απόδοσης. Η απάντηση είναι ότι μερικοί άνθρωποι επιτυγχάνουν επειδή πληρώνουν χωρίς να δυσφορούν το αντίτιμο της επιτυχίας, ενώ άλλοι, αν και ισχυρίζονται ότι έχουν φιλοδοξίες και την επιθυμία να πετύχουν, είναι απρόθυμοι να καταβάλουν το αντίτιμο αυτό.

Το αντίτιμο της επιτυχίας είναι η φαντασία. Να χρησιμοποιείς όλο σου το θάρρος για να αναγκάσεις τον εαυτό σου να συγκεντρωθεί πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Να το σκεφθείς σε βάθος και χωρίς περισπασμούς. Να το μελετήσεις από κάθε γωνιά και να κάνεις τα σχέδια σου εκ των προτέρων.

Η αποφασιστικότητα. Να έχεις μεγάλη και αδιάκοπη αποφασιστικότητα να επιτύχεις εκείνο που προγραμματίζεις, όχι μόνο όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές γι’ αυτό, αλλά και παρά τις αντίξοες περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Η δράση. Να αρνείσαι να πιστεύεις ότι υπάρχουν περιστάσεις τόσο ισχυρές που να σε υπερνικήσουν στην προσπάθειά σου να επιτύχεις το στόχο σου.

Δύσκολο; Οπωσδήποτε. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν φθάνουν ποτέ στην επιτυχία αλλά αντίθετα υποκύπτουν στον πειρασμό της ρουτίνας ακολουθώντας τα πατημένα μονοπάτια που προορίζονται για τους νικημένους ανθρώπους. Τίποτα άξιο λόγου δεν έχει ποτέ επιτευχθεί χωρίς συνεχή προσπάθεια, κάποιο πόνο και αδιάκοπη χρήση του μαστίγιου της φιλοδοξίας.

Αυτό είναι το αντίτιμο της επιτυχίας. Κάθε άνθρωπος θα πρέπει vα αναρωτιέται:

«Είμαι πρόθυμος να υπομείνω τον πόνο και τις θυσίες για χάρη της ανταμοιβής και της δόξας που συμβαδίζουν με την επιτυχία; Ή θα δεχτώ την ανησυχία και το αίσθημα ανεπάρκειας που συμβαδίζουν με την μετριότητα;»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι