Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

four × 3 =

14 − twelve =

Με αφορμή την ονοματοδοσία της αίθουσας του αμφιθεάτρου των κεντρικών γραφείων της σε «Αλέξανδρος Ταμπουράς», η Interamerican οργάνωσε στις 18 Δεκεμβρίου μία διαφορετικού ύφους, υψηλού ασφαλιστικού ήθους και πολιτισμού εκδήλωση αναφοράς στη μνήμη του ευπατρίδη και «πρύτανη των ασφαλειών» – αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός τιμής και καθολικής αποδοχής από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς που συνόδευε τον Αλέξανδρο Ταμπουρά εν ζωή.

Γιώργος Κώτσαλος

Ο Γιώργος Κώτσαλος

Η Εταιρεία ανέδειξε, κατά την εκδήλωση, την πολυσχιδή προσωπικότητά του, καθώς και την καθοριστική συμβολή του στην εξέλιξη της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα για περίπου μισό αιώνα. Ο Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, αναφερόμενος στην ιδιαίτερη ακτινοβολία του Αλέξανδρου Ταμπουρά, υπογράμμισε την ευρυμάθεια, τον κοσμοπολιτισμό, τις καινοτόμες επιλογές, τις εμπειρίες, τη διεισδυτική αντίληψη και κρίση του, που τον καθιστούσαν διακριτό και συνόδευαν τις πρωτοποριακές για την εποχή του κινήσεις, με τις οποίες άνοιξε δρόμους στις ασφάλειες. Τη μνήμη του Αλέξανδρου Ταμπουρά και την πρωτοβουλία της διοίκησης της Εταιρείας τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα που έχουν διακριθεί και συνεργαστεί κατά περιόδους μαζί του, στελέχη της σημερινής αγοράς, φίλοι του από την κοινωνική ζωή, πρόσωπα με θεσμικές ιδιότητες με τα οποία είχε συνδεθεί στις πληθωρικές δραστηριότητές του, καθώς και μέλη της οικογενείας του. Προβλήθηκαν σε βίντεο αναμνήσεις και αναφορές φίλων, με το σχόλιο της εγγονής του Χρυσής Ταμπουρά να προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και συγκίνηση. Στο ταξίδι των αναμνήσεων, ο ηθοποιός Μελέτης Γεωργιάδης διάβασε ανέκδοτα αποσπάσματα απομνημονευμάτων του Αλέξανδρου Ταμπουρά, ενώ τη θεματική οργάνωση και την παρουσίαση επιμελήθηκαν δύο άνθρωποι που είχαν στενή και μακρά προσωπική σχέση μαζί του, η εκδότρια του περιοδικού «Ιδιωτική Ασφάλιση» Μαρίνα Δρακάτου και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Interamerican Γιάννης Ρούντος, με την τεχνική υποστήριξη στα βίντεο του Κωστή Σπύρου. Στην επιγραφή, που δεσπόζει στην είσοδο του αμφιθεάτρου των κεντρικών γραφείων της Εταιρείας, κάτω από το όνομα και την προσωπογραφία του έχουν αποτυπωθεί στίχοι από την «Ιθάκη» του Κ. Π. Καβάφη, που εκφράζουν την ευγένεια της φιλοσοφικής και δημιουργικής προσέγγισης που είχε ο Αλέξανδρος Ταμπουράς στις συναρπαστικές –σχεδόν μυθιστορηματικές– καταστάσεις που έζησε.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι