Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Η συνεργασία στην Affidea είναι το παν

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,pinterest,google,print,mail" counters=1 style="icon" template="jumbo-retina" fixedwidth="yes" fixedwidth_px="115" point_type="simple"]

H πορεία μου στον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea ξεκίνησε…

το 2006. Στο χώρο της υγείας δραστηριοποιούμαι από το 1990. Το 2006 σαν απαρχή της συνεργασίας μου με την Affidea αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για εμένα για πολλούς λόγους. Η Αffidea (τότε ονομαζόταν Ευρωιατρική) ήταν μια καινούργια δύναμη στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η πρόταση για τη συνεργασία αυτή ήρθε από ανθρώπους τους οποίους εκτιμούσα ιδιαιτέρως τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο εγχείρημα για την εποχή. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο ομολογουμένως ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του Oμίλου. Έτσι ανταποκρίθηκα θετικά στη συνεργασία αυτή, προσμετρώντας αισίως τον προσεχή Σεπτέμβριο 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Όμιλο της Αffidea.

Η εμπειρία μου με τις ασφαλιστικές εταιρείες μου έμαθε… ή μάλλον μου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η τήρηση των δεσμεύσεων, η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης παροχής των υπηρεσιών, οι υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στον ασθενή πρέπει να αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητα και στο τέλος της ημέρας αυτά είναι που τελικά επιβραβεύονται από όλους. Αναμφισβήτητα διανύουμε μια δύσκολη εποχή, σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον το οποίο μας κάνει όλους καθημερινά να βιώνουμε το αίσθημα της ανασφάλειας. Σε μια τέτοια λοιπόν συγκυρία θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός να παρέχεις υπηρεσίες οικονομικά προσιτές για όλους και όχι μόνο για τους έχοντες, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά standards, την ποιότητα και την αξιοπιστία στην παροχή υπηρεσιών. Με γνώμονα αυτές τις αρχές και αποδεικνύοντας καθημερινά ότι παραμένουμε πιστοί σε αυτές, καταφέραμε αρχικά να εξασφαλίσουμε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας δυναμικά. Με την ιδιότητα της Διευθύντριας Ασφαλιστικών Εταιρειών & Δικτύου Affidea, έχω έρθει πλέον σε επαφή με πολλές εταιρείες και αυτό που σίγουρα έχω διαπιστώσει είναι πως για να ξεχωρίσεις πρέπει συνεχώς να εξελίσσεσαι και να βελτιώνεσαι σε όλα τα πεδία.

Affidea για εμένα σημαίνει… έμπρακτη επιβεβαίωση στην καθημερινή μας πρακτική των αρχικών του ονόματός μας

Affinity – Αμοιβαιότητα στη σχέση με τους ιατρούς και τους ασθενείς Fidelity – Εμπιστοσύνη και Πιστότητα σε όλα όσα κάνουμε

Idea – Σταθερή πρόοδος μέσω των ιδεών και της καινοτομίας. Με οδηγό αυτές τις αξίες, δίνουμε καθημερινά όλοι στον Όμιλο τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύουμε με πάθος σε αυτό που κάνουμε, καθημερινά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες  μας, αναζητούμε καινοτόμες ιδέες, εφαρμόζουμε πρωτοποριακές μεθόδους, δίνουμε αξία στον άνθρωπο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι για εμένα σημαντικές και αποτελούν σίγουρα ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας. Το να καλλιεργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης, αλληλοεκτίμησης και συνεργασίας μόνο θετικά μπορεί να συνεισφέρει και να δέσει μια ομάδα. Η ομαδική συνεργασία είναι το παν και χωρίς την στήριξη της ομάδας μου θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να είχα καταφέρει και εγώ προσωπικά αλλά και ο Όμιλος της Affidea τόσα σημαντικά επιτεύγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μου… Αν πρέπει να τα ιεραρχήσω θα έλεγα η οικογένειά μου και η δουλειά μου. Ευτυχώς έχω καταφέρει με την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς μου να συνδυαστούν αυτά τα δύο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαγγελματικά το πιο όμορφο πράγμα για εμένα είναι η αίσθηση της δημιουργίας. Η κάθε ημέρα αντιμετωπίζεται σαν ένα νέο ξεκίνημα, σαν μια καινούργια πρόκληση. Έτσι κάθε ημέρα θέτω έναν καινούργιο στόχο που όταν επιτυγχάνεται σίγουρα μου προσδίδει μια αίσθηση ικανοποίησης, ηθικής επιβράβευσης, ψυχικής ανάτασης και ευφορίας.

Όταν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ολοκληρώνονται… θέλω πάντα να μοιράζομαι με τους δικούς μου ανθρώπους στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ημέρες δυσκολότερες με πολύ περισσότερες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να αντεπεξέλθω και έτσι στο τέλος της ημέρας αφού γίνει ο απαραίτητος απολογισμός, οι οικογενειακές στιγμές είναι ό,τι καλύτερο μπορεί κάποιος να βιώσει και να πάρει δύναμη για τη συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι