Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

seventeen − 3 =

three + eight =

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton και στην αίθουσα «Τερψιχόρη», η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Interasco Α.Ε.Γ.Α, για το έτος 2016.

Ηεκδήλωση τελέσθηκε σε μια λαμπρή και παράλληλα ζεστή ατμόσφαιρα, με  τη συμμετοχή 400 και άνω συνεργατών της, απ΄ όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Μαργαρίτα Αντωνάκη Γενική – Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ο Sammy Bassat – Executive Vice President Harel Insurance & Finance, εκπρόσωποι του ασφαλιστικού τύπου καθώς και στελέχη συνεργαζομένων με την Interasco εταιρειών. «Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας», τόνισε με την ομιλία του o Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Κάρολος Σαΐας, για να συνεχίσει λέγοντας «η πορεία μας, είναι συνυφασμένη με το κοινό της παραδοσιακής διαμεσολάβησης με το οποίο και μοιραζόμαστε οράματα, στόχους και αγωνίες».

Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος

Ο Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η κ. Αντωνάκη, ο κ. Κοτσιλίνης – Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α. και ο κ. Ζαχαρόπουλος – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η βράβευση από την Εταιρεία, των συνεργατών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους για τη χρονιά 2015, καθώς και εκείνων που συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία με την ταυτότητα της Interasco, συνεργαζόμενοι μαζί της για δεκαπέντε και πλέον χρόνια.

Interasco

(από αριστερά) Η Μαργαρίτα Αντωνάκη & ο Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης

Interasco

Η Ναταλία Γιαννιού

Η κοπή της πίτας ανέδειξε «τυχερούς της χρονιάς» τους Μεσίτες Ασφαλίσεων, με το φλουρί να παραλαμβάνεται για λογαριασμό τους από τον πρόεδρο του ΣΕΜΑ κ. Γεώργιο Καραβία.

Η γιορτή έκλεισε με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και καλή διάθεση, με το καθιερωμένο δείπνο.

Βραβεία (αλφαβητική σειρά ανά κατηγορία)

Πολυετίας

CAPPA CONSULTANTS

CONTRACT A.E.

TE – TRUST A.E.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΛΑΜΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ε.Ε.

ΚΟΥΝΙΟ ΧΕΛΛΑ ΜΑΤΑΛΩΝ

ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΦΩΤΗΣ

Χαρτοφυλάκιο πλην αυτοκινήτου

BNT INSURANCE BROKER  – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

NEW ERA CONSULTANTS LTD

VESTER  S.A.

Interasco

Τεχνικό αποτέλεσμα

DELTA & BROKERS INSURANCE SERVICES

INSURANCE NOW – ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΕΝΝΑΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Συνολική αύξηση παραγωγής %

DIN INSURANCE BROKER

IONIOS S.A.

VICTORY PROMISE S.A.

Εμπορικοί & βιομηχανικοί κίνδυνοι

MARSH Ε.Π.Ε. ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Συνολικό χαρτοφυλάκιο

3P INSURANCE BROKERS

COVER INSURANCE

ICI A.E.

MEGA BROKERS S.A.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΛΑΜΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι