Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Με θετικά αποτελέσματα έκλεισε το 2015 για την Interlife, που τα τελευταία χρόνια παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον διαγράφει πορεία σταθερής κερδοφορίας.

Ηδιοίκηση της Εταιρείας ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της στην ετήσια γενική της συνέλευση στις αρχές Ιουνίου, παρουσία των μετόχων της που αντιπροσωπεύουν άνω του 75% του μετοχικού κεφαλαίου. Ειδικότερα στα αποτελέσματα χρήσης του χρόνου που πέρασε η Interlife κατέγραψε κέρδη της τάξεως των 7,3 εκατ. ευρώ, ενώ τα δεδουλευμένα ασφάλιστρα κυμάνθηκαν σε € 50,75 εκατ. το 2015 έναντι € 44,99 εκατ. το 2014 και τα Ίδια Κεφάλαια ανήλθαν στα € 47,85 εκατ. έναντι € 43,2 εκατ. το 2014. Επιπλέον, αύξηση παρουσίασαν οι επενδύσεις κατά 20,56%, τα αποθέματα κατά 10,36% (90,44 εκατ. έναντι 81,95 εκατ. το 2014) με το δείκτη κάλυψης αποθεμάτων να ανέρχεται στο 1,46 έναντι 1,34. Για τρίτη συνεχή χρονιά ανακοίνωσε τη διανομή  μερίσματος στους μετόχους της ύψους € 0,03 ανά μετοχή. Όπως αναφέρθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, Γιάννη Βοτσαρίδη, η Interlife επενδύει συνεχώς στο δίκτυο και το ανθρώπινο δυναμικό της και μέχρι το 2017 στόχος είναι να φτάσει τους 2.000 συνεργάτες.

Αθανάσιος Πρόιος

Αθανάσιος Πρόιος

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλητή τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών, Αθανάσιο Πρόιο, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της τελευταίας 5ετίας με έμφαση στην επίτευξη των στόχων και τη θωράκιση της Εταιρείας από τους κινδύνους που διατρέχουν τόσο τα στοιχεία του ενεργητικού όσο και αυτά του παθητικού. Όπως επεσήμανε, η πρότυπη εταιρική διακυβέρνηση και οι ρεαλιστικές αποτυπώσεις των στοιχείων, όπως αυτά καθορίζονται από τα διεθνή standards, που εφαρμόζει η Εταιρεία από το 2010, συνετέλεσαν στην ανάπτυξη μέσα στα χρόνια της Κρίσης, με σταθερή κερδοφορία και αξιοζήλευτα υψηλή φερεγγυότητα στα πρότυπα της Solvency II Οδηγίας.

Ο Διευθυντής Αποζημιώσεων, Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης, υπογράμμισε τον προσανατολισμό της Interlife στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και ψηφιακών εφαρμογών που συνιστούν μια από τις κύριες παραμέτρους της συνεχούς ανάπτυξης που επιτυγχάνει η Εταιρεία από την ίδρυσή της έως σήμερα. Το καινοτόμο Πρόγραμμα Διαχείρισης Ζημιών που διαθέτει η Interlife στους συνεργάτες της, τόνισε, ότι εξοικονομεί χρόνο και λειτουργικές δαπάνες και απλοποιεί τις διαδικασίες έκδοσης αποζημιώσεων για Πελάτες και Διαμεσολαβητές.

Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης

Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife, Γιάννης Βοτσαρίδης, προχώρησε σε μια γενική επισκόπηση της εξέλιξης των ασφαλίστρων την τελευταία δεκαετία, στην Ευρωπαϊκή ζώνη. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ποσοστό δαπάνης ασφαλίστρων επί ΑΕΠ για κάθε χώρα και στην κατανομή ασφαλίστρων ανά Κλάδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Προσδιόρισε τους παράγοντες που συνετέλεσαν στη μείωση του ασφαλιστικού τζίρου στη χώρα την τελευταία πενταετία κατά 32,44%, ενώ τόνισε ότι, παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς και υφεσιακές συνθήκες στην ελληνική οικονομία, η Interlife κατάφερε να καταγράψει άνοδο +13,33%.

Μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Κτήματος Χρηστίδη στη Θεσσαλονίκη, την οποία πλαισίωσαν με την παρουσία τους εκτός από τους μετόχους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί κ.ά.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι