Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

9 + ten =

nine + one =

Ιωάννα Ηλιοπούλου

30 χρόνια στην Υδρόγειο (σημαίνουν ανθρώπινα συναισθήματα, εκπαίδευση και γνώσεις, κοινωνικές, επαγγελματικές, πρακτικές, τεχνολογικές)… σημαίνουν 30 χρόνια σχολείο. Είναι τιμή για κάθε έναν από εμάς, να ανήκουμε στη μεγάλη και ζεστή ομάδα της Υδρογείου και μέσα από αυτή, να κατακτούμε κάθε μας στόχο και κάθε φιλοδοξία. Όλα αυτά τα χρόνια μοιραζόμαστε αγωνίες, συγκινήσεις, ευτυχισμένες στιγμές που μας ενώνουν και μας ενισχύουν επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, να υπηρετούμε με ήθος και συνέπεια τις αξίες αυτής της Εταιρείας.

Το συναισθηματικό μάνατζμεντ… στη θεωρία ορίζεται ως η ικανότητα να αναγνωρίζεις, να κατανοείς και να χειρίζεσαι αποτελεσματικά τα συναισθήματα, τα δικά σου και των άλλων, δημιουργώντας κίνητρα για τον εαυτό σου. Η ενσυναίσθηση στην πράξη, είναι το management της Υδρογείου και σημαίνει πολλά παραπάνω από τον ίδιο τον ορισμό. Ο τρόπος διοίκησης αφορά έναν κοινό άξονα που στηρίζεται στη διά βίου εκπαίδευση, στη γόνιμη συνεργασία και στην άμεση επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων, ενισχύοντας περαιτέρω το θεσμό της ομαδικής εργασίας και του ανθρώπινου παράγοντα. Στοιχεία που αδιαμφισβήτητα αποτελούν τη συνταγή ενός επιτυχημένου management.

Από τη θέση ευθύνης που έχω… προσπαθώ να υπηρετώ τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μου με συνέπεια, ήθος και σωφροσύνη η οποία με ισορροπεί στις δύσκολες και εύκολες μέρες μου, αφού ο άνθρωπος είναι το καθημερινό μου τόλμημα και μου ανανεώνει την κάθε μου ημέρα. Συνοδοιπόρο έχω την ομάδα μου, που αποτελείται από τους στενούς μου συνεργάτες, που χωρίς το πάθος και την επαγγελματική τους αφοσίωση, δεν θα ήταν εφικτό να μιλάμε σήμερα για ένα τόσο συντονισμένο και άρτιο τμήμα. Μέλημά μας είναι η άμεση και δίκαιη αποζημίωση των ασφαλισμένων μας, με ΑΝΘΡΩΠΙΑ, επαγγελματισμό και ήθος. Ο άνθρωπος, έχει το μοναδικό νόημα του καθημερινού επαγγελματικού κόσμου μας.

Στις αποζημιώσεις οχημάτων αυτό που προσέχω και μετά από τόσα χρόνια είναι… τον ασφαλισμένο, αλλά και τον αποζημιωθέντα ως υποψήφιο πελάτη, το συνεργάτη (ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ)! Όσο προφανές και να ακούγεται, εγώ και η ομάδα μου δεν ξεχνάμε ότι ο θεσμός της ασφάλισης αυτό υπηρετεί. Ενεργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε κάθε μορφής συνεργασία με τα εμπλεκόμενα μέρη (σωστή επισκευή, νόμιμα δικαιολογητικά, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση κ.λπ.), υιοθετούμε όλοι μας διαφανείς διαδικασίες ώστε ο αποζημιωθείς να νιώθει την εταιρεία συμπαραστάτη του στη δύσκολη στιγμή του.

Στη Διαχειριστική Επιτροπή του Φιλικού Διακανονισμού… πηγαίνω πάντα με ευθύνη, ανυπομονησία κι ενθουσιασμό όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί για μένα τιμή αλλά και ευθύνη να εκπροσωπώ την Εταιρεία μου, σε ένα τόσο σημαντικό όργανο, όπως αυτό της Διαχειριστικής Επιτροπής του Φιλικού Διακανονισμού, που στόχο έχει τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων. Επιπρόσθετα έχω τη χαρά να μοιράζομαι με τους συναδέλφους της ασφαλιστικής αγοράς, συναισθήματα, εμπειρίες και κοινούς προβληματισμούς, που με εξελίσσουν επαγγελματικά και προσωπικά.

Δεν θα ωφελούσε να αναφερθώ στις εμπειρίες ξανά, εάν δεν είχα την ανάγκη να εκφράσω τη δύναμη της ελεύθερης δημιουργικότητας που καλλιεργώ κάθε ημέρα, κάτι πολύτιμο, αφού με βοηθάει να κρατάω την αναγκαία απόσταση από το παράλογο, κάτι που βρήκα στους δρόμους του καιρού μας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι