Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

sixteen − six =

two × 4 =

Λάμπρος Αποστολιώτης: «Η Μεταφορά γνώσης κλειδί για την εξέλιξη ενός Ασφαλιστή»

Ό.τι κάνουμε θέλει αλλαγή στη ζωή μας. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να βαριέται είναι σημάδι ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε!

Αυτό συμβούλεψε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Ιωάννης Πολλάλης τους παρευρισκόμενους στο workshop του MDRT που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 23 Απριλίου 2015 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Σερρών παρουσία καταξιωμένων ασφαλιστών.

Αλλά τι πρεσβεύει το MDRT και ποιος είναι ο σκοπός του; Τις απαντήσεις θα μας τις δώσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής του MDRT στην Ελλάδα κ. Λάμπρος Αποστολιώτης.

Γιατί να γίνει κάποιος μέλος του MDRT;

MDRT Member γίνεται κάποιος γιατί θέλει να προχωρήσει σε άλλο επαγγελματικό επίπεδο. Γιατί θέλει να αποκτήσει γνώσεις, λεπτομέρειες τεχνικές που θα τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τα επαγγελματικά και όχι μόνο όνειρά του. Το MDRT είναι πολλά πράγματα μαζί και δεν αποτυπώνονται εύκολα σε μια κόλα χαρτί.

Τι προϋποθέσεις πρέπει να τηρεί ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος για να γίνει μέλος;

Για να γίνει κάποιος μέλος του MDRT δραστηριοποιημένος στην Ελλάδα πρέπει να έχει € 119.800 πρωτοετή παραγωγή στον Κλάδο Ζωής και Υγείας ή € 59.900 πρωτοετείς ετήσιες προμήθειες. Προϋπόθεση επίσης είναι να τηρείται ο αυστηρός κώδικας Ηθικής του MDRT “Code of Ethics”.

Και για να παραμείνει μέλος;

Γενικά για να παραμείνει κάποιος μέλος, εκτός από τις δύο πρώτες προϋποθέσεις που αναφέραμε, έχει και τη δυνατότητα να γραφτεί μέλος με τις ετήσιες προμήθειές του, προερχόμενες από όλους τους Κλάδους, εφόσον το συνολικό ποσό είναι πάνω από € 100.000. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια είναι διαφορετικά σε κάθε χώρα και τα συνήθη κριτήρια είναι πληθυσμός, ΑΕΠ και κατά κεφαλήν εισόδημα. Επίσης, για αυτόν το λόγο αλλάζουν κάθε έτος τα κριτήρια που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μετά τα δέκα χρόνια επιτυχίας τα μέλη γίνονται ισόβια μέλη.

* Στο MDRT ο Ασφαλιστής μπορεί να βρει την αναγνώριση που αναζητά όντας μέλος ενός παγκοσμίου φήμης οργανισμού. *

Το να είσαι μέλος της κοινότητας του MDRT είναι μεγάλη τιμή. Υπάρχει και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που μπορούν τα μέλη να ανατρέχουν και να ενημερώνονται;

Βεβαίως και είναι εξαιρετική τιμή, στο εξωτερικό, ιδιαιτέρα στις USA, UK, CANADA, AUSTRALIA,το σύμβολο του MDRT, σημαίνει για την ασφαλιστική βιομηχανία, αλλά και για τους πελάτες, ποιότητα, εγγύηση και εξαιρετική γνώση. Στα μέλη του MDRT μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Οργανισμού υπάρχουν καταχωρημένες όλες οι ιδέες, όλες οι τεχνικές, όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα πολύ πετυχημένα μέλη του MDRT. Βεβαίως όλα τα μέλη με τους προσωπικούς κωδικούς τους έχουν πρόσβαση άμεση σε αυτό τον υπέροχο πλούτο γνώσης.

Τέλος, μιλήστε μας για τα workshops. Ποιος είναι ο σκοπός τους;

Τα Workshops είναι μεγάλη ιστορία. Καταρχήν υπάρχει στην Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας του MDRT μια πολύ μακρά και πετυχημένη παράδοση στη διοργάνωση MDRT Workshops. Θέλω να γνωρίζετε ότι στόχος του MDRT είναι η μεταφορά γνώσης και τεχνογνωσίας στα μέλη, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να εξελιχθούν και να ενταχθούν μελλοντικά στο Διεθνή Οργανισμό. Η παροχή Βοήθειας πάντα δίνεται απλόχερα και δωρεάν. Πιστεύουμε ότι το να δώσεις γνώσεις σε κάποιον δεν στερεί κάτι από αυτόν που το προσφέρει. Αντίθετα βοηθάς και πάντα σου επιστρέφει Θετική Ενέργεια από τον ακροατή. Στόχος των MDRT workshops είναι να επικοινωνήσουν την ιδέα, να εγγραφούν νέα μέλη και να παρακολουθήσουν ένα ετήσιο συνέδριο του MDRT. Πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο στις Η.Π.Α και μερικές φορές και στον Καναδά. Τότε και μόνον τότε, μπορεί το MDRT μέλος, να διαπιστώσει την ένταση, τη γνώση και τον πλούτο δεξιοτήτων που παρέχει THE PREMIER ASSOCIATION OF FINANCIAL PROFESSIONALS. Η Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας του MDRT αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες που στόχος μας είναι να μεταδώσουμε σε όλους τα νοήματα και την ιδεολογία του MDRT που τελικά καταλήγει στο:

Χρήσιμος είσαι όταν μπορείς να προσφέρεις κάτι και όταν το κάνεις συνέχεια, αλλά και κάθε ημέρα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι