Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Μ. Κόρακα: Η Εθνική Ασφαλιστική αναγνωρίζει την κοινωνική ευθύνη που της αναλογεί

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,pinterest,google,print,mail" counters=1 style="icon" template="jumbo-retina" fixedwidth="yes" fixedwidth_px="115" point_type="simple"]

Mπήκα στην ασφαλιστική αγορά το… 1993 ενώ, από το 1995, απασχολούμαι στον Όμιλο της Εθνικής, αρχικά ως υπάλληλος της ασφαλιστικής εταιρείας «ΑΣΤΗΡ» και στη συνέχεια – μετά τη συγχώνευση το 1997 των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου της ΕΤΕ – ως διοικητικό προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Σήμερα, από τη θέση της υπεύθυνης Εταιρικής Επικοινωνίας έχω την τιμή και τη χαρά να συντονίζω ενέργειες δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υπηρετώντας το μακρόχρονο ανθρωποκεντρικό όραμα μιας εταιρείας που αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες επιστρέφοντας σε αυτό ένα κομμάτι του «εαυτού» της.

* Πιστεύω ότι δίνοντας «εισπράττεις» πάντα κάτι περισσότερο *

Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής μου έμαθε ότι… δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που μπορεί να προκύψει μέσα από τη συνεργασία σε ένα υγιές εργασιακό κλίμα. Στο σύνολο των ετών που ανήκω στην ομάδα αυτή και παρά τις πολλές αλλαγές που έχουμε βιώσει, αυτό που έμεινε σταθερό είναι η υποστήριξη των ανθρώπων οι οποίοι έχουν κοινό με εμένα στόχο και η δυνατότητα που κατά συνέπεια σου παρέχεται να κάνεις συνεχώς βήματα – έστω και μικρά– προς τα εμπρός.

Αξία που απαρέγκλιτα τηρώ… να προσαρμόζω τις αποφάσεις και τις ενέργειές μου σε πραγματικά και τρέχοντα δεδομένα. Εκτιμώ –και αυτό ισχύει για κάθε τομέα της ζωής μου–ότι οφείλουμε στον «εαυτό μας» να είμαστε αληθινοί και ξεκάθαροι απέναντι σε αυτό που έχουμε και όχι σε αυτό που είχαμε ή θα θέλαμε να έχουμε. Αυτό, μαζί με την ειλικρίνεια σε κάθε μορφή σχέσης, προσωπική ή επαγγελματική, είναι το δικό μου modus vivendi.

Ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μου είναι… ο ρόλος του ανθρώπου που μέσα από την ιδιότητα του επαγγελματία, του φίλου, του παιδιού ή του συντρόφου είναι συνεπής στις αρχές και τα πιστεύω του. Θέλω και προσπαθώ να υποστηρίζω, με όποιον τρόπο μπορώ, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι, καθώς πιστεύω πραγματικά ότι δίνοντας «εισπράττεις» πάντα κάτι περισσότερο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι