Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

15 − eleven =

ten − 9 =

Μαρία Δουράτσου

Η λειτουργική αριστεία απαιτεί παρατήρηση, αξιολόγηση και κατανόηση σε βάθος των διεργασιών και των συνθηκών λειτουργίας της εταιρείας. Προϋποθέτει βέλτιστη διαχείριση των συστημάτων και τεχνολογιών και μετασχηματισμό όλων των λειτουργικών διαδικασιών προς αυτή την κατεύθυνση. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και έμπρακτη εφαρμογή του σχεδίου δράσης. Είναι μία συνεχής διαδικασία και εν τέλει επαφίεται στην ικανότητα και την αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Day to day οι υποχρεώσεις μου είναι η επίβλεψη και συντονισμός των εταιρικών λειτουργιών σε όλα τα τμήματα της εταιρείας. Η προετοιμασία και ο έλεγχος των λειτουργικών προϋπολογισμών, η διαμόρφωση αποτελεσματικών στρατηγικών σε λειτουργικό επίπεδο, η αναβάθμιση των διαδικασιών και των εσωτερικών κανονισμών και η παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής τους. Η επίβλεψη, διαχείριση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας υποστηρικτικών υπηρεσιών όπως το ΙΤ, το Λογιστήριο, η Διαχείριση Προσωπικού. Επίσης, η συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των υπαλλήλων, στον προσδιορισμό των καθηκόντων και ευθυνών τους και στην αξιολόγηση της απόδοσής τους σε στενή συνεργασία με τη Διοίκηση της εταιρείας.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της HDI-Gerling στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια με επιτυχία. Τα 19 από αυτά βρίσκομαι στην Εταιρεία και μπορώ να πω πως είμαι πλέον η «παλαιότερη». Ξεκινώντας το 1996 ως Financial Controller στην τότε Gerling-Konzern Allgemeine Versicherungs AG έφθασα σήμερα ως Director, Operations & Corporate Services, στην HDI-Gerling Industrie – κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Talanx. Σε αυτή την περίοδο, η Εταιρεία έχει εδραιωθεί ως ο κύριος ασφαλιστής μεγάλων εταιρικών και βιομηχανικών κινδύνων στην ελληνική αγορά και πλέον επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Βαλκανικής και Μεσογείου.

Ένας Διευθυντής Λειτουργιών πρέπει να διαθέτει διορατικότητα, αναλυτικό πνεύμα, προγραμματισμό, οργανωτικότητα, να συνεργάζεται στενά με όλα τα τμήματα με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας όλων των υπηρεσιών της εταιρείας. Κρίνεται από την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα και την αφοσίωσή του. Οφείλει να αντιμετωπίζει κάθε νέα πρόκληση, να μαθαίνει κάθε μέρα, να αναζητά συνεχώς τη βελτίωσή του, να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται. Στο τέλος της ημέρας… συνειδητοποιείς ότι ξεκινάει η επόμενη! Βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι η συνέχεια και η συνέπεια.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι