Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

seven + 5 =

seventeen − fifteen =

Η άτυπη Συνάντηση Μελών και Φίλων του MDRT στο Money Show κρίθηκε εποικοδομητική.

Με επιτυχία διεξήχθη στις 12 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο του Money Show στο ξενοδοχείο Hilton, η άτυπη Συνάντηση Μελών και Φίλων του MDRT. Η αίθουσα Θάλεια 1 παραχωρήθηκε δωρεάν από τους διοργανωτές του Money Show στην Επιτρο- πή Επικοινωνίας μελών του MDRT Ελλάδος και η συνάντηση είχε διάρκεια τριών ωρών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή ιδεών, πωλησιακών tips, καθώς και η εφαρμογή τεχνικών προσαρμοσμένων στο σημερινό status της αγοράς και της κοινωνίας.

Υπήρξαν τοποθετήσεις έμπειρων μελών του MDRT, όπως του κ. Ιωάννη Χατζάκη, του κ. Κάρολου Μαρκουίζου, του κ. Δημοσθένη Συκοβάρη και του κ. Κυριάκου Καμπούρη με ποικίλη θεματολογία.

Πολλοί εκ των ακροατών τοποθετήθηκαν και έθεσαν αξιόλογες απορίες και προβληματισμούς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μια πολύ γόνιμη συζήτηση. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των παρευρισκομένων, η εμπειρία που αποκτήθηκε από τη συνάντηση ήταν εξαιρετική.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του MDRT Ελλάδος, Λάμπρος Αποστολιώτης, παρουσίασε τα παραγωγικά όρια για να είναι κάποιος μέλος του MDRT ή Aspirant για το 2015.

Ανακοίνωσε δε, ότι το επόμενο MDRT Workshop θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri με εντυπωσιακό roster ομιλητών.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι