Now Reading
MetLife Advanced Benefit Club: Σιγουριά κάθε στιγμή

MetLife Advanced Benefit Club: Σιγουριά κάθε στιγμή

  • Πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων
MetLife Advanced Benefit Club

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, είναι αναμενόμενο να προκαλεί άγχος και ανασφάλεια. Η παραμονή στο σπίτι και η τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων αρχών είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψουμε την υγεία μας, συνεισφέροντας παράλληλα στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού. Επίσης, η διατήρηση μιας σταθερής καθημερινής ρουτίνας, η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση –ακόμη και ολιγόλεπτη μέσα στο σπίτι– η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες και βεβαίως η τακτική επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στον περιορισμό του στρες.

Εξίσου σημαντική στη δύσκολη αυτή περίοδο είναι η αίσθηση της σιγουριάς απέναντι στο απρόοπτο, ιδιαίτερα όταν αυτό αφορά την υγεία μας. Το ότι υπάρχει αυτήν τη στιγμή η επιδημία, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή δεν μπορεί να προκύψουν και άλλα, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία χρειάζονται φροντίδα.

Με δεδομένο ότι τα νοσοκομεία αναφοράς και γενικότερα οι δημόσιες δομές υγείας έχουν επιφορτιστεί αυτό το διάστημα με τη διαχείριση της κρίσης, πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν για το τι θα συμβεί εάν οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένειάς τους χρειαστούν υπηρεσίες υγείας για κάποιον άλλο λόγο. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, ένα μικρό τραύμα από ατύχημα στο σπίτι, μια ασθένεια, μια μικρή επέμβαση ή μια διαγνωστική εξέταση που δεν μπορεί να αναβληθεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι απαραίτητο να απευθυνθούμε στα δημόσια νοσοκομεία. Εάν κάποιος διαθέτει πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, για τη φροντίδα υγείας, έχει την επιλογή να απευθυνθεί σε συμβεβλημένο ιδιωτικό νοσοκομείο, για να λάβει τις απαραίτητες παροχές υπηρεσιών υγείας άμεσα και με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές ασφάλειας. Για παράδειγμα, νοσοκομειακά προγράμματα όπως το ABC Health Care της MetLife καλύπτουν την ανάγκη δευτεροβάθμιας περίθαλψης, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες κάθε ασφαλισμένου.

Το ότι υπάρχει αυτήν τη στιγμή η επιδημία, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή δεν μπορεί να προκύψουν και άλλα, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα υγείας

Επίσης, η MetLife παρέχει στους ασφαλισμένους της, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά προγράμματα, τη δυνατότητα προνομιακής πρόσβασης σε ένα ισχυρό δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων, σε όλη την Ελλάδα. Το Advanced Benefit Club περιλαμβάνει τα περισσότερα νοσοκομεία στην Αττική και την Περιφέρεια, διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη τη χώρα. Εξασφαλίζει πρόσβαση σε μια σειρά από μοναδικά προνόμια – όπως δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, απευθείας πληρωμή σε επιλεγμένα νοσοκομεία, σε περίπτωση νοσηλείας, έκπτωση στη συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας, καθώς και ειδικές προσυμφωνημένες τιμές για πακέτα check-up και διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα, καθώς και για ιατρικές επισκέψεις στο συνεργαζόμενο δίκτυο ιατρών.

See Also

Μάλιστα, τα μέλη του Advanced Benefit Club μπορούν να έχουν άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 800 800 99 99 από σταθερό χωρίς χρέωση, ή στο 210 6127722 από κινητό.

Οποιαδήποτε στιγμή, λοιπόν, κι αν προκύψει ανάγκη, ένα τηλεφώνημα μπορεί να δώσει τη λύση, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, γρήγορα και αποτελεσματικά, με λιγότερο άγχος.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας είναι η υγεία μας και η προστασία αυτών που αγαπάμε. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Με αξιόπιστους συμμάχους, όπως η MetLife Ελλάδας, μια εταιρεία που για περισσότερο από 55 χρόνια στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς ότι θα έχουμε άμεση υποστήριξη, οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστούμε.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top