Now Reading
ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ… ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ… ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

  • Η επένδυση στην ασφάλιση υγείας είναι μία «έξυπνη» και προνοητική λύση, ακόμη και όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία και σε καλή φυσική κατάσταση

Τον τελευταίο καιρό, καταλάβαμε από πρώτο χέρι πόσο ευάλωτη μπορεί να είναι η υγεία μας. Καταλάβαμε, όμως, επίσης καλά ότι αν προετοιμαστούμε σωστά και έγκαιρα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το πρώτο που μπορούμε να κάνουμε είναι να «χτίσουμε» το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να δυναμώσουμε τον οργανισμό μας. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να τον ενισχύσουμε; Μπορούμε πολλά. Μερικά από αυτά τα υιοθετήσαμε σαν καινούριες συνήθειες, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άλλα τα κάνουμε πιο συστηματικά. Για παράδειγμα:

1. Βάλαμε περισσότερη άσκηση στη ζωή μας. Βάζοντας το σώμα μας σε κίνηση, κάνοντας κάποια καθημερινή άσκηση, ένα γρήγορο περπάτημα, λίγο ποδήλατο, ένα μικρό διάλειμμα 10΄ για να ξεφύγουμε από τον καθιστικό τρόπο ζωής μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

2. Ξεκινήσαμε να μαγειρεύουμε περισσότερο στο σπίτι. Το σπιτικό φαγητό είναι πάντα πιο υγιεινό σε σχέση με το φαγητό που παραγγέλνουμε από έξω, αφού μπορούμε να ελέγχουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επίσης, έχουμε και τη δυνατότητα να βάλουμε στην καθημερινότητά μας περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

3. Ρυθμίζαμε πιο σωστά τον ύπνο μας. Ο ενήλικας χρειάζεται περίπου 7 έως 9 ώρες ύπνου κάθε μέρα. Δυστυχώς, η καθημερινότητα και το άγχος μας κάνουν να το ξεχνάμε.

Ακόμη όμως και να ξεκινήσουμε με μόλις 30 λεπτά ύπνου παραπάνω, αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσουμε την υγεία μας μακροπρόθεσμα. Ρυθμίζοντας σωστά τον κύκλο του ύπνου μας, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού, ακόμη και διαβήτη.

Εκτός όμως, από αυτές τις συμβουλές για το πως μπορούμε να ενισχύσουμε την υγεία και την ευημερία μας, πρέπει επίσης να εξετάσουμε και τις οικονομικές πτυχές που σχετίζονται με την υγεία και την υγειονομική μας περίθαλψη. Γιατί όσο καλά και να προσέχουμε τους εαυτούς μας, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα, ένα ατύχημα ή μια αναπάντεχη ασθένεια.

Γι’ αυτό, η επένδυση στην ασφάλιση υγείας είναι μια «έξυπνη» και προνοητική λύση, ακόμη και όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία και σε καλή φυσική κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να επωφεληθούμε απ’ όλα τα πλεονεκτήματα και τα προνόμια που μπορούν να συμπληρώσουν τη δημόσια ασφάλισή μας και ταυτόχρονα να μας εξασφαλίσουν ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε προσιτές τιμές.

Ένα πρόγραμμα υγείας, όπως το ABC Health Care της MetLife, μπορεί να αποτελέσει ένα δίχτυ ασφαλείας που προστατεύει την υγεία μας, αλλά και την οικονομική ευημερία της οικογένειάς μας και καλύπτει απρόβλεπτα έξοδα τη στιγμή ακριβώς που το αναπάντεχο γεγονός μας βρίσκει οικονομικά απροετοίμαστους.

Συγκεκριμένα, το ABC Health Care καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, με την κάλυψη λόγω ατυχήματος να ξεκινά άμεσα, ενώ για ασθένεια σε ένα μόλις μήνα από την έναρξη του συμβολαίου. Το κεφάλαιο κάλυψης μπορεί να φτάσει μέχρι τα 500.000 ευρώ ετησίως, με 100% κάλυψη στα νοσοκομεία που υπάγονται στο δίκτυο της MetLife.

See Also

Το ABC Health Care μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε οικογένειας, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής της θέσης νοσηλείας, καθώς και του ύψους συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας.

Ένα επιπλέον, όμως, πλεονέκτημα της MetLife είναι ότι όλα τα προγράμματα υγείας της, παρέχουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δωρεάν παροχών και προνομίων που αναβαθμίζονται συνεχώς, στο πλαίσιο του Advanced Benefit Club. Το ΑΒC είναι ένα δυναμικό δίκτυο το οποίο περιλαμβάνει νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την επικράτεια.

Βλέπουμε λοιπόν ότι με μερικές απλές αλλαγές στην καθημερινότητά και στις συνήθειές μας και με μία προσιτή επένδυση στην ιδιωτική ασφάλιση, μπορούμε να προστατέψουμε ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε, την υγεία μας!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top