Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Ο Ασφαλιστής που χάνει…

  1. Είναι ο ασφαλιστής που εξακολουθεί να πουλάει βασιζόμενος στα διάφορα συμβόλαια και στις ποικίλες παροχές της εταιρείας που εκπροσωπεί και όχι βασιζόμενος στις ανάγκες των πελατών του.
  2. Είναι ο ασφαλιστής που περιορίζει την αναζήτηση νέων πελατών σε περιορισμένες ομάδες πληθυσμού.
  3. Είναι ο ασφαλιστής που δεν έχει καιρό να επισκεφθεί τους ήδη ασφαλισμένους πελάτες του επειδή είναι πολύ απασχολημένος με το να κάνει νέες ασφάλειες.
  4. Είναι ο ασφαλιστής που τρέχει για το διαγωνισμό της εταιρείας του… δυο μήνες πριν τη λήξη του!
  5. Είναι ο ασφαλιστής που δεν έχει ανοίξει βιβλίο για χρόνια.
  6.  Είναι ο ασφαλιστής που μπαίνει από την πίσω πόρτα και προσπαθεί να πουλήσει ένα συμβόλαιο των 1.000 ευρώ στον κλητήρα της επιχείρησης αντί να μπαίνει από την κύρια είσοδο και να προσπαθεί να πουλήσει στο αφεντικό ένα συμβόλαιο των 30.000 ευρώ.
  7. Είναι ο ασφαλιστής που γελά περιφρονητικά για την αξία της σταθερής εβδομαδιαίας νέας παραγωγής.
  8. Είναι ο ασφαλιστής που ξεχνάει να ψάχνει για νέους πελάτες κάθε μέρα.
  9. Είναι ο ασφαλιστής που δεν πιστεύει στην ασφάλεια Ζωής και δεν έχει αγοράσει μια σωστή ασφάλεια για τον εαυτό του και για την οικογένειά του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι