Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Ο χρόνος είναι ΤΩΡΑ!

Η μεγάλη ευκαιρία της ζωής σας υπάρχει μέσα στο χώρο και τις συνθήκες που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Εκεί που βρίσκεστε είναι το μέρος που θα προκόψετε.

Κατά βάθος όλοι είμαστε ονειροπόλοι, γιατί το να ονειρεύεσαι είναι πολύ πιο εύκολο από το να πράττεις. Μας αρέσει να σκεπτόμαστε άλλα μέρη, άλλη εργασία, άλλες ευκαιρίες. Γιατί «το χορτάρι είναι πάντα πιο πράσινο στην απέναντι όχθη».

Το χορτάρι που πατάτε το βλέπετε από πάνω. Είναι αραιό, κακομοιριασμένο, γεμάτο αγριόχορτα, φυτεμένο πάνω σ’ ένα μουντό, αδιάφορο χώμα. Το χορτάρι στο απέναντι χωράφι είναι φωτεινό και καταπράσινο – αλλά μόνο επειδή το κοιτάτε από το πλάι.

Το μέρος όπου μπορείτε να προκόψετε είναι εκεί που βρίσκεστε. Ο μόνος χώρος στον οποίο μπορεί να φέρει αποτελέσματα η φιλοδοξία σας είναι εδώ και τώρα. Ο μόνος χώρος που μπορείτε ποτέ να βρίσκεστε είναι εκεί που είστε. Ο μόνος χρόνος κατά τον οποίο μπορείτε ολόψυχα να αντιμετωπίσετε μια δουλειά, με προοπτική να γίνετε καλύτερος, είναι το παρόν. Πάντα είναι το παρόν -ποτέ κάτι άλλο.

Μπορεί να λέτε: «Εδώ που είμαι δεν υπάρχουν ευκαιρίες». «Δεν μπορώ να πάρω προαγωγή αν δεν πεθάνει αυτός που είναι πάνω από μένα». «Στην επιχείρησή μου κυριαρχούν τα πολιτικά. Οι μέθοδοί της είναι ξεπερασμένοι, διοικείται από απολιθώματα». «Όχι, δεν μπορώ να πάω μπροστά εκεί πέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση!»

* Ο μόνος χώρος στον οποίο μπορεί να φέρει αποτελέσματα η φιλοδοξία σας είναι εδώ και τώρα. *

Λάθος και πάλι λάθος. Το πρόβλημα δεν έγκειται στη θέση σας και στις περιστάσεις, αλλά σε σας. Όλοι εσείς που λέτε: «Παραμένω εδώ μέχρι να εμφανισθεί κάτι καλύτερο κάπου αλλού», αυταπατάστε! Τίποτα από αυτά που σκέφτεστε δεν πρόκειται ποτέ να φανεί στον ορίζοντα για ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς! Θα σπαταλήσετε μάταια μια ολόκληρη ζωή περιμένοντας για κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί. Στην ουσία, περιμένετε μόνο την απογοήτευση.

Αν δεν παραδεχθείτε ότι η μεγάλη σας ευκαιρία βρίσκεται εκεί που εσείς είστε δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή ευκαιρία οπουδήποτε αλλού. Αν δεν καθίσετε με το ζόρι να δουλεύετε εδώ και τώρα, δεν είστε παρά μια χαμένη υπόθεση για τον εαυτό σας και τον κόσμο γενικότερα.

Πάρτε τη δουλειά σας, όσο μικρή και ταπεινή και αν είναι, και δημιουργήστε κάτι μ’ αυτήν. Μην εργάζεστε μόνο για τον εαυτό σας, αλλά για χάρη της ίδιας της δουλειάς. Κάνετέ την σωστά! Κάνετέ την πιο τέλεια από ότι την έχει κάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος πριν από σας. Ο Burbanκ ντρόπιασε κάθε αγρότη που είχε πει: «Ένα γογγύλι είναι πάντα ένα γογγύλι, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό!» Χιλιάδες πρώην κλητήρες είναι σήμερα επιχειρηματίες. Ο απλός εργάτης είναι επικεφαλής εργοστασίου. Ο βοηθός τεχνίτης είναι βασιλιάς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Γιατί; Επειδή είπαν «δεν υπάρχουν ευκαιρίες;» Όχι βέβαια! Αλλά γιατί αρκετά νωρίς στη ζωή διαπίστωσαν ότι το μέρος που θα πρόκοβαν ήταν εκεί ακριβώς που βρίσκονταν.

Έχετε και σεις μια ευκαιρία αν παραδεχθείτε αυτή την αλήθεια χωρίς αμφιβολίες και όρους: Το μέρος όπου θα προκόψετε είναι εκεί που βρίσκεστε. Αν αυτό το δεχθείτε και το εφαρμόσετε, μπορεί σύντομα να κατακλυστείτε με δελεαστικές προσφορές να πάτε αλλού, ή προσκλήσεις να ανεβείτε στην κλίμακα της επιχείρησης που εργάζεστε σήμερα.

Μη ζητάτε να σας δημιουργήσουν οι περιστάσεις – εσείς δημιουργείστε τις περιστάσεις! Ο χώρος όπου θα προκόψετε είναι εκεί που βρίσκεστε. Ο χρόνος είναι τώρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι