Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

15 − 8 =

seven − one =

Ολοκληρωμένο σύστημα υγείας και νέα προγράμματα από την Ευρώπη Ασφαλιστική

Στο συγκερασμό καινοτόμων προγραμμάτων και της δυναμικής του δικτύου της βασίζει την ανάπτυξή της η Ευρώπη Ασφαλιστική.

Προς τα τέλη του 2016 η Εταιρεία ανακοίνωσε το σχεδιασμό του συστήματος Bluecare, που αποτελεί την είσοδό της στις ασφαλίσεις υγείας, σε πρώτη φάση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη μέσω των καρτών FirstHealth και εν συνεχεία στη δευτεροβάθμια. Το νέο σύστημα υγείας παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία όπου o Νικόλαος Mακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική, αναφέρθηκε στην πορεία της Εταιρείας, τον υγιή ισολογισμό της, τη συμβολή των συνεργατών του αλλά και των ασφαλισμένων που πάνω από 30 χρόνια τον εμπιστεύονται.

BLUECARE

europi 6

Ν. Μακρόπουλος

Οι δύο νέες κάρτες πρωτοβάθμιας υγείας FirstHealth & FirstHealth plus του συστήματος υγείας Bluecare που δημιούργησε η Εταιρεία με πολύ χαμηλό κόστος απόκτησης περι- λαμβάνουν περιορισμένες απαλλαγές, γραμμή υγείας 24/7 και ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών σε 38 πόλεις της Ελλάδας. Για τις νέες κάρτες υγείας και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στο δίκτυο της Εταιρείας μίλησαν ο Επικεφαλής της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Ν. Μακρόπουλος και η κ. Ε. Τριανταφύλλου, Διευθύντρια του κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων της Εταιρείας. Πιο αναλυτικά, η κάρτα υγείας FirstHealth προσφέρει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις βασικές ειδικότητες κλινικών ενώ στις υπόλοιπες ειδικότητες ο ασθενής έχει μικρή συμμετοχή με συμφωνημένο εύρος τιμών για την περιφέρεια και για τις επισκέψεις στο σπίτι. Στις διαγνωστικές εξετάσεις ο κάτοχος της κάρτας έχει έκπτωση 40%, ενώ σε περίπτωση νοσηλείας παρέχεται έκπτωση 10% σε περιστατικά έως 500 ευρώ. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης πλήρες check up ενηλίκων ενώ στις πρόσθετες καλύψεις περιλαμβάνεται η απώλεια Ζωής από Ατύχημα και Ιατροφαρμακευτικά έξοδα Ατυχήματος με τη σφραγίδα της Ευρώπη Ασφαλιστική.

Νέα προγράμματα

Το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης της Ευρώπη Ασφαλιστική παρουσίασε η Ναταλία Καρατζά, Διευθύντρια Αστικής Ευθύνης Τεχνικών Ασφαλίσεων και Λοιπών Κλάδων. Το πρόγραμμα αφορά ελεύθερους επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα Φαρμακοποιούς, Μηχανικούς/Αρχιτέκτονες, Λογιστές, Δικηγόρους/Συμβολαιογράφους, Ηλεκτρολόγους/Υδραυλικούς, Ψυκτικούς/Συντηρητές καυστήρων αλλά και Κομμωτές ενώ η Χριστιάνα Σπηλιωτοπούλου, Μέλος του ΔΣ της Ευρώπη Ασφαλιστική, μίλησε για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου και τα τέσσερα προγράμματα της Εταιρείας. Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων τράβηξαν επίσης τα προγράμματα ασφάλισης ERASMUS I, II & III ειδικά εστιασμένα για Έλληνες φοιτητές που συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS, ενώ σημαντική ήταν και η ομιλία του κ. Σπ. Παπαδόπουλου, Διευθυντή Πληροφορικής, ο οποίος έχει αναλάβει την ψηφιοποίηση της Εταιρείας παρουσιάζοντας το Portal της ΕΥΡΩΠΗ για τους συνεργάτες της στον κλάδο αυτοκινήτου και κατοικιών με προοπτικές να τους εξυπηρετεί σύντομα και στους κλάδους αστικής ευθύνης και υγείας.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο οι συνεργάτες της Εταιρείας μπορούν εύκολα και γρήγορα να εκδίδουν συμβόλαια στον κλάδο αυτοκινήτου και κατοικιών αλλά και πράσινες κάρτες ενώ το Mobile app θα δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να διαχειρίζονται εύκολα το πελατολόγιό τους (πρόσβαση σε κινήσεις συμβολαίων και πελατών, πρόσβαση σε οφειλές και στην εξέλιξη της αποζημίωσης, πρόσβαση σε εκκρεμείς αιτήσεις) αλλά και να υπολογίζουν ασφάλιστρα αυτοκινήτου μέσα από το κινητό ή το tablet τους ή ακόμα και να εκδώσουν και να αποστείλουν το συμβόλαιο στους πελάτες τους. Τέλος, η Έφη Κοσσυβάκη, Μέλος του ΔΣ της Ευρώπη Ασφαλιστική, παρουσίασε τη Νέα Εμπορική Πολιτική και το Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2017 για τους συνεργάτες της Ευρώπη, καθώς και τις προϋποθέσεις λήψης bonus και ποιες παραγωγές αφορούν.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 0 Ψήφοι