Now Reading
OSEVEN: Σύμμαχος στην Οδική Ασφάλεια

OSEVEN: Σύμμαχος στην Οδική Ασφάλεια

oseven

Το όνομα της ομάδας oseven προέρχεται από το χρόνο – 0,7 του δευτερολέπτου – μέσα στον οποίο έχουμε τη βέλτιστη αντίδραση ενός οδηγού σε ένα απρόσμενο γεγονός. H Εταιρεία αποτελείται από ειδικούς στο πεδίο της οδικής ασφάλειας, τη μοντελοποίηση της συμπεριφοράς των οδηγών, της στατιστικής, της επιστήμης ανάλυσης δεδομένων και της μηχανικής εκμάθησης. Το όραμά της είναι να δημιουργήσει τον “OSeven Driver”, έναν ευαισθητοποιημένο ασφαλή και οικολογικό οδηγό, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την οδήγηση. Η ομάδα αναλύει την οδηγική συμπεριφορά μέσω μίας εφαρμογής που εγκαθίσταται στο κινητό τηλέφωνο και εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης καταγράφει και βαθμολογεί τους οδηγούς ανάλογα με το αν έχουν επιθετική συμπεριφορά. Η Εταιρεία έχει προχωρήσει στην Ελλάδα και διεθνώς σε συνεργασίες με την ασφαλιστική αγορά παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες των εταιρειών να έχουν χαμηλότερα ασφάλιστρα εάν οδηγούν «συνετά» και ταυτόχρονα εκπαιδεύοντας τους οδηγούς να έχουν τη βέλτιστη συμπεριφορά.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της «δεν είναι όλοι οι οδηγοί ίδιοι. Αντί για απλά δεδομένα μαύρου κουτιού, αναλύουμε μεμονωμένα τη συμπεριφορά κάθε οδηγού. Έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια αποδεδειγμένης επιστημονικής έρευνας, χρησιμοποιούμε προηγμένη μηχανική εκμάθηση και αλγόριθμους μεγάλων δεδομένων. Συλλέγουμε δεδομένα από διάφορες πηγές –όπως smartphone, OBD, 4G/5G συνδεδεμένα αυτοκίνητα και, τέλος, από αυτόνομα οχήματα τα επόμενα χρόνια. Οι λύσεις μας παρέχουν εξαιρετικά ακριβή δεδομένα σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ενδιαφερόμενους στον κλάδο των μεταφορών για να εξασφαλιστεί σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η αφοσίωση των πελατών και πόσο ακριβότερη είναι η απόκτηση νέων πελατών σε σύγκριση με τη διατήρηση υπαρχόντων. Οι λύσεις μας παρέχουν αξιόπιστες μετρήσεις και καινοτόμα σχήματα gamification που προσελκύουν, ενθαρρύνουν και καθοδηγούν τους χρήστες, αλλά και τους προκαλούν να βελτιώνουν συνεχώς την οδηγική τους στάση. Τους βοηθάμε να ανακαλύψουν τα αδύνατα σημεία τους και επιβραβεύουμε την πρόοδό τους».

Μία από τις υπηρεσίες που παρέχει για την ιδιωτική ασφάλιση είναι το «O7Mile», ένα προϊόν «Pay Per Mile», που έχει σχεδιαστεί βάσει των αναγκών της εποχής. Το προϊόν στην ουσία επιτρέπει στον ασφαλισμένο να πληρώνει ασφάλιστρα με βάση τη χρήση και εφαρμόζει τηλεματικές τεχνολογίες. «Χωρίς ανησυχία. Μόνο με μία φωτογραφία του οδόμετρου του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της εγγραφής και κατά τη λήξη του συμβολαίου, παρέχει πλήρη διαφάνεια στο τι πληρώνετε. Οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης αναγνωρίζουν αν η φωτογραφία είναι έγκυρη ή όχι και δεν αφήνουν περιθώρια για απάτες» αναφέρει η Εταιρεία.

Το προϊόν SafeMiles είναι ένας νέος μηχανισμός επιβράβευσης με βάση την οδηγική τους απόδοση. Όσο ασφαλέστερα οδηγούν οι ασφαλισμένοι τόσο περισσότερα SafeMiles συλλέγουν, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν για να αγοράσουν αγαθά ή υπηρεσίες ή μπορούν να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Κάθε χιλιόμετρο που ο οδηγός κινείται με μεγαλύτερη ασφάλεια από το μέσο όρο, δημιουργείται μια επιπλέον μετρήσιμη τιμή που ισούται με το άθροισμα της μείωσης του κόστους που σχετίζεται με την ασφάλιση, τη συντήρηση, την κατανάλωση καυσίμου κ.ά. Έτσι, η ασφαλής οδήγηση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «mining process», που δημιουργεί αξία και το SafeMiles είναι ο τρόπος μέτρησης.

See Also

Στις εταιρείες με τις οποίες έχουν συνεργαστεί συγκαταλέγονται οι Anytime, ERGO, AXA, Rennaissance, General Insurance of Cyprus, smile, insured. The easy way, thinkseg κ.ά.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top