Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

14 − ten =

17 + 2 =

Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει κανείς ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου τόσο περισσότερα είναι τα οφέλη

Ο συγκερασμός της αξιοπιστίας της MetLife και τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το πρόγραμμα Accelerator Plus 2.0 , αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της νέας συνταξιοδοτικής λύσης της Εταιρείας.

Ο κ. Σ. Μιχαηλίδης, Επικεφαλής Επικοινωνίας και Μarketing αναλύει τα βασικά στοιχεία του Accelerator καθώς και πώς διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό.

Γιατί να επιλέξει ένας εργαζόμενος το Accelerator Plus 2.0, ποια είναι τα βασικά στοιχεία τουπρογράμματος που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό;

To Accelerator Plus 2.0 είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα κατηγοριών επένδυσης που συμπεριλαμβάνουν ομόλογα, μετοχές, εμπορεύματα και χρηματικά διαθέσιμα, έτσι ώστε ο κάθε ασφαλισμένος να επιλέξει την κατηγορία ή τις κατηγορίες που επιθυμεί, βάσει του προφίλ του και των αναγκών του. Συγκριτικό πλεονέκτημα του Accelerator Plus 2.0 είναι ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να νιώθει σιγουριά για την επενδυτική του επιλογή χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που του παρέχεται τόσο από τη MetLife όσο και από τους συνεργαζόμενους επενδυτικούς οίκους όπως BlackRock, Pimco, Vanguard και Templeton.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ελεύθερη και προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε ασφαλισμένου. Εξίσου σημαντικό είναι ότι όταν ο ασφαλισμένος το επιλέξει, έχει τη δυνατότητα εκταμίευσης του ποσού που έχει συσσωρευθεί.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στον ασφαλιζόμενο, πρόσθετη εξα- σφάλιση για την οικογένειά του σε περίπτωση απώλειας ζωής, ενώ σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας, με ελάχιστο πρόσθετο κόστος, απαλλάσσεται από την πληρωμή των ασφαλίστρων του προγράμματος. Είμαστε πολύ περήφανοι για το Accelerator Plus 2.0 καθώς δεν είναι ένα απλό προϊόν αλλά λειτουργεί σαν «πολύ – εργαλείο» συστηματικής συσσώρευσης κεφαλαίου, το οποίο είναι ευέλικτο, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε ασφαλισμένου και στις ανάγκες της εποχής.

Ποια είναι η καταλληλότερη ηλικία για να ξεκινήσει η ασφάλιση;

Με τις ραγδαίες εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο, η ασφαλιστική συνείδηση των Ελλήνων έχει αρχίσει και ωριμάζει. Πλέον, όλο και περισσότεροι αναζητούν ασφαλιστικές προτάσεις τόσο για τους ίδιους όσο και για την οικογένειά τους. Εντυπωσιακό είναι ότι οι νεότεροι δείχνουν να συνειδητοποιούν την επιτακτική ανάγκη λύσεων για την εξασφάλιση της σύνταξής τους. Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει κανείς ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου τόσο περισσότερα είναι τα οφέλη που θα έχει μακροπρόθεσμα καθώς όσο επενδύει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, τόσο μεγαλύτερο κεφάλαιο θα συσσωρεύσει σε δεδομένη χρονική στιγμή.

Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα; Λόγου χάρη ένας ασφαλισμένος 35 ετών που καταβάλλει ασφάλιστρα 600 ευρώ ετησίως τι όφελος θα αποκομίσει από το πρόγραμμα;

Το ποσό που θα συσσωρεύσει ένας ασφαλισμένος καταβάλλοντας €600 το χρόνο, εξαρτάται από τη διάρκεια του Προγράμματος και από το πού θα τοποθετεί τις εισφορές που θα καταβάλλει αλλά και το κεφάλαιο που σταδιακά θα συσσωρεύεται. Το ποσό που θα συσσωρεύσει ένας ασφαλισμένος που κάνει συντηρητικές επιλογές θα διαφέρει από το ποσό που θα συσσωρεύσει κάποιος που παίρνει ρίσκο στις επενδύσεις του, ακόμα και αν οι δύο καταβάλλουν τα ίδια ασφάλιστρα για τον ίδιο χρόνο.

Για παράδειγμα, αν σε διάστημα 10 ετών δύο ασφαλισμένοι καταβάλλουν το ίδιο κεφάλαιο το τελικό ποσό που θα συσσωρεύσουν θα διαφέρει ανάλογα με τις επιλογές τοποθέτησης που έχουν κάνει. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσει κανείς στο παρόν του για να εξασφαλίσει τη σιγουριά και ασφάλεια που θέλει για το μέλλον του.

 

Accelarator Plus 2.0