Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Σοφία Λυκουρέση

Ο κλάδος που με συναρπάζει περισσότερο είναι… οι τεχνικές ασφαλίσεις, γιατί εμπεριέχουν καλύψεις δύο ή/και τριών διαφορετικών κλάδων, συνδυάζουν δηλαδή την ασφάλιση περιουσίας με την αστική ευθύνη ή/και τον κλάδο μεταφορών. Επιπλέον, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε έργου, σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής του, απαιτούν ανάλυση σε βάθος και συνθετική σκέψη. Όμως θεωρώ πως όλοι οι κλάδοι ασφάλισης είναι πολύ ενδιαφέροντες, ειδικά οι διαφορετικών ειδών καλύψεις Αστικής Ευθύνης, με βασική προϋπόθεση ότι αυτός που ασχολείται έχει τη διάθεση και την τεχνογνωσία να μελετήσει σε βάθος τις ανάγκες του πελάτη προκειμένου να συνθέσει την κατάλληλη ασφαλιστική λύση.

Οι προαιρετικές αντασφαλίσεις διαφέρουν γιατί… πρέπει να εναρμονίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι πρακτικές και οι νοοτροπίες που διέπουν την αντασφάλιση με την τοπική ασφαλιστική πρακτική ώστε να μπορέσουν να συγκλίνουν μέσω μίας σύμβασης που «συμφέρει» και είναι αποτελεσματική για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία διαφορά αφού η προαιρετική αντασφάλιση έχει τις ίδιες αρχές και ακολουθεί την πρωτασφάλιση.

Η ανάληψη κινδύνων απαιτεί… τεχνικές γνώσεις επί του κινδύνου, ορθή κρίση, αμεροληψία, ακεραιότητα, αναλυτική και συνθετική σκέψη, ευελιξία και ικανότητα πρόβλεψης σε συνδυασμό με την εμπειρία.

20 χρόνια στην αγορά… δεν είναι λίγα… Από τη μία με κάνουν να συνειδητοποιώ ότι μεγαλώνω, αλλά από την άλλη μου έχουν χαρίσει επαγγελματική εμπειρία σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ασφάλισης λόγω των διαφορετικών θέσεων και αρμοδιοτήτων που ανέλαβα στη διάρκεια της καριέρας μου. Πάντα ήμουν της άποψης πως ό,τι μαθαίνουμε ή μας μαθαίνει η ζωή είναι πολύτιμο γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική καθημερινότητά μας με τρόπο πολυδιάστατο και με σαφώς μεγαλύτερη ωριμότητα.

Στον ελεύθερό μου χρόνο… απολαμβάνω μικρές και μεγάλες αποδράσεις είτε αυτές αφορούν «εντός και εκτός» περιηγητικά ταξίδια είτε την ιστιοπλοΐα. Τα ταξίδια είναι για μένα ένα παράθυρο στον κόσμο, ένας βιωματικός τρόπος γνωριμίας με διαφορετικούς πολιτισμούς, αλλά και η καλύτερη συνταγή για χαλάρωση και επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Αισθάνομαι λοιπόν ιδιαιτέρως τυχερή που η δραστηριοποίησή μου στον αντασφαλιστικό χώρο εδώ και 7 χρόνια μου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστώ με αντασφαλιστές απ’ όλο τον κόσμο, να έρθω πιο κοντά στην κουλτούρα τους και να «ανακαλύψω» νέους δρόμους επικοινωνίας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στο χρόνο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθμολογία Αναγνωστών 1 Ψήφος