Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

3 × 1 =

18 − fourteen =

Ισχυρό παρών της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Με συνθήματα όπως «Ψέμα κάθε λέξη… στο στόμα του Αλέξη» και «Πρώτα οι εργάτες μετά και οι γραβάτες…» πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας περίπου 7.000 ελεύθεροι επαγγελματίες. Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, Δικηγόροι, Γιατροί, Φαρμακοποιοί, μηχανικοί και πολλές ακόμα ειδικότητες ελεύθερων επαγγελματιών ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στο νέο ασφαλιστικό κυβερνητικό νομοσχέδιο που όπως όλα δείχνουν τείνει να τους «εξοντώσει» οικονομικά, τόσο σε φορολογικό όσο και σε ασφαλιστικό επίπεδο.

Από την πλευρά τους οι Ασφαλιστές διά του εκπροσώ- που τους και Προέδρου της ΕΑΔΕ, Δημήτρη Γαβαλάκη, έδωσαν και αυτοί δυναμικά το παρών στη διαδήλωση (περίπου 500) φωνάζοντας συνθήματα κατά του νέου νομοσχεδίου όπως και του υπουργού εργασίας κ. Κατρούγκαλου.

Στο πλευρό τους τόσο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, όσο και ο εκπρόσωπος του ΕΕΠ Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης.

* Ο συγκεκριμένος νόμος φτωχοποιεί το επάγγελμά μας*

Ο κ. Γαβαλάκης δήλωσε: «Σήμερα ήρθαμε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, για να αποτρέψουμε την κατάθεση πρότασης νόμου στη Βουλή μιας και θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος νόμος φτωχοποιεί το επάγγελμά μας. Το νέο ασφαλιστικό/συνταξιοδοτικό οδηγεί πολλούς ανθρώπους έξω από το επάγγελμα και ιδιαίτερα αυτούς που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι ήθελε ή θέλει να προστατέψει».

img_6332

Επίσης, ο κ. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ, δήλωσε:«Η κυβέρνηση κατάφερε να βγάλει ακόμα και τις γραβάτες στο δρόμο. Είναι φανερό, ότι ο καινούργιος νόμος δεσμεύει το 80% του εισοδήματος του ελεύθερου επαγγελματία, ένας νόμος που ουσιαστικά το μόνο που θα καταφέρει είναι να υπάρξουν χιλιάδες λουκέτα, να οδηγήσει στο κλείσιμο ακόμα πιο πολλές επιχειρήσεις και να αυξήσει την ανεργία. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι αυτός ο νόμος δεν μπορεί να περάσει.

sintagma-asfalistes-diadilosi

Αυτό που χρειάζεται η χώρα μας είναι ανάπτυξη ώστε να δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις αλλά και θέσεις εργασί- ας. Κάθε άλλη αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα το μόνο που καταφέρνει είναι να ενοποιεί όλες τις κοινωνικές ομά- δες του τόπου –από τους αγρότες μέχρι και τους ελεύθερους επαγγελματίες– δημιουργώντας ένα κοινό κύμα αγα- νάκτησης απέναντι στα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει».

Τέλος, η κ. Λύχρου, Πρόεδρος της ΕΕΑΕ σχολίασε:«Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία είναι πρώτη μεγάλη διαδή- λωση που κατεβάζει στους δρόμους και τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές το οποίο δείχνει πόσο οριακή είναι πλέον η κατάσταση για όλους μας.Το θέμα του “ασφαλιστικού” που περισσότερο θυμίζει φορολογικό μέτρο έχει εξαντλήσει κάθε φορολογική δυνατότητα και τείνει να εξελιχθεί σε δήμευση του εισοδήματος του κάθε επαγγελματία».

diadilosi-asfalistesimg_6247