Πρόσφατα Τεύχη

Δείτε με μία ματιά τα πιο πρόσφατα τεύχη από το Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Σεπτεμβρίου  2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2016Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιουνίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαΐου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Απριλίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Μαρτίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Φεβρουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Ιανουαρίου 2016 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Δεκεμβρίου 2015 Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ Εξώφυλλο Τεύχος Οκτωβρίου 2016

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ για να λαμβάνετε sneak peaks από τα νέα μας τεύχη αλλά και να μαθαίνετε πρώτοι  για τις προνομιακές μας εκπτώσεις.

[ninja-inline id=786]

Ταυτότητα Περιοδικού

Αποστολή μας η βελτίωση και ανάδειξη του Ελληνικού και Κυπριακού ασφαλιστικού έργου. Με επώνυμη και εξειδικευμένη θεματολογία της επιστημονικής ομάδας σύνταξης του περιοδικού καταρτισμένη από κορυφαίους Έλληνες καθηγητές και συνεργαζόμενοι με τα πλέον κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα της εποχής –όπως το Harvard Business Review, το MDRT, η Limra και η Gama– παρέχουμε συνεχή ροή ενημέρωσης και επιμόρφωσης.

Χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα έντυπα και διαδικτυακά μέσα δημιουργούμε Ασφαλιστική Συνείδηση και Τεχνογνωσία δίνοντας λύση στα προβλήματα της ασφαλιστικής καθημερινότητας.

Σύμμαχος του κάθε ασφαλιστή και manager με πυρήνα τον ασφαλιζόμενο – άνθρωπο ενισχύουμε την αξία της Ασφάλισης για περισσότερο από 25 χρόνια. Κινητήρια δύναμη η πίστη μας στον Ασφαλιστικό θεσμό και η παρακαταθήκη του Φίλιππου Μωράκη, οραματιστή και ιδρυτή του Ασφαλιστικού Marketing και της Morax.

Η Ασφάλιση είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή του ανθρώπου.